Merhaba arkadaslar,
Konuyu umarim.dogru yere aciyorumdur.
Forumu uzun suredir okuyordum ancak bugun bende uye olup konumu anlatip fikirlerinizi almak istedim.
Esmer tenli ve tüyleri fazla olan biriyim,. Esim.bunu inanilmaz takinti yapmis durumda ve yaklasik 4 5 aydir cinsel hayatimizda bu sebepten bitmis durumda. 10 aylik evliyiz ilk zamanlar kuafore gidiordum bi gun bacaklarim yeni cikmisti onu gördü. Ve o.gun benimle cok buyuk kavgalar yapti..o.kavga sonrasinda sogudum ve evde kendim yapmaya basladim epilasyonumu. Kendim alabileceğim yerlere epilasyon yapiyorum. Ancak sirt ve bel bolgem kalabiliyor.. acikcasi kuafore gidebilirim ama bende biraz inada bindirdim ve gitmiyorum,. Epilasyona.gitmemi istiyor ancak arastirdigimda normal epilasyon aletlerinin bende etkili olmayacagi soylendi. Epilasyona gitmedigim surece bu iliskinin bu sekilde devam.edecegini söylüyor. .. hersey bir tuye mi.bagli ..
Ha derseniz ki esiniz cok mu bakimli hayir degil..bende onun eksik yanlarini soyledigimdr ben erkegim yada sen once epilasyina git sonra bakariz diyor. iste bu durum cok zoruma gidiyor. Epilasyonu yapip guzel.hazirlanip yataga girdigimde bile redediliyorum..Ne yapabilirim benimle benzer konu yasayan varmi fikirlerinize ihtiyacım var.evliligim hic iyiye gitmiyor arkadas gibiyiz.
Simdiden.herkese teşekkürler. ..