eşimle tartıştık mutsuzum :(

ben muallak cümleleri sevmıyorum. yapım gereği bu böyle. aynı seyı evlenırken de yasadık. 40 kere evlenmek çok gzuel bız evlenınce vs vs dedi. ama ortada zamanı yoktu.

tamam kararı bana bırakması güzel birşey ama bana fikrini söylemıyor kı. sen ıstersen olur dıyor. yanı sadece benım için mı bebek yapacağız. o zaman bır anlamı yok sonucta ıkı kısının ıstemesı lazım.

ben haklıyım değil mi?

çocuk sahıbı olmak buyuk ve önemlı bır sorumluluk ama sadece kendım için çocuk sahıbı olmak istemem. onun ne kastettiğini anlamadım.
bu anlattıklarınızdan ben anlıyorum ki eşiniz cocuk sahibi olmayı zaten istiyor ama son kararı size bırakıyor sen istersen olur diyor.. sadece senin istemen ile yaparız anlamını cıkarmamalısınız buradan
bence cok alınganlık etmişsiniz. her konuda böyle iseniz ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Siz alınganlık yapmışsınız. Ne var bunda adam güzelce istediğini söylemiş. Evet, zorla güzellik olmaz siz isterseniz olur çocuk. Tek tarafın isteği ile olacak bir şey değil.
bana o ısteğinı söylemedı kı sen ıstersen olur ıstemezsen olmaz dedı.

yoo sen ıstemezsen yapmayız dedi. yanı hersey benım için. benımde ıkıncı evlılığım ve bır çocuğum olsa belkı de konusu bıle gecmezdı.

Özel bir soru,
İlk eşi ile hamilelik öncesi/sonrası sorun yaşamış olabilir mi?
Bu sebeple direk istiyorum demeye çekiniyor olabilir.

Özel bir soru,
İlk eşi ile hamilelik öncesi/sonrası sorun yaşamış olabilir mi?
Bu sebeple direk istiyorum demeye çekiniyor olabilir.
sanmıyorum. bu konunun ilk eşiyle ılgısı yok. ilk çocuğunda bunları düşündüğünü de sanmıyorum.

Ben simdi evlenecegim insanin ilk esi olacagim o benim ikinci esim olacak
Benim bir kizim var kendiside gayet seviyor ve harika uyumlular.
Tekrar cocuk dusunmedigimi soyledim.kabulde etti.
Bak ilk defa evleniyorsun cocuk istersen anlarim da dedim yillar once var bir kizimiz yeter dedi ve 7 yil ven evlilige hazir olayim diye bekledi.
Kizim cok kardes istiyor ama yakin zamanda bir faaliyet grubuna goturduk keske kardesim olsaydi diye yine baslayinca erkek arkadasim acaba kizimizin bir kardesi olsa mi dedi.
Henuz kendisine soylemedim ama evet bir bebek daha yapabilirim.
Bu tarz konularin evlenmeden once konusulup net olunmasindan yanayim.

ama ben istiyorum demedi ki hersey sana bağlı dıyor. istemezsen olmaz diyor. istememem ona bşy kaybettırmez.
bunda yanlış bir şey yok ki, herkes çocuk isteyecek diye bir durum da söz konusu değil
mesela benim eşim de çocuk isteyen biri değildi ama benim istediğimi bildiği için tamam dedi
ben ona neden istemiyorsun diye bozulamam ki, onun karakteri, istekleri bu şekilde demek ki

evlenmeden önce de evlendikten sonra da devamlı ''çocuk çok güzel, çocuğumuz olsa '' gibi cümleler kuruyordu. fakat ben onun bu isteğinin altında acaba benım olmadığı için mi yoksa sadece kendi de istediği için mi böyle bir düşüncesi var diye düşünüyorum.

işte bende onun ıstemeyeceği ona ağır geleceği birşeyi sadece benım hayatımda bır eksık diye sadece benı mutlu etmek için yapmasını ıstemıyorum.

AdaM birşey dememişki ?
Neye parladınız,ben çocuk güzelliğini tattım demek istemiş sadece.

Diğer konularınızı da hatırlıyorum sizin, eşinizin 2. evliliği olması konusuna çok takılıyorsunuz bence. Her şeyi ilk evliliğine ve çocuk sahibi olmasına bağlamanız çok yersiz. Şimdiye kadar kafanızdaki bu ve benzeri sorunlarınızı çoktan halletmiş olmanız gerekiyordu. Fakat sizin bazı şeyleri aşamadığınızı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…