Esimle sorunum..

Aynen oyle. Bende hevesleniyorum lazer icin arastirma yapiorum ama.aksamina kavga ediyoruz ve benim.butun motivasyonum düşüyor. Acikcasi...
Bu kadar insan genelde gitmemi tavsiye etti bende sanirim gidip.bir deneyecegim.
aslinda benim esimde nisanliyken dusuncesini soyledi ben onem veriyorum temiz bir kadina yani kilsiz falan.sende onem ver diye.onemde veriyorum elimden geldigi kadar zaten.ancak onem veren adam bebek olunca cok sikmamaya basladi.sabah kalkinca saclarim daginik ustum daginik tuvalete grym kapiyi vuruyor bebegim agliyor.konusan adam yardim edecek hayati kolaylastiracak oda onemli.

Ben de sizin gbi dusunuyordum baktim olaylar kotuye gidiyor bu sekilde care bulabilirim. Belki diye dusundum.acikcasi ama pek ise yaramadi.. midesi bulaniyirmus tuyden. Bir kadının. Gogusunde bile.nasil tuy olabilirmiş. .
benim de var napalım yani
lazere başladım gerçi
siz de başlayın vakit kaybetmeden
önce kendiniz için
ilk olarak bir hormon testi yaptırın doktora bazen hormonlardan dolayı böyle çoktüy oluyor
eğer sıkıntı yoksa direk başlayın lazere mis gibi olur rahatlarsınzı
makineler niye görmüyormuş
gören makine tipi hiçbir yerde mi yokmuş ki?

Eşin rahatsız olabilir ama bunu sana söyleyiş şekli çok çirkin. Size söylemiş epilasyona git diye neden gitmiyorsunuz ki. Evlenmeden önce de rahatsız olduğunu söylemiş en başından gitseydin epilasyona tamamen bitmese de azalabilir. Sırtında falan da varmış evde halledebileceğin bir şey değil bu.

benim de var napalım yani
lazere başladım gerçi
siz de başlayın vakit kaybetmeden
önce kendiniz için
ilk olarak bir hormon testi yaptırın doktora bazen hormonlardan dolayı böyle çoktüy oluyor
eğer sıkıntı yoksa direk başlayın lazere mis gibi olur rahatlarsınzı
makineler niye görmüyormuş
gören makine tipi hiçbir yerde mi yokmuş ki?

Canim arastirirken bi yer bana nd yag.lazeri.önerdi ama o da her yer de yokmus. Bi nisantasinda bi yer buldum uzak kalıyor bana hemde fiyatlari cok ucuktu acikcasi soyledim esime ama pahali bulmustu o konu orda kaldi oyle.yani biraz gelismis epilasyon aleti lazim sanirim.
Ama normal laZeri bir deneyecegim sonuc alabilirim umarim

Eşin rahatsız olabilir ama bunu sana söyleyiş şekli çok çirkin. Size söylemiş epilasyona git diye neden gitmiyorsunuz ki. Evlenmeden önce de rahatsız olduğunu söylemiş en başından gitseydin epilasyona tamamen bitmese de azalabilir. Sırtında falan da varmış evde halledebileceğin bir şey değil bu.

Nedendir bilmem epilasyina karsi bor antipatim vardi giden.sonuc alamayan yara leke vs olan cok insan gördüm sogudum gitmememin sebebi bu..... keske onların rahatsizliklari kadar bizimki de yada benimki de dikkate alinsa. O beni dikkate alsa bend yapacagim ama karsilikli bi inatlasmaya girdik sanirim

Eşin densiz
Bence başka sebepler de olabilir 'kıldan tüyden sebepler' bahane de olabilir

adamin biri esinin vucudunu hic begenmiyormus surekli laf sokma hakaret kadin dayanamamis birgun yatak odasinin aynasinin onunde kendisiyle birlikte dikelmisler kiyafet yok bak aynaya simdi demis kimin vucudu guzel degil diye adam tabi cevabini biliyor bisey diyememis utanmis.o gunden beri adam birdaha kadina laf etmemis akillanmis.

Keske bu konuyu eşinizin sizi kıl yüzünden begenmemesi üzerine değil de, bi sağlık problemim var diye açacak kadar kendinize değer verseniz. Biz kadınlar kimsenin seks objesi değiliz. Kimseye kendinimizi paketleyip sunmak zorunda değiliz. Eşiniz estetik bulmamakta bence haklı. Aynı zamanda çok acımasız, merhametsiz, kaba, şekilci bi insan... Bu adam için değil kendiniz için tedavi olun.

Nedendir bilmem epilasyina karsi bor antipatim vardi giden.sonuc alamayan yara leke vs olan cok insan gördüm sogudum gitmememin sebebi bu..... keske onların rahatsizliklari kadar bizimki de yada benimki de dikkate alinsa. O beni dikkate alsa bend yapacagim ama karsilikli bi inatlasmaya girdik sanirim
O istediği için değil sen kendin rahatsız olduğun için git. En azından gittim denedim , gördüm dersin. Sende ondan şikayetci ol göbeği varsa kilo aldın zayıfla de. Nasıl oluyormuş görsün.

