Eşimle sorunumuz

İş meselesi iş yerindeki başarısızlıklar vesaire erkekleri çok fazla olumsuz etkiliyor ve kadınlar gibi çözüm odaklı ve mantıklı da olamıyorlar bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum da. Siz ne derseniz deyin o bunu anlayamaz şu an o kadar net düşünebildiğini sanmıyorum. Bir süre kendi haline bırakın üstünüze almayın eğer kötüye gider gibi olursa online hizmet veren psikologlar var evden çıkmadan bile görüşebilir biriyle. Reddederse bunun ilişkinizi ve sizi yıprattığını söyleyin sizi çok seviyorsa en azından dener.

Evliliğin zararları, sevgiliyken melek gibi evlenince karanlık yüzüne geçiş

ulerku konularınızı hevesle bekliyorum

ben çok sıkıldığımı eski ramazanları özlediğimi ailemizi bile davet edemiyoruz diye söylendim biraz, bana biraz sert bir şekilde millet ekmek parası kazanamıyor eğlence peşindesin dedi

Doğru demiş
Adam pandemi zamanı işe gidiyor, sizin dert misafir ağırlayamamak mı?
Pandemiye sebep işsizlik var, ölüm var, hastalık kapıp sürünme var. Sizin adam da eve ekmek getirme peşinde. Belki işyerinin durumu kötü, belki kazançları azaldı, belki işarkadaşları işten çıkarıldı, belki gelecekten korkuyor.

Mızmızlanmayı bırakın bence , onun yerine karşınızdaki insana destek olun. Nazlıyım şu bu yazmışsınız belli ki adam uğraşmak istemiyo artık, daha makul ve olgun olmaya çalışın. Daha iyisi bence bir iş bulup çalışın. Dünyanın nasıl bir yer olduğunu gördüğünüzde o zaman nazlanmayı, mızmızlanmayı bırakırsınız emin olun.

Aldığımız nefese şükür diyeceğimiz günlerde Adriana Lima olsa kapris çekilmez! Ne eski Ramazanları yahu kocası yine iyiymis

Boşanmak gibi bir niyetim yok demişsiniz zaten boşanma gerektirecek bir durum söz konusu değil. Alınmışsınız olabilir . Evlilik inişli çıkışlıdır .

Pandemi dönemi kimimizi sosyal olarak, kimimizi de iş hayatında çok etkiledi maalesef. Eşiniz stresle başa çıkamadığı bi donem geciriyo belli ki. Size de sen böyle yaptıkça ben daha kötü oluyorum gibi bişey demiş. Bi de sizi kırmanın suçluluğunu yaşıyo yani. Kirildiginiz anda içinize atıp surat yapip sonrasında ağlamak yerine hemen o anda sakince "neden bağırıyosun?" Ya da "ses tonunu duzeltir misin" gibi bi uyarıda bulunsaniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…