Esimle sorunum..

Özür dilerim ama benim yorumum farklı olacak.
Kesinlikle halletmelisin bence bu işi.
Hic bir erkeğin bundan hoslanacagini sanmıyorum. Adam demiş rahatsızlığını halletsene bacim. Niye inatlasiyorsun.
O zaman adam da burun killarini uzatsin biyigiyla karistirsin olur şey mi.
Hastalık olur yatalak tamam.
Ama ayaktasin cok şükür.
Kılı olan kadından kim hoşlanır ya.
Kabul edilebilir birsey değil bence.
Engel değil Özür değil. Kozmetik bir mevzu.
Hicbir erkek kadını bu şekilde hayal etmez.
Inatlasma bacim. Git hallet bu işi.
bende bu arkadasa katiliyorum.

:)) cok guzel ifade etmissiniz tesekkur ederim bu kadar kotu durumdayken bi gulumsememe sebep oldunuz :) inslalah en yakin zamanda gidecegim baska turlu bu is çözülmeyecek
Canim allah cozulmeyecek dert vermesin.kadiniz destek olacağız birbirimize. Hic moralini bozma cozulmeyecek birsey değil. Bu konudan kavga mi olurmus bosver. Gidelim hayatim diyeceksin paraları saysin bir guzel kasaya. Adamin parasiyla guzelce kendine yatirimini bakımını yapacaksin canim benim.kendini daha rahat hissedeceksin. Yaptırma aralıkları her seansta uzuyor.mesela ilk aylar ayda 1 ken sonra 3 ay 5 ay gibi aralıklarla.

Epilasyonu kendiniz icin gideceksiniz.Sonra kendi keyfiniz icin eşiniz kabalıgından vazgectıgı zaman ona evet diyerek yasattıgını hissetmesini sağlamalısınız.

Epilasyonu kendiniz icin gideceksiniz.Sonra kendi keyfiniz icin eşiniz kabalıgından vazgectıgı zaman ona evet diyerek yasattıgını hissetmesini sağlamalısınız.

Aynen oyle zaten son zamanlarda epilasyona gidecegim sonuc alamasam bile en.azindan gitmis olacagim bakalm ozaman.ne cikicak

Yani nasıl bir kıldır bu? Hayal edemedim şu an...

Çok mu fazla? Tamam bir erkek olarak bundan rahatsız olmuş olabilir ama 10 aylık evlilikte ilişki kıl tüy yüzünden nasıl bu hale gelir?

Ya gerçekten kıl yumağı gibisin ve adam haklı yada bu sorun paravan arkasında başka şeyler dönüyor.

Aynen oyle zaten son zamanlarda epilasyona gidecegim sonuc alamasam bile en.azindan gitmis olacagim bakalm ozaman.ne cikicak

Epilasyon konusunda aslında eşiniz haklı olabilir AMA Kaba davranısı yuzunden ilişkinize soğukluk getirmesi hic hakkı değil..

lazer epilasyonla ilgili önyargılarınızı kırın önce, tüm vucut epilasyona başlayın, aylarca rahat edersiniz.
eşinize gelince bence ya obsesif ya cinsel sorunları var :KK51:

benim bi arkadasim var iki cocuklu ama ben onu bikez bile bakimsiz daginik gormedim hep bakimli ilgili temiz.esimi arkadasima karsi ilgisiz kendi halinde.. esiniz icin degil kendiniz icin kendine sayginiz icin bakin diye birde bize nasihat verirdi.inatlasmaniz yersiz benim esim benden boyle birsey istese dinlerim ama bende ondan istesem dinler.ama soyleyis tarzida onemli.insanin yapacagi varsada nefret ettirmemeli.

Soruldu mu bilmiyorum ama hormonlarınıza baktırdınız mı ? Bu kadar tüylü olmanız sağlığınız açısından da iyi değil bence

Yani nasıl bir kıldır bu? Hayal edemedim şu an...

Çok mu fazla? Tamam bir erkek olarak bundan rahatsız olmuş olabilir ama 10 aylık evlilikte ilişki kıl tüy yüzünden nasıl bu hale gelir?

