- 19 Şubat 2007
- 8.461
- 9.539
- 723
isabet olmuşSaka gibi gelecek hepinize Suan ailem beni aldi ve baba evine gidiyorum gulsemmi aglasammi bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
isabet olmuşSaka gibi gelecek hepinize Suan ailem beni aldi ve baba evine gidiyorum gulsemmi aglasammi bilemedim
Güzel arkadaşım, bu adama tekmeyi vurmak için daha ne bekliyorsun. Var mı kafanda bir tarih?Tam olarak dediginiz gibi
Ailesi dugunde 5 gr bilezik takti bana sadece 5 gr tel gibi bir bilezik
Boşanma konusu geçince bilezik ne olcak diye soruyor 5 gr fazla fazla döndü ona daha bilezik diyor.
Bu evden bisey alamazsin diyor sanki evi sifirdan döşemiş gibi
Güzel arkadaşım, bu adama tekmeyi vurmak için daha ne bekliyorsun. Var mı kafanda bir tarih?Tam olarak dediginiz gibi
Ailesi dugunde 5 gr bilezik takti bana sadece 5 gr tel gibi bir bilezik
Boşanma konusu geçince bilezik ne olcak diye soruyor 5 gr fazla fazla döndü ona daha bilezik diyor.
Bu evden bisey alamazsin diyor sanki evi sifirdan döşemiş gibi
Doğru soyluyosunuz
Ne duygusal bi bag var aramizda ne maddi yonden kalmam icin bi rahatlık
Ha duzeldi ha duzelecek derken 1.5 seneyi zar zor devirdik ama olmayacak gibi.
Allahim esirgesin çocuk olacak diye aklim cikiyor
Ilacti falan kullaniyorum hepsini pko da var zaten ama Olur mu olur Al basina belayi
Cinsellik yaşıyormusunuz peki3 4 ay oncesine kadar daha atraksiyonlu bi hayatimiz vardi
Her hafta sonu kirilmadik bardak kalmazdi
Butun komsular duyardi sesimizi
Ailem parkta otururken komşular kızın hergun gozyasi dokuyo cekip alsana diyolarmis siz dusunun :)
Simdi kavga yok hersey Saglam kirilmiyor
Ama sohbet yok
Sadece eve geldiğimiz de selamun aleykum aleykum selam
Denedim defalarca gittigi yere kadar diyor kestirip atıyor malesef
Sizin esyalariniz sizin kisisel mallariniz. Ev esyalarindan da parasini sizin verdikleriniz varsa onlari da alabilirsiniz. Istediginiz zaman alabilirsiniz. Kapinin kilidini degistirirse suc islemis olur, evlisiniz orasi sizin de eviniz hala. Cilingirle gidip actirirsiniz , hicbir sey yapamaz.Evi ayirdim arkadaslar gece ailem geldi aldı
Şimdi esyalarimi almak istiyorum
Onun aldiklarina dokunmayacagim kendi aldıklarımi almak istiyorum.
Etrafimda boşanan insanlar resmen kaçırdılar esyalari erkekler karakola gitti ve nikahli karin kardesim bisey yapamayiz deyip gonderdiler.
Benim sansima benden sikayetci olur uzarda uzar olay bukonu hakkinda bilginiz varmi acabaa.
Davayi acmadan mi alayim eşyaları yoksa actiktan sonra mi ayin 15ine kadar acamam.
15ine kdar kapının kilidini falan degistirirp bana zorluk cikartabilirmi acaba o ne seytann o ne cindir simdi neler dusunuyodur neler kuruyodur
bu oyun konularında da hep canım pubg ye olan oluyor neyse ki biz beraber oynuyoruzAynen benm eşimi tarif ettin şu anda. Benmki de 7 24 pupci midr nedir onu oynuyi ben yatağa gecyrm saat 12yi geciyo elli kere cagryrm yeter artk gel uyu diye. Hergün kavga ettim yine aynı. Annesinin babasnin abilernn yannda rezil ettm oyunda hep diye yine bana msn demedi. Şimdi yanmda hâlen oynuyo bende Allah'tan kpssye calsyrm takmyrm artk bunu. O yüzden hiç yormayn kendnzi ben 2.5 yldr bunu yasyrm
Çok üzüldüm sevgi varsa bitmiş gibiDenedim defalarca gittigi yere kadar diyor kestirip atıyor malesef
Evet dediğim gibi sadece kendi aldiklarimi alicam kisisel eşyalarım halim perdem falan yani.Sizin esyalariniz sizin kisisel mallariniz. Ev esyalarindan da parasini sizin verdikleriniz varsa onlari da alabilirsiniz. Istediginiz zaman alabilirsiniz. Kapinin kilidini degistirirse suc islemis olur, evlisiniz orasi sizin de eviniz hala. Cilingirle gidip actirirsiniz , hicbir sey yapamaz.
Hicbir sey olmaz. Alin esyalariniziEvet dediğim gibi sadece kendi aldiklarimi alicam kisisel eşyalarım halim perdem falan yani.
Korktugum sey sikayetci olup başıi agritirmi