- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Evet dedikleriniz dogru
Bana birakildi ailem arkamda
Isiim var bi maddi kazancim var bosanmamak icin hic bi sebebim yok
Etrafta bosanmalar bu kadar cokken kimse beni agzinada almaz heralde ama
Ailem dedigim 2 yasli ve hasta insan bi anneannem bi dedem
Evet arkamdalar ama ya millet onlara bisey der uzulurse
Onlar bizim gibi rahat degillerki ben kulak asmam 2 konusur 3. Gun susarlar
Onlari dusunuyorum
Birini iyi tanımadan önce evlenmeyeceksin demek ki canım... yani en az bence 2-3 yıl bir birliktelik yasanmalı evlenme kararı alınmadan önce. Bu benim sahsi görüsüm. İnsanlar bazen karakterlerini 1 sene zorda olsa gizleyebiliyolar...Evlendikten sonra cikti bu pubg falan
Yoksa telefonunda hic bisey yoktu sosyal medyalari hariç.
Evet yasim 25 benide bu korkutuyo
Mutlaka boşanıp yeni biriyle olurum hemen olmazda 3 sene sora 5 sene sonra
Ya o daha beter olursa
Oyunu olmaz baska biseyi olursa
Esimi savunmuyorum yanlis anlamayin kendi geleceğimi dusunuyorum tamamen
Ayyy siz nasil bi belanin icine dustunuz ve asil soru bu belanin icinden neden cikmiyorsunuz?Aynisini soyledim inanin 5 gr lafinimi yapiyosun al g.tune sok dedim
Pasif degilim bi cinnet animda yapmadigmi birakmiyorum ama eski eşi bunun sırtına makasla cizik atmis gidip darp raporu almış boyle bisey yaparim basim yanar diye korkuyorum.
Laflarimla ezdigimde hemen aileme gidiyo agliyo sizliyo ailem uzuluyo beni bu sefer onlara seytan gibi gosteriyo
Lütfen bahane bulmayın kendinize. Burda çocuk sahibi olduğu gerekçesiyle mutsuz olduğu evliliği yıllarca sürdüren nice kadınlar var hepsine çocuk bahanen yazıyoruz nerdeyse. Aileniz elbette üzülür üzülmezler diyemem ama sizin mutsuz olduğunuz bir evliliği devam ettirdiğinizi bilmek onları daha çok üzer. Şimdi sessizsiniz ama yarın yine eskiye dönerseniz? Komşularınız ailenizi aradığında inanın onlar daha çok üzülürler. Sizin yaşadığınız şey evlilik değil, ev arkadaşlığı olmuş.
Bir komşumuz vardı kızı 20 yaşındaydı eşinden boşandığında. Kızım 4 yaşındayken baba evine dönmüştüm o zamandan belliydi yürümeyeceğini ama barıştım hep p zamanı düşünüyorum hiçbir şey düzelmedi eğer o gün boşansaydım hayatım ne kadar farklı olurdu hep bunu düşünüyorum demişti. Koskoca 16 yıl gitti hayatından, belki başkasıyla evlenirdi, belki başka çocuğu daha olurdu vs üstelik meslek sahibi, kendi parasını kazanan bir kadındı.
Uzun lafın kısası hayat mutsuz bir evliliğe kendinizi mahkum etmek için gerçekten kısa dünyaya bir kere geliyorsunuz. Kendinize bunu yapmayın. İsterseniz terapi almayı deneyin ama karşı tarafın bu evliliği kurtarmak adına en ufak bir çabası yoksa tek başınıza siz bir şey yapamazsınız
Birini iyi tanımadan önce evlenmeyeceksin demek ki canım... yani en az bence 2-3 yıl bir birliktelik yasanmalı evlenme kararı alınmadan önce. Bu benim sahsi görüsüm. İnsanlar bazen karakterlerini 1 sene zorda olsa gizleyebiliyolar...
Zaten esinizi sevmiyosunuz “ya ondan kötüsü denk gelirse” diye düsünüyor olmanız bile ondan daha iyi secenek buldugunuzda kosup gideceğinizi gösterir. Dedigim gibi en mantıklısı resti çekmeniz ve esinizi ölcmeniz sonrada baktınız hala aynı bosanmanız. Cocuk falan sakın yapmayın.
Genceciksin. Çocuğun yok. Düğün takıları da senin. Boşa adamı. Yeniden gerçek ruh eşinle tanışıp gerçek bir evliliği yaşamaya geç kalıyorsun bu evlilikte oyalanarak. Bahane bulmayı bırak, aslında gerçekten özgürsün farkında değilsin.
Bir çok kadın ekonomik olarak özgür değilken ve çocukluyken yeniden hayatını kuruyor. Aklını başına toplama vaktin gelmedi mi?
Güzel haberlerinizi bekliyoruzHepinize cook tesekkur ederim akillariniz , destekleriniz icin.
Emin olduğum seylerden daha emin oldum artık
dediklerini harfiyen uygulayacağım:)
aman ben tanıdımda ne oldu adamiki gram çok para görünce yemedği halt kalmadı bnmkinin karıyla kızla işi yok önceki sayfalarda uzunca paylaştm tam 8 sene sevgiliydikşans valla şans evlikişi
Birini iyi tanımadan önce evlenmeyeceksin demek ki canım... yani en az bence 2-3 yıl bir birliktelik yasanmalı evlenme kararı alınmadan önce. Bu benim sahsi görüsüm. İnsanlar bazen karakterlerini 1 sene zorda olsa gizleyebiliyolar...
Zaten esinizi sevmiyosunuz “ya ondan kötüsü denk gelirse” diye düsünüyor olmanız bile ondan daha iyi secenek buldugunuzda kosup gideceğinizi gösterir. Dedigim gibi en mantıklısı resti çekmeniz ve esinizi ölcmeniz sonrada baktınız hala aynı bosanmanız. Cocuk falan sakın yapmayın.
Benim eşim de evlenmiş boşanmış birisiydi.Eski esi ile anlattığına gore
Kirip doken deli gibi balkondan camdan adam olduruyolar diye bagran birisymis
Ki hic zannetmiyorum bu onun anlattiklari.
Esim kendi yaptigi seyleri o yapmışgibi anlatiyor bana
Hakkınızda hayırlısı gerçekten.Saka gibi gelecek hepinize Suan ailem beni aldi ve baba evine gidiyorum gulsemmi aglasammi bilemedim
Zorunda degilim elbette.
Biri bitmeden birini düşünmüyorum ama sevgiliyken buda iyiydi mesela hic biseyi yoktu
Kopruyu gecene kadar ayiya dayı hesabi oldu.
Resmiyette olsun degil tabiki sohbeti olmayan resmiyetteki kocanin ne faydasi var.
Sorduğum sey suydu
Kotu huyu yok sohbeti de yok
Siz olsaydiniz ne yapardiniz gibi sormaya calistim ama soramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?