Ya gerçekten kıl yumağı gibisin ve adam haklı yada bu sorun paravan arkasında başka şeyler dönüyor.

Yani ayva tuyu gbi ama nassi.desem belirgin biraz sanki ay nasil.anlatsam.bilemedim hanii bazen hormonal rahatsizliklardan dolayi tuylenme olur ya o.sekilde degil genetik.ve.esmer oldugim icin biraz belirgin. .

Soruldu mu bilmiyorum ama hormonlarınıza baktırdınız mı ? Bu kadar tüylü olmanız sağlığınız açısından da iyi değil bence
Baktirdim canim.hatta 3 ay.once falan,hic bir.sey cikmadi .. sadece genetik zaten.nasil.anlatsam ole.kil tuy.yumagi gbi.degilim .. ayva tuyu.seklinde ama esmer oldugum icin daha belirgin biraz da fazla

Merhaba arkadaslar,
Konuyu umarim.dogru yere aciyorumdur.
Forumu uzun suredir okuyordum ancak bugun bende uye olup konumu anlatip fikirlerinizi almak istedim.

Esmer tenli ve tüyleri fazla olan biriyim,. Esim.bunu inanilmaz takinti yapmis durumda ve yaklasik 4 5 aydir cinsel hayatimizda bu sebepten bitmis durumda. 10 aylik evliyiz ilk zamanlar kuafore gidiordum bi gun bacaklarim yeni cikmisti onu gördü. Ve o.gun benimle cok buyuk kavgalar yapti..o.kavga sonrasinda sogudum ve evde kendim yapmaya basladim epilasyonumu. Kendim alabileceğim yerlere epilasyon yapiyorum. Ancak sirt ve bel bolgem kalabiliyor.. acikcasi kuafore gidebilirim ama bende biraz inada bindirdim ve gitmiyorum,. Epilasyona.gitmemi istiyor ancak arastirdigimda normal epilasyon aletlerinin bende etkili olmayacagi soylendi. Epilasyona gitmedigim surece bu iliskinin bu sekilde devam.edecegini söylüyor. .. hersey bir tuye mi.bagli ..
Ha derseniz ki esiniz cok mu bakimli hayir degil..bende onun eksik yanlarini soyledigimdr ben erkegim yada sen once epilasyina git sonra bakariz diyor. iste bu durum cok zoruma gidiyor. Epilasyonu yapip guzel.hazirlanip yataga girdigimde bile redediliyorum..Ne yapabilirim benimle benzer konu yasayan varmi fikirlerinize ihtiyacım var.evliligim hic iyiye gitmiyor arkadas gibiyiz.
Simdiden.herkese teşekkürler. ..

Sizde asiri tuglenme mi var sirt gobek falan demissiniz de bana normal gelmedi acana herseyden once bir ic hastaliklarina gidip hormon falan test mi yaptirsaniz ? Simdi kocaniza da birsey diyemeyecegim evlenmeden once adam sizi hic gormediyse birde sasirmis olabilir yani kadinin puruzsuz olmasi beklenir ya hep nedense. Yani hersey tuge bagli degil tabide bir minimum estetik gelmeli goze bakinca bence buda sizin kendinizi rahat hissedip hissetmemenizle olculmeli kocaniz istedi diye degil yani. Lazer li epilasyonu bir arastirin esmerim falan demissini esmer bir doktora falan gidi belki uygundur hic uzmana gidip sordunuz mu oyle kulaktan dolma bilgilerle dusunmeyin. Bence yapilacak sey once ic hastaliklarini gidip asiri tuglenme sebebini arastirmak sonrada estetik cozumler aramak lazer yaptiran bir klinige gidin en azindan bir muayene olun uzmanla konusun. Kocanizda odesin parasi neyse.

benim bi arkadasim var iki cocuklu ama ben onu bikez bile bakimsiz daginik gormedim hep bakimli ilgili temiz.esimi arkadasima karsi ilgisiz kendi halinde.. esiniz icin degil kendiniz icin kendine sayginiz icin bakin diye birde bize nasihat verirdi.inatlasmaniz yersiz benim esim benden boyle birsey istese dinlerim ama bende ondan istesem dinler.ama soyleyis tarzida onemli.insanin yapacagi varsada nefret ettirmemeli.

