ben işte hiç güvenemiyorum ayda 2 kez filan oluyor artık bu durum üzmeye başladıKorunduğunuz halde kuruntularınız almış başını gitmiş, sanırım ilk doğum ve bebeklik dönemi oldukça zor geçmiş sizde.
Ben bilmiyorum ama spiral acaba anestezi halinde takılabilir mi? Belki özel hastaneler yapıyordur araştırdınız mı?
zaten doktora sordum bana bir doğum kontrol hapı yazdı fakat benim bünyem zayıf olduğu için ya etki yaptı ama eşim korununcada korkuyorumyan etkisi hiç olmayan ilaçlarda var ben yasmin kullanıyorum ve hiçbir yan etkisini görmedim belki sende onu deneye bilirsin tabi doktoruna danışarak
bende senin gibiyim çok korkuyorum ilişkiye girince bidaki adetime kadar içim içimi yiyor eşimin başında konuşup duruyorum eşimde bu şekilde olmamdan rahatsız böyle sorun yaşarken evlilikte sanki birşey eksikmiş gibi geliyorCanm öncelikle allah sabır versin
Bnlar halledılebılecek sorunlar
Bnde senın gıbıyıdım canm bnm içten içe korkuyordum
21 saat dogum sancısından sonra cocuk veya hamile kalma olayı bni cok korkuttu öle ki ilişkiye girmek bile bni korkutuyodu ve kendii mi cok kasıyodum
Ve bu 1 sene nerdeyse dewam etti suan kızım 17 aylık ablası
Ve suan cok iyiyim
Hala spral takınmadım :)
Bunları nasıl nı astım
Psıkologa yonlendirdi kadındogum doktorum
3. Seansta yenmeye basladım 5 ay boyunca gittim ve yendim.
Canm bnm bnce bi doktora basvur
İnan cok faydası olaca
zaten prezervatifle korunuyor.aslında bebeğim olana kadar da prezarvetifle korunuyoduk ve hiç kafama takmıyodum ama şimdi kızım küçük olduğu için her ay her ay bunu düşünmekten sıkıldım artık psikolojimi çok etkiliyorGüzelim preservatif var oda olmasa koldan iğneler var neden özel hastaneye gidip araştırmıyorsun bu senin bedenin
sonra oldumu ya zorla doğum yapacaksın yada çocuğu aldıracaksın bence hemen harelete geç ,niye bu kadar pasif kaldın ki
çok şükür sağlıklsın sanırım hastaneye kadar gidebilirsin erkeklerin hiç bir şey umrunda değil olan sana ve bedeni ve ruhuna olur , erteleme kalk git hemen
bende senin gibiyim çok korkuyorum ilişkiye girince bidaki adetime kadar içim içimi yiyor eşimin başında konuşup duruyorum eşimde bu şekilde olmamdan rahatsız böyle sorun yaşarken evlilikte sanki birşey eksikmiş gibi geliyor
öyle olmazsa olmaz ama işte bu takıntı yüzünden evliliğimi etkilemeye başladı 1,5 ay hiç yapmadığımız oluyor yapmayınca içim rahat oluyor ama erkek sonuçta bayan gibi olmaz kibende aynı tedirginlikleri yaşadım ama korkmana gerek yok kondom kullanıyorsanız ilişki sonrası kontrol et sadece yırtılma olup olmadığını kadın olmak çok zor bende doğum sonrası çok korktum sezeryanın acıları hala aklımda. ama cinsellik de evliliğin bir parçası olmazsa olmuyor atlatmaya çalış canım bu korkuyu takıntı haline gelir
öyle olmazsa olmaz ama işte bu takıntı yüzünden evliliğimi etkilemeye başladı 1,5 ay hiç yapmadığımız oluyor yapmayınca içim rahat oluyor ama erkek sonuçta bayan gibi olmaz ki
merhaba;
ben 5,5 yıllık evliyim ve bir kızım var.benim sorunum bebeğim doğduktan sonra eşimle cinsel anlamada birlikte olmaya korkmak.hamile kalmaktan korkuyorum bunun için birlikte olamıyorum olunca da çok dikkat etmekten bir şey anlamıyorum.şu an bebeğim küçük biliyorum ne kadar dikkat edilirse edilsin olacağı varsa olur ama ilişki yaşayınca bidahaki adetime kadar çok zor bekliyorum endişeli oluyorum eşim bir bir şey dememeye çalışsa da artık durumdan sıkıldık ama elimde değil.doğum kntr hapı kullandım yan etki yaptı,spiralden çok korkuyorum eşim korunuyor kondomla ama ben hep tedirginim.bebeğim olmadan hiç böyle korkularım yoktu ne yapıcam bilmiyorum evliliğimizin tadı kalmadı desem yeridir.lütfen bana akıl verin..
merhaba;
ben 5,5 yıllık evliyim ve bir kızım var.benim sorunum bebeğim doğduktan sonra eşimle cinsel anlamada birlikte olmaya korkmak.hamile kalmaktan korkuyorum bunun için birlikte olamıyorum olunca da çok dikkat etmekten bir şey anlamıyorum.şu an bebeğim küçük biliyorum ne kadar dikkat edilirse edilsin olacağı varsa olur ama ilişki yaşayınca bidahaki adetime kadar çok zor bekliyorum endişeli oluyorum eşim bir bir şey dememeye çalışsa da artık durumdan sıkıldık ama elimde değil.doğum kntr hapı kullandım yan etki yaptı,spiralden çok korkuyorum eşim korunuyor kondomla ama ben hep tedirginim.bebeğim olmadan hiç böyle korkularım yoktu ne yapıcam bilmiyorum evliliğimizin tadı kalmadı desem yeridir.lütfen bana akıl verin..
Dooğum yapacak kadar cesaretliysen doğumdaki agrıyı çekebildiysen
spiral bunun yanında hiç bişey
taktırırken masaya yatmanla kalkman en fazla 2-3 dk sürüyo
hiç kokrkma derim taktır kurtul
zaten doktora sordum bana bir doğum kontrol hapı yazdı fakat benim bünyem zayıf olduğu için ya etki yaptı ama eşim korununcada korkuyorum