Esimle sorunum..

'sevişmek g.tüme zor geliyo manuel takılıyom oh mis' demiyo da, kıl tüy diyerek aka çıkarıyo kendini.
öküz.
Bana da oyle geliyor useniyor galiba.. bilmiyorum canim herseyi dusunuyorum düşünüyorum icinden cikamiyorum. Hersey bir tüy mu?ben neden onu her haliyle kabul ediyorum o zaman..Tamam tüylü kimsenin.hoşuma gitneyebilor ama ben zaten alabildgm ger yeri.duzenli yapiyorum. Nedir bu kadar olay olmasi.. iki arkadas gbi.takilmamiz.. anlamiyorum. Normal ilişkimiz guzel ama.is o.konuya geldiginde hersey değişiyor sonucta ne kadar mutlu olabilorm ki bu sekilde.

Senin kocan tam pişkin o zaman. Kendine baksın sonra sana laf söylesin. Ama sen gene de git kendin için temiz bir vücut için. Bende gitmeyi düşünüyorum ama daha zamanı var evde kendim hallediyorum.

Evet evet nasil desem ozguven tavan,ukalalok var biraz. Yani.birinin beni.bu.sekilde elestirme hakkini.kendinde. gormesi icin cok bakimli olmasi lazim diye dusunuyorum. İste orda ben de inatlasiyorum

Ay ben bu kıl tüy işine çok takılırım. Ama insanlık halidir olabilir. Eşim böyle bir şey söyleseydi inada bindir orman gibi gezerdim vallahi, terbiyesize bak.

Aynen oyle normalde sadece sirtim da kaloyor.kendim agda yaptigimda,onuda kuafore gidip aldirabilirim ama yaklaşımın dan dolayi gidesim gelmiyor

Bana da oyle geliyor useniyor galiba.. bilmiyorum canim herseyi dusunuyorum düşünüyorum icinden cikamiyorum. Hersey bir tüy mu?ben neden onu her haliyle kabul ediyorum o zaman..Tamam tüylü kimsenin.hoşuma gitneyebilor ama ben zaten alabildgm ger yeri.duzenli yapiyorum. Nedir bu kadar olay olmasi.. iki arkadas gbi.takilmamiz.. anlamiyorum. Normal ilişkimiz guzel ama.is o.konuya geldiginde hersey değişiyor sonucta ne kadar mutlu olabilorm ki bu sekilde.

cinsellik çoook önemli.
haklısın.
ama sebep ne olursa olsun siz de temizliğe azami dikkat edin.
ben eşim olmasa da, kendimi baştan ayağa kaymak gibi temizlemeye bayılırım.
ve elinizden geleni yaptığınız halde cinsellikten kaçıyosa boşanmayla tehdit edin.
önünü alamazsınız yoksa.

cinsellik çoook önemli.
haklısın.
ama sebep ne olursa olsun siz de temizliğe azami dikkat edin.
ben eşim olmasa da, kendimi baştan ayağa kaymak gibi temizlemeye bayılırım.
ve elinizden geleni yaptığınız halde cinsellikten kaçıyosa boşanmayla tehdit edin.
önünü alamazsınız yoksa.

Evet o temizligin verdigi sey.bambaska gercekten :) tesekkur ederim.onerileriniz icin :)

inat etme bence. lazer epilasyona git. tüyler koyu renk olunca daha iyi oluyor lazer konusunda diye duydum bende. ben kollarıma lazer yaptıracaktım kadın bana senin tüylerin çok sarı ve ince, koyu renk ve kalın olmalı ki lazer etki etsin demişti.

sen git lazere tüm vücuduna hem de. sırtına beline bile. ödesin parasını çok rahatsız oluyorsa. hatta bıyık bölgene bile yaptır. ha tüylerinden kurtulduktan sonra da bi müddet sen ona pas verme :KK66:

inat etme bence. lazer epilasyona git. tüyler koyu renk olunca daha iyi oluyor lazer konusunda diye duydum bende. ben kollarıma lazer yaptıracaktım kadın bana senin tüylerin çok sarı ve ince, koyu renk ve kalın olmalı ki lazer etki etsin demişti.

sen git lazere tüm vücuduna hem de. sırtına beline bile. ödesin parasını çok rahatsız oluyorsa. hatta bıyık bölgene bile yaptır. ha tüylerinden kurtulduktan sonra da bi müddet sen ona pas verme :KK66:

Canim evet tuy yapim uygunmus ama.esmer tenli oldugum icin biraz garanti veremediler. Aynen suan son kararim o epilasyona gitmek ve ona bi sure hic.pas vermemek.. ta ki benim.rahatsiz oldugum konulari oda duzeltene kadar...mesela zayiflayana kadar

mutlaka lazere gidin.Onun için değil sadece kendiniz için, kendinizi iyi hissetmek için.

