ESİMLE SORUNUMUZ

Kendini daha fazla sakın ezdirme . Tek bile olsan ailen çoçukların için dağ ol çalış çabala doğru ol her zaman kazanırsın . Yeter ki onurunu ve gurunu asla bırakma . Yazık olur çünkü . Güçlü insanlara herkes hayran olur ve yanında ister ...

Benzer durumlarımız varmış aslında. Çocuğum küçük diye çalışamıyorum ben de. Ualnız değilsin, silkelenmemiz gerek diye düşünüyorum. Benim sağlık sorunlarım da var üstüne üstlük, yoksa bir çıkış bulmak daha kolay olabilirdi
Benzer durumlarımız varmış aslında. Benim üstüne üstlük sağlık sorunlarım da var ve çıkışım bu yüzden zor. Umarım güneş bizim için doğar. Ben de 10 yıllık evliyim. Sağlığıma kavuşur kavuşmaz Allah izin verirse kendim için bu hayatın bir de altına bakacağım, belki daha güzeldir. Eğer sağlığınız yerindeyse yapmak istediğiniz herneyse asla ertelemeyin. Çünkü hayat böyle geçmiyor. Bir arkadaşım demişti ki eşyalarını toplayıp kapıdan çıkarken ısrarcı olmuştum çocuk var yuvan yıkılmasın diye, şuan 25 yaşımdayım bu cesareti 35 imde bulamam demişti. Cesaretinizi toplayın. Bir kez ağır konuşan hep ağır konuşur

Çocuğun çok küçük, ailenin yanında yapamazsın. Yapacağın en iyi şey duygusal olarak kendini geri çekip iş için plan yapman. Üç çocukla zor ama imkansız değil. Sertifika sınav vs be gerekiyorsa yapmaya çalış. Adamdan da beklentini düşür ki seni üzemesin. Çocuklar okula gidince daha çok alanın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…