ESİMLE SORUNUMUZ

atesbocegiii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
7
0
35
Şimdi nereden basliyacagimi bilmiyorum ama kimseyle konuşamıyorum..Annemde rahmetli oldu kız kardesim yok babaya abiye anlatilmiyor..12yillik evliyim üç çocuğum var..Eşimle çoğu zaman iyiyiz ama son bir yildir aşırı sinirli ufak bı tartışma büyüyor ve çok ağır konuşuyor..güle güle, cokta umrumda, işine geliyorsa,kapı orda gibi cümleler çok ağır geliyor..kızıyorum ağlıyorum bı kaç gün sonra ya ben yazmadım diye alttan alıyorum ya o dayanamıyor geliyor sinirle söyledim sen o raddeye getiriyorsun tamm uzatmayalim gibi yaklaşıp barismaya çalışıyor..küslük uzatmayı sevmiyorum kendimde üzülüyorum çocuklar öyle etkileniyor diye uzatmiyirum bende..yada haklı da olsam tatsizlik uzamasin diye ben gidip laf atiyorum sarılıyorum falan..ve sakinlestigimizde ona söyledim bu şekilde güle güle kapı orda umrumda değilsin dersen gitmem gitmem bı bakmışın gitmişim dedim..çocuklar olmasa o anki sinirle ceketimi alır giderim de ama çocuklarımı üzmek huzursuz bı ortam oluşturmak için idare ediyorum..ama artık çok üzülüyorum..annem yok babamda yaşlı hasta ve abimle yaşıyor çekip yanlarına gitsem çocuklarımla beni kaç gün idare ederler bilmiyorum bende rahat edebilirmiyim cuc çocukla bilmiyorum...evet şiddet yok ama diliyle şiddetin alasını yspiyor ve beni gidemez aciz bana muhtaç gibi görüyor..önceden evden online satış yaparak gelir elde ediyordum ama şimdi çocuğum çok küçük ve üç çocuk sorumluluğu olunca yetişemedim bıraktım..yani ekonamik ozgurlugumde yok...ne yapacağım bilmiyorum..dün son tartışmamız da sakalasirken lafta bı anda ciddiye aldı ve beni küçümser cümleler kurdu..çok onuruma dokundu ve sorsan şu an o haklı 12senedir hep o haklı zaten..ne yapicam çocuklar olmasa ceketimi alır çıkarım girer bı ise çalışırım akillanirsa akillanir akillanmazsa da hscakal derim..ama üç cocugum var güle güle dediği anda alsam çocuklar gitsem babama herseyi göze alıp olacakları kaldırabilir miyim gücüm varmı bilmiyorum annemi kaybedeli iki yıl oldu ve çok yalnız hissediyorum sıkıştım tükendim😭

