- 17 Aralık 2015
- 530
- 707
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bir kadının kendinı iyi hissetmesi için lazım herşeyden önce. Katılıyorum size.ama bu bayanın esiyle sanki başka sorunlar var ve bunu bahane ediyor gibi geldi bana..eğer cidden çok kaba saba bir adam değilse. Yani konuyu ifade ediş şekli çok itici..Özür dilerim ama benim yorumum farklı olacak.
Kesinlikle halletmelisin bence bu işi.
Hic bir erkeğin bundan hoslanacagini sanmıyorum. Adam demiş rahatsızlığını halletsene bacim. Niye inatlasiyorsun.
O zaman adam da burun killarini uzatsin biyigiyla karistirsin olur şey mi.
Hastalık olur yatalak tamam.
Ama ayaktasin cok şükür.
Kılı olan kadından kim hoşlanır ya.
Kabul edilebilir birsey değil bence.
Engel değil Özür değil. Kozmetik bir mevzu.
Hicbir erkek kadını bu şekilde hayal etmez.
Inatlasma bacim. Git hallet bu işi.
Kendisine hastalik.vb. durum.olsa napacaksom.dedigiimde o baska suan oyle bir durum yok.diyor. maalesef evliligimizin bss sorunu görünmeyen yerdeki ayva tuylerimçok pardon ama kıl tüy meselesini bu kadar takan bir eş, allah korusun bir hastalık durumunuz olduğunda, kustuğunuzda, vücudunuzda yaralar çıktığında ne yapacak? terk mi edecek sizi? insan sevdiğinden tiksinir mi? oturup bu örnekle kendisine açıklamak lazım. bir kadında bu kadar kıl olur mu yorumuda son derece cinsiyetçi bir yorum. kişisel bakım ve temizlik elbette önemli ama genetik faktörler var, hastalık durumları var, yoğunluk durumları var, var da var yani. bu kadar sığ bir yorum yapmamalı bir insan sevdiğine.
Canim oncelikle esin cok kaba ilk zamanlardami boyleydi yoksa sen epilasyon yapmadigin icinmi boyle oldu??
Lutfen beni yanlis anlama ama ben kadin olmama ragmen epilasyon yapmayan bayanlaa kizarim cunku gercekten kotu bir goruntu oluyor kendim bile bazen cocuktan dolayi bi kac gun aksatiyorum ve kendime kiziyorum ve asla esim icin degil o halde sort vs giyemiyorum evin icinde bile. Kii bunu esin icin degil kendin icin yapmalisin geciktirmeden
uzama.surecinde uzun giyiyorum ama acip bakabiliyor cikmis mi.diye
kendiside epilasyon yaptırıyormu?Merhaba arkadaslar,
Konuyu umarim.dogru yere aciyorumdur.
Forumu uzun suredir okuyordum ancak bugun bende uye olup konumu anlatip fikirlerinizi almak istedim.
Esmer tenli ve tüyleri fazla olan biriyim,. Esim.bunu inanilmaz takinti yapmis durumda ve yaklasik 4 5 aydir cinsel hayatimizda bu sebepten bitmis durumda. 10 aylik evliyiz ilk zamanlar kuafore gidiordum bi gun bacaklarim yeni cikmisti onu gördü. Ve o.gun benimle cok buyuk kavgalar yapti..o.kavga sonrasinda sogudum ve evde kendim yapmaya basladim epilasyonumu. Kendim alabileceğim yerlere epilasyon yapiyorum. Ancak sirt ve bel bolgem kalabiliyor.. acikcasi kuafore gidebilirim ama bende biraz inada bindirdim ve gitmiyorum,. Epilasyona.gitmemi istiyor ancak arastirdigimda normal epilasyon aletlerinin bende etkili olmayacagi soylendi. Epilasyona gitmedigim surece bu iliskinin bu sekilde devam.edecegini söylüyor. .. hersey bir tuye mi.bagli ..
Ha derseniz ki esiniz cok mu bakimli hayir degil..bende onun eksik yanlarini soyledigimdr ben erkegim yada sen once epilasyina git sonra bakariz diyor. iste bu durum cok zoruma gidiyor. Epilasyonu yapip guzel.hazirlanip yataga girdigimde bile redediliyorum..Ne yapabilirim benimle benzer konu yasayan varmi fikirlerinize ihtiyacım var.evliligim hic iyiye gitmiyor arkadas gibiyiz.
Simdiden.herkese teşekkürler. ..
kendiside epilasyon yaptırıyormu?
pardon da eşinizin problemi ne tam olarak anlayamadım. kılınız tüyünüz uzamış mı diye takip mi ediyor. eline cetvel alıp ölçsün bi de.
bahane ediyo bence.
Evet ben.mesela agda yapiorim bilior.hani.yaptığımı aradan.biraz zamma gecince uzama cikma.surecinde uzun giydiysem otururken acip baktigi olmuştur
Aynen kardeşim senin derdine deva iğneli epilasyon ve inanılmaz etkili görmeme derdi falan da yok.. yıllar sonrasında bile kurtulmuş olursun bu dertten.. aslında şeytan diyo ki git epilasyona kurtul tüyden sonra da koy bu öküzü kapı önüne.. tamam rahatsız oluyon evlenmeden önce de demişsin ama insan kibar olur böyle de yapmaz karısına.. has öküzbegenmiyorsan git daha tuysunuzu bul diyip kapinin onune koymek var aslinda ama neyse...
sen elinden geleni yapiyorsa gerisi esinin okuzlugu hic kusura bakmasin ama.
ama epilasyona sen yinede git, igneli epilasyona git, bas bas paralari epilasyona her ay, bakalim git diyebilecekmi bir daha.
sirr mirt agda ile alindigi zaman daha cok kalinlasir tuyler benim bildigim mesela benim ust bacak bolgemde bek yok cok cok hafif var hic aldirmam almameşiniz resmen psikolojinizi bozmak için uğraşıyor.
bir de bacaktır vs okey ama sırtınızı filan almayın yani. eşiniz abarttıkça abartmış. tamam kimse kıl tüy sevmez de seven erkek de öyle yeni başvermiş kıla tüye bakmaz yani. biliyoruz bunları.
Zaman ile olduysa bence ciddi supeli bi durumi ve uzamis mi diye acip bakmak ne demek ?Yok canim.boyle degildi zamanla.oldu. ben agda yapmamam gbi bir durum yok aslinda uzama.surecinde uzun giyiyorum ama acip bakabiliyor cikmis mi.diye
Evt buradaki genel.fikirler epilasyona.baslamam yonunde gidecegim bakalim.ne.degisecek cok saol fikirlerin icin
Aynen kardeşim senin derdine deva iğneli epilasyon ve inanılmaz etkili görmeme derdi falan da yok.. yıllar sonrasında bile kurtulmuş olursun bu dertten.. aslında şeytan diyo ki git epilasyona kurtul tüyden sonra da koy bu öküzü kapı önüne.. tamam rahatsız oluyon evlenmeden önce de demişsin ama insan kibar olur böyle de yapmaz karısına.. has öküz