eşimle tartıştık mutsuzum :(

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
40
merhaba arkadaslar herkese hayırlı cumalar,

bilenler bilir ben eşimin ikinci benim ilk evliliğim ve eşimin ilk evliliğinden bir evladı var. biz 3 yıldır evliyiz ve toplam 6 senedir beraberiz. bazı sorunlar dışında mutlu bir evliliğimiz var. beni geren bir konu hakkında eşimle tartıştık bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

eşim evlendiğimiz günden beri ''çocuğumuz doğunca şöyle olur, çocuk çok güzel sorumluluk, çocuk çok tatlı sen bilmezsin birgün anlayacaksın '' vs gibi sözler ediyor hep. en sonunda dün akşam yine böyle şeyler söyledi. bende artık bu muhabbetten bunaldığımı istiyorsa açık açık söylemesini söyledim. o da ''sen istersen çocuk sahibi oluruz sana bağlı tamamen.'' dedi. bende verdiği cevap karsısında sinir oldum. sanki sadece bebek benim için yapılacak gibi ben daha evvel evlenmediğim için sende olmadığı için yaparız benim için bendeki bir eksikliği kapatmak için onun için olsa da olur olmasa da olur gibi bir algı oluştu. bende sadece benim yok diye böyle bir düşüncen varsa bu düşünceyi sil kafandan dedim. tartışma çıktı sonradan da ben mi hassas davranmışım yoksa hatalı olan o mu?

Burada eşinin ikinci kendisinin ilk evliliği olan eşinin önceki evliliğinden çocuğu olupta ikinci eşinden evlat sahibi olmak istemeyen eşlerle ilgili zibilyon tane konu var onları bir okuyun derim.
Yok yere alınganlık etmişsiniz eşiniz kararı size bırakmış. Zaten bi çocuğum var senden olmasa da olur onun bakımıyla ilgilenelim tavrında da olabilirdi.

Bence siz takılmaya yer aramışsınız.
Kendi çocuk fikrine hazırdır olmasını istiyordur eğer sende istiyorsan hazırsan düşünelim manasında söylemiştir.
Gereksiz alınganlık yapıpı üstüne bide ' böyle bir düşüncen varsa bu düşünceyi sil kafandan' demişsiniz . Ne gerek yanii.

ilk evliliğinizi ikinci kez evlenen biriyle yapmış olmanın verdiği en basit konu bu ,bu kadar takılacaktınız neden kendiniz gibi ilk kez evlenecek biri ile birlikte olmadınız..3 yıllık bir ön birliktelik varken doğabilecek konuları hiç mi göremediniz.kendinize dertlenecek yer aramayın,trene binmişsiniz demirden kavga çıkarmanın manası yok bence.

Çocuk sahibi olmuş mantıklı bir adam elbette ki yeni bebek için en hazır olması gereken kişinin anne olması gerektiğini biliyordur, o yüzden kararı size bırakmış. Bence en doğrusu bu şekilde olması. Kadını hazır değilken zorlayan erkekten kat kat daha iyi.

ben eğer ikinci evliliğimi yapmış olsam ve bir tane de çocuğum olsaydı ilk evliliğimden asla bir daha çocuk yapıp o sorumluluğa girmezdim. karsımdakı kısıye de bunu bastan söylerdim. eşimde acaba bana benım olmadığı için sadece benım için mi bebek istiyor bunu sorguladım.

ben sen ne düşünüyorsun dedim. ben sana bağlıyım sen ıstersen olur diyor.

evlilik arefesinde hiç düşünmedim bu konuyu. devamlı 6 seneden beri çocuk kelimesi ağzına yapışık

ben sizi kıracak ya da sinirlenmenize yol açacak birşey göremedim

elbette sen de istersen dicek adam zaten istiyor

ikinizden ortak bir cocuk istemesi de cok güzel bence
ama ben istiyorum demedi ki hersey sana bağlı dıyor. istemezsen olmaz diyor. istememem ona bşy kaybettırmez.

neye kırıldığınızı anlamadım desem
burada bir çok konuda adamların çocuğu olduğu için tekrardan 2. evliliklerinde çocuk sahibi bile olmak istemiyorlar
belki benımkı de onlardandır adet yerını bulsun dıye evlendım bır tane de çocuk yapayım dıyordur belkı

Aşırı hassas birisiniz,diğer konularınızı da hatırlıyorum.
Adam bir şey desin ya da yapsın da üstüme alınıp kavga çıkarayım,huzursuzluk olsun modundan ve gereksiz alınganlıklarınızdan sıyrılın....

ben kendisinin düşüncesini sordum öncelikle.

ben sen ne düşünüyorsun dedim. ben sana bağlıyım sen ıstersen olur diyor.

evlilik arefesinde hiç düşünmedim bu konuyu. devamlı 6 seneden beri çocuk kelimesi ağzına yapışık

ama ben istiyorum demedi ki hersey sana bağlı dıyor. istemezsen olmaz diyor. istememem ona bşy kaybettırmez.

belki benımkı de onlardandır adet yerını bulsun dıye evlendım bır tane de çocuk yapayım dıyordur belkı
tamam da bu her evlilik için böyle değil mi?
benim eşimde çok istiyordu ama sen istesen olur diyordu
ki ikimizinde ilk evliliği
sonra ne oldu ben istediğim zaman hamile kaldım
çok alıngan bir yapınız var bence

tamam da bu her evlilik için böyle değil mi?
benim eşimde çok istiyordu ama sen istesen olur diyordu
ki ikimizinde ilk evliliği
sonra ne oldu ben istediğim zaman hamile kaldım
çok alıngan bir yapınız var bence
bence her evlilik için böyle olmamalı. bazı şeyler tek kişiye bağlı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…