Şimdi nereden basliyacagimi bilmiyorum ama kimseyle konuşamıyorum..Annemde rahmetli oldu kız kardesim yok babaya abiye anlatilmiyor..12yillik evliyim üç çocuğum var..Eşimle çoğu zaman iyiyiz ama son bir yildir aşırı sinirli ufak bı tartışma büyüyor ve çok ağır konuşuyor..güle güle, cokta umrumda, işine geliyorsa,kapı orda gibi cümleler çok ağır geliyor..kızıyorum ağlıyorum bı kaç gün sonra ya ben yazmadım diye alttan alıyorum ya o dayanamıyor geliyor sinirle söyledim sen o raddeye getiriyorsun tamm uzatmayalim gibi yaklaşıp barismaya çalışıyor..küslük uzatmayı sevmiyorum kendimde üzülüyorum çocuklar öyle etkileniyor diye uzatmiyirum bende..yada haklı da olsam tatsizlik uzamasin diye ben gidip laf atiyorum sarılıyorum falan..ve sakinlestigimizde ona söyledim bu şekilde güle güle kapı orda umrumda değilsin dersen gitmem gitmem bı bakmışın gitmişim dedim..çocuklar olmasa o anki sinirle ceketimi alır giderim de ama çocuklarımı üzmek huzursuz bı ortam oluşturmak için idare ediyorum..ama artık çok üzülüyorum..annem yok babamda yaşlı hasta ve abimle yaşıyor çekip yanlarına gitsem çocuklarımla beni kaç gün idare ederler bilmiyorum bende rahat edebilirmiyim cuc çocukla bilmiyorum...evet şiddet yok ama diliyle şiddetin alasını yspiyor ve beni gidemez aciz bana muhtaç gibi görüyor..önceden evden online satış yaparak gelir elde ediyordum ama şimdi çocuğum çok küçük ve üç çocuk sorumluluğu olunca yetişemedim bıraktım..yani ekonamik ozgurlugumde yok...ne yapacağım bilmiyorum..dün son tartışmamız da sakalasirken lafta bı anda ciddiye aldı ve beni küçümser cümleler kurdu..çok onuruma dokundu ve sorsan şu an o haklı 12senedir hep o haklı zaten..ne yapicam çocuklar olmasa ceketimi alır çıkarım girer bı ise çalışırım akillanirsa akillanir akillanmazsa da hscakal derim..ama üç cocugum var güle güle dediği anda alsam çocuklar gitsem babama herseyi göze alıp olacakları kaldırabilir miyim gücüm varmı bilmiyorum annemi kaybedeli iki yıl oldu ve çok yalnız hissediyorum sıkıştım tükendim😭
Dilin kemiği yok, açtığı yaranın da telafisi olmuyor bir raddeden sonra. Tek bir gün değil sizin yılgınlık 12 yılın yükü

Çocuklar çok küçükse büyümesini bekle hemen bir işe gir senin gidemeyecegini bildiği için böyle davranıyor
Bende öyle yapmak istiyorum küçük oğlum iki yaşında kreş okul çağına gelir gelmez yapabileceğim bı iş bakacağım hoş onada karşı çıkar çalışmam taraftarı değildi hiç bir zaman..sevgiliyken çalışıyordum tabi evlenince hamile kalınca çalıştığım iş ağırdı ayrılmak zorunda kaldım..sonrada bidaha calisamadim..evden kendi işimi kurmuştum cocukgiyim online satış..onuda 3.supriz evlattan sonra yetişemedim😞

Dilin kemiği yok, açtığı yaranın da telafisi olmuyor bir raddeden sonra. Tek bir gün değil sizin yılgınlık 12 yılın yükü
Öyle..sonrasında söyledikleri basit sinirle söylenmiş şeyler deyip kapatıyor önemsemiyor bile..ama bana artık çok dokunuyor..çocuklarıma kiyamiyorum

Öyle..sonrasında söyledikleri basit sinirle söylenmiş şeyler deyip kapatıyor önemsemiyor bile..ama bana artık çok dokunuyor..çocuklarıma kiyamiyorum
Böyle böyle insan soğuyor her şeyden. Ne diyebilirim ki umarım her şey zamanla sizin için güzel hale gelir.

Siz niye gidiyorsunuz ki o gitsin

Son çocuğum çok küçük iki yaş daha..ve emanet edebilecegim kimse yok babanneninde kendi yükü ağır kayınpeder yaşlı huysuz ve engelli görümcem var ona bakıyor bide benim çocuğuma bakamaz..çocuğumu bırakıp kuaföre gidebileceğim biri bile yok bırak ise girmeyi..zaten onada izin vermez acmisin aciktamisin diye başlar..

Böyle böyle insan soğuyor her şeyden. Ne diyebilirim ki umarım her şey zamanla sizin için güzel hale gelir.

