Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küfür konusunu geçtim sizin yanınıza her gelmeden önce her şeyi silmesinin üstünde neden durmuyorsunuz da zaten öyle bir şey yapmaz diyorsunuz. Saklayacak bir şeyi yoksa neden sürekli bişeyler siliyor
İkincisi hiçbir kız mesafeli olduğu ona soğuk davranan bir erkeğe üstelik iş arkadaşıysa durduk yere amk'lı mesaj atmaz bence
İsyerinden iletisimde olduğunuz bir arkadaşı falan yok mu? Konuyu sorabilirdiniz ona . Normalde pek boyle isyeri basın edin demem ama icinize kurt düştü bir kere ve emin olmadan rahat edemezsiniz büyük ihtimalle. O yuzden gerekirse sacma bi sebep bulup isyerine gidin . Belki de cogu kisi bekar sanıyor onu, eger kiza da oyle tanıttıysa kendini ortaya cikar her sey. Sizde azcok anlarsınız bir şeyler. 2 ay olmus ise gireli ve 2 ay epey kısa bir süre her turlu sey beklenir.Yüzük takmayı sevmiyor evet
Ben olsam buz gibi sogumustum. Aldatmasına gerek yok böyle cıvık insanlar sinirime dokunur.
İsyerinden iletisimde olduğunuz bir arkadaşı falan yok mu? Konuyu sorabilirdiniz ona . Normalde pek boyle isyeri basın edin demem ama icinize kurt düştü bir kere ve emin olmadan rahat edemezsiniz büyük ihtimalle. O yuzden gerekirse sacma bi sebep bulup isyerine gidin . Belki de cogu kisi bekar sanıyor onu, eger kiza da oyle tanıttıysa kendini ortaya cikar her sey. Sizde azcok anlarsınız bir şeyler. 2 ay olmus ise gireli ve 2 ay epey kısa bir süre her turlu sey beklenir.
Küfürlü konusaktan haz alıyor. Seyiyle yapamadığını diliyle yapıyor işte. Sürekli böyle konuşmayan bir insan, bir kız arkadasiyla böyle konusuyosa tek sebep budur.
Masum zannediyosunuz esinizi. Whatsapp web tarzı bir uygulamayla takip edin anlarsınız. Ya da fatura gecmisinden aramalarina bakın kimi aramış.
Tanıdığım kimse yok malesef. Is yerine gitmek bana çok basit bir kadinmisim gibi geliyor olanlardan sonra
Telefonunda turkcell hesabım uygulaması yüklüyse oradan şifresiz açıp görebilirsin. Otomatik açılıyor zaten. Fatura menüsünden kullanım detayına giriyorsun ve tüm kullanım karşına çıkıyor. Girdiğin sırada sadece telefona mesaj geliyor ki işini bitirdikten sonra mesajı silersin.Evde bilgisayar yok bi de fatura geçmişine nasıl ulaşabilirim bana vermezler benim adıma değil çünkü internet sitesinde bilmiyorum turkcell ürkcell hesabının