Anlıyorum çok zor zamanlar geçirmişsiniz Allah yardımcınız olsun ama,bende bu internette video diyeceğim adına izlenmesi olayına tepki gösterilmesini anlamayanlardanım. Eşiniz ayan beyan televizyondan izlese abes ama bu onun özel alanı. İnsanlar evli diye iki kişilik yaşamak zorunda değil. Rahatsızlığını dile getirenleride anlarım ama bi insana bu tip videolar izledi diye bağırıp kızmak çok yanlış bence.Zaten türkiyede bu videolar birçok insan için yüz kızartıcı ayıp şeyler ve bunu yaptığı için ona bağarmak eşleriniz için büyük bir psikolojik baskı olabilir. Eğer oda farkedildiğinden utandıysa onun içinde utanç verici üzücü bi durum olabilir bu. Rahatsız olabilirsiniz ama neden bunu güzellikle konuşmak varken çok ayıp telafisi olmayan bişey yapmış gibi kırıcı davranıyorsunuz.Sonuçta biz erkek değiliz onların doğasını anlayamayız.Eğer karşı cinsle ömür boyu bir beraberlikse attığımız adım onların doğasını göz ardı edemeyiz.Rahatsızsanız elbet konuşun ama bazen okuyorum ıyy midem bulandı bile yazanlar var sadece sizin için söylemiyorum,bunu tabu haline getirenler için söylüyorum en çok da.