Aynen oyle. Bende hevesleniyorum lazer icin arastirma yapiorum ama.aksamina kavga ediyoruz ve benim.butun motivasyonum düşüyor. Acikcasi...
Bu kadar insan genelde gitmemi tavsiye etti bende sanirim gidip.bir deneyecegim.

Yani ayva tuyu gbi ama nassi.desem belirgin biraz sanki ay nasil.anlatsam.bilemedim hanii bazen hormonal rahatsizliklardan dolayi tuylenme olur ya o.sekilde degil genetik.ve.esmer oldugim icin biraz belirgin. .
Yani bilemedim tabi. Sen yinede temizliğine dikkat et bence.

Sizde asiri tuglenme mi var sirt gobek falan demissiniz de bana normal gelmedi acana herseyden once bir ic hastaliklarina gidip hormon falan test mi yaptirsaniz ? Simdi kocaniza da birsey diyemeyecegim evlenmeden once adam sizi hic gormediyse birde sasirmis olabilir yani kadinin puruzsuz olmasi beklenir ya hep nedense. Yani hersey tuge bagli degil tabide bir minimum estetik gelmeli goze bakinca bence buda sizin kendinizi rahat hissedip hissetmemenizle olculmeli kocaniz istedi diye degil yani. Lazer li epilasyonu bir arastirin esmerim falan demissini esmer bir doktora falan gidi belki uygundur hic uzmana gidip sordunuz mu oyle kulaktan dolma bilgilerle dusunmeyin. Bence yapilacak sey once ic hastaliklarini gidip asiri tuglenme sebebini arastirmak sonrada estetik cozumler aramak lazer yaptiran bir klinige gidin en azindan bir muayene olun uzmanla konusun. Kocanizda odesin parasi neyse.

Canim horminlarimda.bir sorun yok.bizimki.biraz genetik. Lazer arastirdim evet hemde cok ama.hic bi yer tam garanti vermedi koyu tenli oldugum icin kil kökünü gorememe gbi bir durum oldugunu soylediler.o.yuzdende sogudum acikcasi sonuc alamazsam diye.

Canim horminlarimda.bir sorun yok.bizimki.biraz genetik. Lazer arastirdim evet hemde cok ama.hic bi yer tam garanti vermedi koyu tenli oldugum icin kil kökünü gorememe gbi bir durum oldugunu soylediler.o.yuzdende sogudum acikcasi sonuc alamazsam diye.

Epilasyonu isteyen kocan parasini verecek olan kocan tamamen bitirmesede azaltir git bence

Baktirdim canim.hatta 3 ay.once falan,hic bir.sey cikmadi .. sadece genetik zaten.nasil.anlatsam ole.kil tuy.yumagi gbi.degilim .. ayva tuyu.seklinde ama esmer oldugum icin daha belirgin biraz da fazla
valla canım benim de sana tavsiyem epilasyon, mutlaka yaptır kendin için çok rahat edersin

Aynen oyle. Bende hevesleniyorum lazer icin arastirma yapiorum ama.aksamina kavga ediyoruz ve benim.butun motivasyonum düşüyor. Acikcasi...
Bu kadar insan genelde gitmemi tavsiye etti bende sanirim gidip.bir deneyecegim.
Kız sen orda hala gitsem mi gitmesemmi mi yapıyorsun. ..
Ya bak hem esmer im diyorsun hem belirgin kıllar diyorsun kız o kadar kolay ki senin işin. Senin profilindekilerin kıl olayı daha çabuk bitiyor.
Adama sinir olmayı bırak. Onu bu iş için bir finansör olarak gör sadece.
Yaptığı kabaliklarin acisini sonra cikarirsin önce şu işi bir hallet. Güzelce ödemeyi yapsın mis gibi.
Sakın üşenme bak. Bu işi hallet.

X