Neden kavga ediyorsunuz?
Kavga sebebi çok ufak birşey oluyor ornegin çocuklarla ilgili falan benim hayır dediğime o evet yada benim evet dediğime o hayır diyor yani her evde olan durum ama sonrasında çabuk sinirlenip ağzından çıkanı kulağı duymuyor ve önemsiz bı mesele evin içinde kusluge sebep oluyor

Yani açıkçası 3 çocuk yapmak bu devirde maddi anlamda çok zor . Eşiniz sizi sindirmis. Sen de çalış diyenler olmuş ama 3 çocuğa bakıcı beya kredi ücreti zaten çalıştığınız zaman kazandığınız paradan bile fazla tutabilir. O yüzden açıkçası çocuklarım için katlanıyorum modundan çıkıp adam akıllı davranması konusunda uyarmaniz
lazım eşinizi o çocuklar sadece sizin çocuğunuz değil kendisi de ben neden çocuklarımın önünde karımı küçük düşürüyorum diye düşünmeli değil mi ? Bizim toplumda malesef her zaman maddi sebeplerden dolayı kadın eziliyor çünkü geneli evlendikten sonra bir şekilde işinden ayrılıyor. Yanlış anlamayın küçük görmek anlamında demiyorum simdi örneğin 1 çocuk olsa şuan atıyorum 10 yaşlarında olsa sizin bir işiniz olsaydı faklı olurdu durum . Sizin durumunuzda kimin eli güçlüyse o çıkmış öne. Eşiniz bu lafları ettiğinde toplanıp çıkıp o evden gerçekten gidin çünkü ağızdan çıkan sözlerin amacı sadece kirmaksa gereken cevap verilmedi siz olmadan 3 çocuğa 1 öğün yemek yapsın bakalım altlarını üstlerini değiştirip uyutsun yapabilecek mi evde hicbir şey yapmadan oturduğunuz falan zanneduyor muhtemelen ya da ev işlerini çocuk bakımını Küçümsüyor yüksek ihtimalle 6-7 kardesli köy kökenli bir ailede büyümüştür nasılsa büyür mantığı ile yetiştirilen çocuk ortamından bahsediyorum. Hayatta her zaman tepkisiz kaldığımız şeyler artarak devam eder bunu unutmayın size kırıcı bir kelime ettiği ilk günü hatırlayın siz o gün neden alttan aldınız nasıl davrandıniz ve o bunu zamanla nasıl ilerletti

Eşiniz sizi, evliliğini gözden çıkarmış gibi geldi bana. Yani siz boşanalım deseniz hay hay diyecek gibi sanki. Çalışmaya başlayana kadar eşinizden aldığınız harçlıklardan az az kenara koyup biriktirebildiğiniz kadar biriktirin.

Bende öyle yapmak istiyorum küçük oğlum iki yaşında kreş okul çağına gelir gelmez yapabileceğim bı iş bakacağım hoş onada karşı çıkar çalışmam taraftarı değildi hiç bir zaman..sevgiliyken çalışıyordum tabi evlenince hamile kalınca çalıştığım iş ağırdı ayrılmak zorunda kaldım..sonrada bidaha calisamadim..evden kendi işimi kurmuştum cocukgiyim online satış..onuda 3.supriz evlattan sonra yetişemedim😞
En fazla iki yıl sonra en küçüğü de kreşe verir çalışırsınız ama sürpriz bir dördüncü olmasın diye önlem alın önce. Spiral hap filanla korunup da hamile kalanlar oluyormuş ben sizin yerinizde olsam tüplerimi bağlatırım zaten üç çocuğunuz var. En acil önlem almanız gereken şey bu

Çok üzüldüm. Erkekler ne kadar nankör varlıklar. Şimdi çoğu sosyal medyada ev hanımı güzellemesi yapıyor ama ellerinin altında olunca böyle ezmekten geri kalmıyorlar işte. Siz en ufak olan yaşı tutunca kreşe yollayın. Sizde iş hayatına geri dönün. Konunuzda genç kızlarımıza maalesef ki olumsuz örnek olsun...
Ayriyetten son 1 yıldır bu şekilde gidersen git tavrı takınıyorsa ben başka şeylerden de şüphe ederdim maalesef.:KK43:

X