• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sohbetimiz yok

Tam olarak dediginiz gibi
Ailesi dugunde 5 gr bilezik takti bana sadece 5 gr tel gibi bir bilezik
Boşanma konusu geçince bilezik ne olcak diye soruyor 5 gr fazla fazla döndü ona daha bilezik diyor.
Bu evden bisey alamazsin diyor sanki evi sifirdan döşemiş gibi
Güzel arkadaşım, bu adama tekmeyi vurmak için daha ne bekliyorsun. Var mı kafanda bir tarih?

Bana böyle bişey dese, o bileziği çoktan harcamış, hafta sonu tatiline yemiştim. Gelsin de aldın beyinsiz.

Tam olarak dediginiz gibi
Ailesi dugunde 5 gr bilezik takti bana sadece 5 gr tel gibi bir bilezik
Boşanma konusu geçince bilezik ne olcak diye soruyor 5 gr fazla fazla döndü ona daha bilezik diyor.
Bu evden bisey alamazsin diyor sanki evi sifirdan döşemiş gibi
Güzel arkadaşım, bu adama tekmeyi vurmak için daha ne bekliyorsun. Var mı kafanda bir tarih?

Bana böyle bişey dese, o bileziği çoktan harcamış, hafta sonu tatiline yemiştim. Gelsin de aldın beyinsiz.

Doğru soyluyosunuz
Ne duygusal bi bag var aramizda ne maddi yonden kalmam icin bi rahatlık
Ha duzeldi ha duzelecek derken 1.5 seneyi zar zor devirdik ama olmayacak gibi.
Allahim esirgesin çocuk olacak diye aklim cikiyor
Ilacti falan kullaniyorum hepsini pko da var zaten ama Olur mu olur Al basina belayi

Birak ilaci, kondomu felan, bu adam ile nasil sevisiyorsun? Aranizda sohbet muhabet yok. Sevgi, ask yok.

Cokmu zor "ben bu sartlar altinda seks istemiyorum" demek.

Zaten buranin fix bir parçasidir. Evlilik kötü gider fakat hamile kalinir. Ve her defasinda "napalim, kader" gibi bahaneler üretiliyor. Ya kardesim, sen sevismezsen o bebek zaten olmaz.

Bosuna zamanini harcama ve en kisa sürede bu adamdan bosan.

canım eşin sana açık açık mesaj veriyor, boşanmak istiyor belli ki. başka biri var mı hayatında , seni aldatıyor olabilir.

3 4 ay oncesine kadar daha atraksiyonlu bi hayatimiz vardi 🤣
Her hafta sonu kirilmadik bardak kalmazdi
Butun komsular duyardi sesimizi
Ailem parkta otururken komşular kızın hergun gozyasi dokuyo cekip alsana diyolarmis siz dusunun :)
Simdi kavga yok hersey Saglam kirilmiyor
Ama sohbet yok
Sadece eve geldiğimiz de selamun aleykum aleykum selam
Cinsellik yaşıyormusunuz peki
İnsanlar olarak duygusuz seks yapmayız duygular işin içindedir

Evi ayirdim arkadaslar gece ailem geldi aldı
Şimdi esyalarimi almak istiyorum
Onun aldiklarina dokunmayacagim kendi aldıklarımi almak istiyorum.
Etrafimda boşanan insanlar resmen kaçırdılar esyalari erkekler karakola gitti ve nikahli karin kardesim bisey yapamayiz deyip gonderdiler.
Benim sansima benden sikayetci olur uzarda uzar olay bukonu hakkinda bilginiz varmi acabaa.
Davayi acmadan mi alayim eşyaları yoksa actiktan sonra mi ayin 15ine kadar acamam.
15ine kdar kapının kilidini falan degistirirp bana zorluk cikartabilirmi acaba o ne seytann o ne cindir simdi neler dusunuyodur neler kuruyodur

Sohbet yok,ilgi alaka sevgi yok,cinsellik yok. Ya boşanıp daha kötüsüne denk gelirsem diyorsunuz.
Bundan kötü ne olacak?
Yapmayın saha 25siniz

Evi ayirdim arkadaslar gece ailem geldi aldı
Şimdi esyalarimi almak istiyorum
Onun aldiklarina dokunmayacagim kendi aldıklarımi almak istiyorum.
Etrafimda boşanan insanlar resmen kaçırdılar esyalari erkekler karakola gitti ve nikahli karin kardesim bisey yapamayiz deyip gonderdiler.
Benim sansima benden sikayetci olur uzarda uzar olay bukonu hakkinda bilginiz varmi acabaa.
Davayi acmadan mi alayim eşyaları yoksa actiktan sonra mi ayin 15ine kadar acamam.
15ine kdar kapının kilidini falan degistirirp bana zorluk cikartabilirmi acaba o ne seytann o ne cindir simdi neler dusunuyodur neler kuruyodur
Sizin esyalariniz sizin kisisel mallariniz. Ev esyalarindan da parasini sizin verdikleriniz varsa onlari da alabilirsiniz. Istediginiz zaman alabilirsiniz. Kapinin kilidini degistirirse suc islemis olur, evlisiniz orasi sizin de eviniz hala. Cilingirle gidip actirirsiniz , hicbir sey yapamaz.

Aynen benm eşimi tarif ettin şu anda. Benmki de 7 24 pupci midr nedir onu oynuyi ben yatağa gecyrm saat 12yi geciyo elli kere cagryrm yeter artk gel uyu diye. Hergün kavga ettim yine aynı. Annesinin babasnin abilernn yannda rezil ettm oyunda hep diye yine bana msn demedi. Şimdi yanmda hâlen oynuyo bende Allah'tan kpssye calsyrm takmyrm artk bunu. O yüzden hiç yormayn kendnzi ben 2.5 yldr bunu yasyrm
bu oyun konularında da hep canım pubg ye olan oluyor :27: neyse ki biz beraber oynuyoruz :27:
Allah sabır versin, zor bi durum
ben oynadığım halde o kadarına müsaade etmem

Sizin esyalariniz sizin kisisel mallariniz. Ev esyalarindan da parasini sizin verdikleriniz varsa onlari da alabilirsiniz. Istediginiz zaman alabilirsiniz. Kapinin kilidini degistirirse suc islemis olur, evlisiniz orasi sizin de eviniz hala. Cilingirle gidip actirirsiniz , hicbir sey yapamaz.
Evet dediğim gibi sadece kendi aldiklarimi alicam kisisel eşyalarım halim perdem falan yani.
Korktugum sey sikayetci olup başıi agritirmi

Back