Evet iste bir kere gördü diye oyleymis... bunu soyluyor. ..
eee o zaman bir daha sevişmeycek miymiş sizinle? nedir yani sonuç anlamadım..hani istersen şu andan sonra kökünden kurut tüyleri ,yine de olmaz diyorsa çözüm nedir yani onu anlamadım..

O istediği için değil sen kendin rahatsız olduğun için git. En azından gittim denedim , gördüm dersin. Sende ondan şikayetci ol göbeği varsa kilo aldın zayıfla de. Nasıl oluyormuş görsün.

Suan bir.hayli kilolu soyledigimde hic ama hic dikkate almiyor. Bende kilolu erkek sevmem.mesela tamam sen.bnm.tuylerimden rahatsizsin bende kiloyu sevmiyorum dedigim de tabii karsimda cevap alamadigim sadece gulen sen once bu isi hallet bakariz diyen biro var.

begenmiyorsan git daha tuysunuzu bul diyip kapinin onune koymek var aslinda ama neyse...
sen elinden geleni yapiyorsa gerisi esinin okuzlugu hic kusura bakmasin ama.
ama epilasyona sen yinede git, igneli epilasyona git, bas bas paralari epilasyona her ay, bakalim git diyebilecekmi bir daha.

Ama evlenmeden önce eşi kadında kıl tüy sevmediğini belirtmiş,o zaman hanımefendi de gidip sorun etmeyeniyle ya da seveniyle (evet avrupa ve amerika) evlenseydi

eee o zaman bir daha sevişmeycek miymiş sizinle? nedir yani sonuç anlamadım..hani istersen şu andan sonra kökünden kurut tüyleri ,yine de olmaz diyorsa çözüm nedir yani onu anlamadım..

Ya epilasyona gidince.komple biteceğini bir daha cikmayacgini falan düşünüyor. Sanirim.. tamamen bitecegine yönelik dusuncesi var

Suan bir.hayli kilolu soyledigimde hic ama hic dikkate almiyor. Bende kilolu erkek sevmem.mesela tamam sen.bnm.tuylerimden rahatsizsin bende kiloyu sevmiyorum dedigim de tabii karsimda cevap alamadigim sadece gulen sen once bu isi hallet bakariz diyen biro var.
Senin kocan tam pişkin o zaman. Kendine baksın sonra sana laf söylesin. Ama sen gene de git kendin için temiz bir vücut için. Bende gitmeyi düşünüyorum ama daha zamanı var evde kendim hallediyorum.

Merhaba arkadaslar,
Konuyu umarim.dogru yere aciyorumdur.
Forumu uzun suredir okuyordum ancak bugun bende uye olup konumu anlatip fikirlerinizi almak istedim.

Esmer tenli ve tüyleri fazla olan biriyim,. Esim.bunu inanilmaz takinti yapmis durumda ve yaklasik 4 5 aydir cinsel hayatimizda bu sebepten bitmis durumda. 10 aylik evliyiz ilk zamanlar kuafore gidiordum bi gun bacaklarim yeni cikmisti onu gördü. Ve o.gun benimle cok buyuk kavgalar yapti..o.kavga sonrasinda sogudum ve evde kendim yapmaya basladim epilasyonumu. Kendim alabileceğim yerlere epilasyon yapiyorum. Ancak sirt ve bel bolgem kalabiliyor.. acikcasi kuafore gidebilirim ama bende biraz inada bindirdim ve gitmiyorum,. Epilasyona.gitmemi istiyor ancak arastirdigimda normal epilasyon aletlerinin bende etkili olmayacagi soylendi. Epilasyona gitmedigim surece bu iliskinin bu sekilde devam.edecegini söylüyor. .. hersey bir tuye mi.bagli ..
Ha derseniz ki esiniz cok mu bakimli hayir degil..bende onun eksik yanlarini soyledigimdr ben erkegim yada sen once epilasyina git sonra bakariz diyor. iste bu durum cok zoruma gidiyor. Epilasyonu yapip guzel.hazirlanip yataga girdigimde bile redediliyorum..Ne yapabilirim benimle benzer konu yasayan varmi fikirlerinize ihtiyacım var.evliligim hic iyiye gitmiyor arkadas gibiyiz.
Simdiden.herkese teşekkürler. ..

'sevişmek g.tüme zor geliyo manuel takılıyom oh mis' demiyo da, kıl tüy diyerek aka çıkarıyo kendini.
öküz.

Kıl tüy icin kavga eden adamı da ilk kez duydum.
Bu kadar sıkıntı yapma, yazık vallahi. Hormonlarında bi sorun mu var acaba?

Ay ben bu kıl tüy işine çok takılırım. Ama insanlık halidir olabilir. Eşim böyle bir şey söyleseydi inada bindir orman gibi gezerdim vallahi, terbiyesize bak.

X