Evlenmeden önce bilmiyormuydu eşiniz..Aynı problem bende de vardı yüzüm sırtım bacaklarım elimden geldiğince kendim alıyordum fakat sürekli artarak daha sık çıkmaya başladı eşim bu konuda bişey demedi hiç fakat evlendikten sonra daha da vaktimi aldı gergin almak zorunda kalıyordum özellikle yüzümde hemen çıkıyordu eşimde kırmadan söylüyordu fakat alınıyodum bende tabiki lazere gitsen falan demeye başladı cillop gibi olursun diyordu ben daha da utanıyordum şimdi yavaş yavaş lazere giderek azalttım tüy sorununu ama sırt bölgesini eşim alıyor Ağdayla:) problem etmiyor bu kadar hatta sen söyle Ağdayı ver gerisine karışma diyor tüylüykende söylüyordu aldır diye tamamen ama cinsellikte hiç problem olmadı bence bu eşinizle ilgili bir bahane

Canim evet tuy yapim uygunmus ama.esmer tenli oldugum icin biraz garanti veremediler. Aynen suan son kararim o epilasyona gitmek ve ona bi sure hic.pas vermemek.. ta ki benim.rahatsiz oldugum konulari oda duzeltene kadar...mesela zayiflayana kadar
Bende esmerim ona göre aletler var bende bitti bile yüzümde hiç çıkmıyor ve esmerdim lazersen sonra beyazladım :)

Tüy derdinden kurtulsaniz başka bir dert açar bu kocanız sizin başınıza. Adam son derece kaba ve hadsiz!kıldan tüyden hoşlanmıyor sa bile bunu sizi kırmadan incitmeden halletmenin yollarını bulmak için size yardım etmeliydi..bence epilasyandan sonra bakmayın onun yüzüne de aklı başına gelsin. Sinir oldum ya valla.. :KK62:

Evlenmeden önce bilmiyormuydu eşiniz..Aynı problem bende de vardı yüzüm sırtım bacaklarım elimden geldiğince kendim alıyordum fakat sürekli artarak daha sık çıkmaya başladı eşim bu konuda bişey demedi hiç fakat evlendikten sonra daha da vaktimi aldı gergin almak zorunda kalıyordum özellikle yüzümde hemen çıkıyordu eşimde kırmadan söylüyordu fakat alınıyodum bende tabiki lazere gitsen falan demeye başladı cillop gibi olursun diyordu ben daha da utanıyordum şimdi yavaş yavaş lazere giderek azalttım tüy sorununu ama sırt bölgesini eşim alıyor Ağdayla:) problem etmiyor bu kadar hatta sen söyle Ağdayı ver gerisine karışma diyor tüylüykende söylüyordu aldır diye tamamen ama cinsellikte hiç problem olmadı bence bu eşinizle ilgili bir bahane

Evet bunun cinsellik hayatimi.etkilemesi cok.ama cok zoruma gidior.. bnzer bisiyi bende teklif ettim hani birbirimize yardimci olalim die ama lafta kaldi acikcasi.. kendisi huc bakimli degil benden bunu.istemesi bu kadar olayin.cinselligimizi etkilemesi anlatamam hislerimi: (

Konu sahibine temiz olun diyorsunuz da... e zaten gerekli yerleri düzenli olarak alıyormuş. Temiz olmak için bu kadarı kafi. Sırtınızdaki tüylerden falan rahatsız olmadığınıza göre almanıza da gerek yok bence. Karşıdaki taraf özveriden yoksunken neden böyle bir külfete giresiniz ki? Erkekler yeri gelince dişlerini fırçalama öz saygısından bile yoksunken neden sırtımdaki tüyü almak için bu kadar zahmete girelim ki? Eşinizin zihniyeti hasta ve tedavi olmaya da niyeti yok.
Sizin yapacağınız epilasyon bu tüyü(sorunu) jiletler, ertesi ay başka bir şekilde o tüy(sorun) yeniden çıkar. Sizin bu tüyü(sorunu) ağda ile kökünden yolmanın bir çaresini bulmalısınız.
Ben şahsen bu mantıkta bir insanla yaşamak istemezdim...

