- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 40
- Konu Sahibi Madamgonca
-
ben eğer ikinci evliliğimi yapmış olsam ve bir tane de çocuğum olsaydı ilk evliliğimden asla bir daha çocuk yapıp o sorumluluğa girmezdim. karsımdakı kısıye de bunu bastan söylerdim. eşimde acaba bana benım olmadığı için sadece benım için mi bebek istiyor bunu sorguladım.Burada eşinin ikinci kendisinin ilk evliliği olan eşinin önceki evliliğinden çocuğu olupta ikinci eşinden evlat sahibi olmak istemeyen eşlerle ilgili zibilyon tane konu var onları bir okuyun derim.
Yok yere alınganlık etmişsiniz eşiniz kararı size bırakmış. Zaten bi çocuğum var senden olmasa da olur onun bakımıyla ilgilenelim tavrında da olabilirdi.
çocuk sahıbı olmak buyuk ve önemlı bır sorumluluk ama sadece kendım için çocuk sahıbı olmak istemem. onun ne kastettiğini anlamadım.Siz çocuk sahibi olmak istemiyormusunuz ? bende bunu anladım.
ben sen ne düşünüyorsun dedim. ben sana bağlıyım sen ıstersen olur diyor.Bence siz takılmaya yer aramışsınız.
Kendi çocuk fikrine hazırdır olmasını istiyordur eğer sende istiyorsan hazırsan düşünelim manasında söylemiştir.
Gereksiz alınganlık yapıpı üstüne bide ' böyle bir düşüncen varsa bu düşünceyi sil kafandan' demişsiniz . Ne gerek yanii.
evlilik arefesinde hiç düşünmedim bu konuyu. devamlı 6 seneden beri çocuk kelimesi ağzına yapışıkilk evliliğinizi ikinci kez evlenen biriyle yapmış olmanın verdiği en basit konu bu ,bu kadar takılacaktınız neden kendiniz gibi ilk kez evlenecek biri ile birlikte olmadınız..3 yıllık bir ön birliktelik varken doğabilecek konuları hiç mi göremediniz.kendinize dertlenecek yer aramayın,trene binmişsiniz demirden kavga çıkarmanın manası yok bence.
ama ben istiyorum demedi ki hersey sana bağlı dıyor. istemezsen olmaz diyor. istememem ona bşy kaybettırmez.ben sizi kıracak ya da sinirlenmenize yol açacak birşey göremedim
elbette sen de istersen dicek adam zaten istiyor
ikinizden ortak bir cocuk istemesi de cok güzel bence
belki benımkı de onlardandır adet yerını bulsun dıye evlendım bır tane de çocuk yapayım dıyordur belkıneye kırıldığınızı anlamadım desem
burada bir çok konuda adamların çocuğu olduğu için tekrardan 2. evliliklerinde çocuk sahibi bile olmak istemiyorlar
ben kendisinin düşüncesini sordum öncelikle.Çocuk sahibi olmuş mantıklı bir adam elbette ki yeni bebek için en hazır olması gereken kişinin anne olması gerektiğini biliyordur, o yüzden kararı size bırakmış. Bence en doğrusu bu şekilde olması. Kadını hazır değilken zorlayan erkekten kat kat daha iyi.
ama haksız mıyım?Aşırı hassas birisiniz,diğer konularınızı da hatırlıyorum.
Adam bir şey desin ya da yapsın da üstüme alınıp kavga çıkarayım,huzursuzluk olsun modundan ve gereksiz alınganlıklarınızdan sıyrılın....
ben sen ne düşünüyorsun dedim. ben sana bağlıyım sen ıstersen olur diyor.
evlilik arefesinde hiç düşünmedim bu konuyu. devamlı 6 seneden beri çocuk kelimesi ağzına yapışık
ama ben istiyorum demedi ki hersey sana bağlı dıyor. istemezsen olmaz diyor. istememem ona bşy kaybettırmez.
tamam da bu her evlilik için böyle değil mi?belki benımkı de onlardandır adet yerını bulsun dıye evlendım bır tane de çocuk yapayım dıyordur belkı
bence her evlilik için böyle olmamalı. bazı şeyler tek kişiye bağlı değil.tamam da bu her evlilik için böyle değil mi?
benim eşimde çok istiyordu ama sen istesen olur diyordu
ki ikimizinde ilk evliliği
sonra ne oldu ben istediğim zaman hamile kaldım
çok alıngan bir yapınız var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?