Merhaba ben 2 yıllık evliyim kendim 32 yaşındayım eşim 36 müşterek çocuğumuz yok eşim daha evvel nikahsız bir birliktelikten çocuk sahibi bir kızı var 12 yaşında. Bizimle yaşıyordu fakat bazı sorunlardan dolayı tekrar babaannesinde kalmaya başladı. Sorunlar ne diye soracak olursanız uyumaması uyumak için bizimle uyumak için pazarlık yapması bizi yan yana dahi oturtmaması kv evindeki hakkımda konuşulanları gelip bana söylemesi benim yapmadığım şeyleri bile onlara gidip yaptı etti demesi vs vs. Bunlar yüzünden kaç kez kavga gürültü huzursuzluk çıktı. Babası da artık getirmiyor. Arada çok nadir geliyor yanımıza. Ama eşimin iş yeri kv evinin yanı kızıyla ve ailesiyle sürekli birlikteler. Evliliğimin ilk zamanlarında bende çok giderdim kv evine fakat zamanla eşim artık hep gidelim hatta hep birlikte yaşayalım falan demeye başladı. Evleri de sadece kp kv çocuk falan değil tüm görümcelerim her gün orada diğer akrabalar kalmaya gelenler ev yol geçen hanı gibi bildiğiniz. Bende aylardır gitmiyorum. Çünkü gidip her işini yaptığım halde arkamdan olur olmaz şeyler söyledi ve yüzüme de söyledi. Bir gün kendi annem ile gittik kv evine. Tenceleri bulamadım elime ne geldiyse yemekleri onda pişirdim mutfağa geldi yanıma annemi çağırdı. “Dünür hele gel bak senin gelinin böyle tencerede yemek yapsa ne yaparsın dedi” Annem de beni korudu ve kv bu sefer yok canım Allah razı olsun yapıyor ediyor bişey demedim falan. Aile yapısı olarak uzağız. Kültür olarak farklılıklar var. Ben oraya gidince psikolojim bozuluyor çünkü her an hep bir laf sokma çabaları var. Ve üvey kızıma kalk şuraya otur desem eşime şikayet ediyorlar beni. Bu yüzden gitmek gelmek istemiyorum. Ramazanın ilk günlerinde hiç gitmeyecek misin aileme düşman mısın diye sordu eşim bende hayır dedim ama gitmek zorunda değilim. Onlar ailen sen git gel istediğin kadar vakit geçir ben buna müdahale etmiyorum. Ben sana gel anneme gidelim diyor muyum? En son ne zaman annemin kapısını açtığını söyler misin dedim. Bu konuyu kapat ve Bana emri vaki yapma dedim. Kafa yapısı hep ailemle oturmak ilerde evin tek oğlu olduğu için onlara bakacağız karım onlarla ilgilenmek zorunda gibi bir düşünceye sahip. Şu an susuyor ama bu konu illa ki bir gün yine cereyan edecek ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimi seviyorum ama bu olaylar beni ondan çok soğuttu