çok pardon ama kıl tüy meselesini bu kadar takan bir eş, allah korusun bir hastalık durumunuz olduğunda, kustuğunuzda, vücudunuzda yaralar çıktığında ne yapacak? terk mi edecek sizi? insan sevdiğinden tiksinir mi? oturup bu örnekle kendisine açıklamak lazım. bir kadında bu kadar kıl olur mu yorumuda son derece cinsiyetçi bir yorum. kişisel bakım ve temizlik elbette önemli ama genetik faktörler var, hastalık durumları var, yoğunluk durumları var, var da var yani. bu kadar sığ bir yorum yapmamalı bir insan sevdiğine.

peki varsalım tüyleriniz çıktı, size midemi buladırıyorsun mu der?
kıl tüy sevmemesi çok normal..Ama midem bulanıyor demesi sizce doğru mu?
bayanında eşi için değil kendi temizliği için özen göstermesi gerekir .. ama insanız sonuçla başka işlerimiz var, sorumluklarımız, sürekli vucudumuzu açıp kıl tüy kontrolu yapamayız
Bana midemi bulandıyorsun dememesi için işi o noktaya getirmem. Bir de çiftler arası iletişim var. Biz ne sesimizi yükseltir ne hakaret ederiz. Bazı çiftler arasında hakaret normal karşılanır olmuş. Bizim en sert lafımız saçmalama. O nedenle demez. Geçen yaz tüylerim çıktığında şortla karşısına bile çıkmadım. Diğer yerlerimde de yok zaten.

Konu sahibine temiz olun diyorsunuz da... e zaten gerekli yerleri düzenli olarak alıyormuş. Temiz olmak için bu kadarı kafi. Sırtınızdaki tüylerden falan rahatsız olmadığınıza göre almanıza da gerek yok bence. Karşıdaki taraf özveriden yoksunken neden böyle bir külfete giresiniz ki? Erkekler yeri gelince dişlerini fırçalama öz saygısından bile yoksunken neden sırtımdaki tüyü almak için bu kadar zahmete girelim ki? Eşinizin zihniyeti hasta ve tedavi olmaya da niyeti yok.
Sizin yapacağınız epilasyon bu tüyü(sorunu) jiletler, ertesi ay başka bir şekilde o tüy(sorun) yeniden çıkar. Sizin bu tüyü(sorunu) ağda ile kökünden yolmanın bir çaresini bulmalısınız.
Ben şahsen bu mantıkta bir insanla yaşamak istemezdim...

Ah evet bazi arkadaslar kendine bak.yazdi sanki 7 24 tuyle geziyormusum gibi :) sirtimdakiler ole cok.rahatsız edici deil.hata evlenene kadar hic.aldirmamistim tatole falan gittigimde.
Resmen duygularimin tercumani.olmuşsunuz: )tsk.ederim.
Aynen ole disini fircalamaktan aciz gelmis benim.tuylerimle laf ediyor cok kotu.durumdayim geceleri sesizce agliyorum... :KK43:
Bilmiyorum evliligimiz.bu.şekilde hic iyiye gitmiyor zaten. Ama tuy sorununu.cozecegim epilasyonla bakalim.o zaman ne.cikicak.karsima.
Cok guzel.ifade ettiniz sagolun

Bana midemi bulandıyorsun dememesi için işi o noktaya getirmem. Bir de çiftler arası iletişim var. Biz ne sesimizi yükseltir ne hakaret ederiz. Bazı çiftler arasında hakaret normal karşılanır olmuş. Bizim en sert lafımız saçmalama. O nedenle demez. Geçen yaz tüylerim çıktığında şortla karşısına bile çıkmadım. Diğer yerlerimde de yok zaten.

Ben zaten tuylerim ciktiginda aliyorum kendisi bunu.takinti yapmis durumda. Anlatabiiliyor muyum? Hani bir agdaya gelmesi icin uzama sureci vardir , uzun.giyiyorum demissiniz bende yapiyorum ama otururken acip bakabiliyor bi.anda cikmis mi.der gbi. Siz biraz hic.kendime bakmiyormusim gbi yorumlamissiniz

X