küfür, aşağılama, çocuk gibi azarlamalar, çocuk gibi annene şikayet etmeler seni vee daha yeni evlisinizakannehirakannehirakannehir
pardon ama bu adam seninle neden evlenmiş, şamar oğlanı arıyodu seni buldu herhaldeakannehir
valla bu karakterdeki bi adamla konuşarak bişeyleri halletmen gerçekten zor, allah kolaylık versin
ama dua etki öğretmensin çalışıyorsun, ev hanımı olsan aman aman hepten yanmıştın
allah yardımcın olsun tatlımmm
s..tir git lan mı?
bunda tarbiyesizliğin üzerine bir de bu.
nasıl tahammül edebiliyorsun bu ADAMA.
allah sana sabırların en büyüğünü versin arkadaşım.
"bana kafanı kırdırtma"
"hay ağzına ş..im"
"defol yanımdan"
o kadar kırgınım o kadar sinirliyim ki. belki kendi ailemi düşünmesem(annem hipertansiyon babam kalp hastası duyarlarsa kesin birşey olur) biraz büyük oynar burnundan getiririm yaptıklarını boşanmayı falan düşünürüm ilk aylarda böyleyse sonrayı düşünmek lazım dimi.
işin kötüsü seviyorum da yaa...
gece yatağını ayırdı yanına gittim yattım(bence eşler ne olursa olsun yatağını ayırmamalı) sabaha karşı ööle sarılmışım uyurken farketmedim. sabah beni bir itişi elimi üstünden bir atışı vardı aklıma geldikçe boğazım düğümleniyor.
böyle saçmalık olmaz
benim bildiğim kadın naz yapar.. kocan bunları yaptığı için (hakaretler, aile yanında aşağılama, size küsmek vs.) sen ona kızmalı ve yatağını ayırmalıydın.. o senin yanına gelip sarılmalı kendini affettirmeliydi. Rolleri değişmişiniz yani siz..
Hemen tavrını koy canım, seviyosun diye her şeyi çekmek zorunda değilsin.. Kimsenin sana hakaret etmeye hakkı olmadığını ona öğret. Bir hakaret edişinde, kimse bana hakaret edemez diyip kapıyı vurup yan odaya geç, özür dileyene kadar da affetme.. Bu yüzden senden boşanıcak mı, ayrılcak mı napıcak yani.. Hıı yapıyosa da bunu yapsın zaten.. senden ayrılmasın diye kendinden ödün vermelmaz:
ahh be canım;:çok üzgünüm:
cnm dediğin gibi ilerini düşün lütfen
çok pişman olmadan bazı kararları daha fazla yıpranmadan almalısın.
ama seviyorsun da.nedense böyle adamlar hep çok seviliyor eşleri tarafından.
adam ne kadar kötü davransa,kadın o kadar çok seviyor.bunun nedeni hiç anlamış değilim.
:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?