• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sohbetimiz yok

Estağfurullah yanlis anlamam tabiki akil almaya geldim
Oyle aktif bi cinselligimiz yok benim bartholin kistim yüzünden.
Eşimde cok afedersiniz zamaninda doymuş galiba 2. Eşiyim...
acaba paravan olarak falanmi evlendi diyecektim ama 2.esiymissiniz.

Hele ben bir de maddi özgürlüğüne sahip kadınların bu çileyi çekmesini anlayamıyorum .. dışarısı ona 1000 basacak erkeklerle dolu. Bir kadının hayattaki en büyük güvencesi cebindeki parasıdır paran varsa kimseye eyvallahın olmasın

Sukurler olsun duzenli bi işim var
Memur degilim ama memur gibi sabah 8 aksam 6
Cumartesi pazar tatil maddi özgürlüğüm galiba gecen ay başladı su zamana kadar surekli onun icralik borçlarını odedik dahada var.
Ama keseleri ayirma karari aldi kendisi.
Sırf kedime masraf yapmamak icin ona mama almamak için

Sukurler olsun duzenli bi işim var
Memur degilim ama memur gibi sabah 8 aksam 6
Cumartesi pazar tatil maddi özgürlüğüm galiba gecen ay başladı su zamana kadar surekli onun icralik borçlarını odedik dahada var.
Ama keseleri ayirma karari aldi kendisi.
Sırf kedime masraf yapmamak icin ona mama almamak için
Borçları bitince mi keseleri ayırmak istedi??

acaba paravan olarak falanmi evlendi diyecektim ama 2.esiymissiniz.

Onunkide tamamen mantik evlilgi aslinda
Borc içindeydi
Ailesinin ve ilk esinin buna cok afedersiniz iteledigi borçları ortak odeyebilcegi birini aradi
O salakta ben oldum.
Ben 3 5 bin diye kabul ettim ama surekli cikti
Yok evkur yok vodafon eski esinin esyalari virt zirt yani
Ailem 15 bin kredi cekti kapattı hepsi kapansin tek bize borcunuz olsun dediler ama malesef dahada çıkıyor
Simdi ev kirasi 650

325 325 bolusuyorz tamamen ogrenci evi gibi

herkesim bir problemi var işte 2.5 senelik evliyim ilk 1.5 senem inanılmaz kötü geçti eşim alkol dışında herşeyi kullandı siz düşünün madddi durumumuz son derece iyiydi bende çalışıyorum eşimden 2 kat yüksek maaş alıyorum.. bağımlıklarını anlayana kdar dibr battık arabamızı sattık kartları dibe batırdı anlatsam roman olur benden başka hiçkmse bunu bilmedi sabah 5e kdar kavgalar ettik polisler kapıya dayandı siteden kovulmamıza ramak kalmıştı.. sonra noldu biliyor musunuz işten kovuldu. sıfırı gördük tamamen battık bağımlılıklarını kullanamadı adını söymek istemiyorum en pahalılarını kullandı.. derken hayatımız takla attı ben her sabah makyaj yapıp topklular ayağmda işe gittim kimse bilmedi.. sabrettim dayandım 1.5 sene sonunda işsiz ve parasız kalınca çok sevdiği arabasıda elinden gidince kafasına öyle bir dank etti ki ne yapıyorum dedi evliliği hayatınelinden kayıyordu.. hergün kavga her allahın günü.. hepsini bir şeklde aştık sadece kendi ailesi bildi yaşadıklarımı o kdar.. şuan çok şükür yeniden ayağa kalkmaya çalışıyoruz.. kusura bakmayn uzun oldu ama yaşadklarmı anlattım sanrm kmsye anlatmadgm için içime attklarımı kustum şuan buraya.. çok çok özür dilerim... sanırım zaman herşeyin ilacı zaman ve sabır aileyi yıkmak çok kolay 10 dk da boşanırsınız sabredin defalarda anlatın bıkmayın tabi eğer seviyorsanız

Evli kalmanız hata :işsiz:

Doğru soyluyosunuz
Ne duygusal bi bag var aramizda ne maddi yonden kalmam icin bi rahatlık
Ha duzeldi ha duzelecek derken 1.5 seneyi zar zor devirdik ama olmayacak gibi.
Allahim esirgesin çocuk olacak diye aklim cikiyor
Ilacti falan kullaniyorum hepsini pko da var zaten ama Olur mu olur Al basina belayi

herkesim bir problemi var işte 2.5 senelik evliyim ilk 1.5 senem inanılmaz kötü geçti eşim alkol dışında herşeyi kullandı siz düşünün madddi durumumuz son derece iyiydi bende çalışıyorum eşimden 2 kat yüksek maaş alıyorum.. bağımlıklarını anlayana kdar dibr battık arabamızı sattık kartları dibe batırdı anlatsam roman olur benden başka hiçkmse bunu bilmedi sabah 5e kdar kavgalar ettik polisler kapıya dayandı siteden kovulmamıza ramak kalmıştı.. sonra noldu biliyor musunuz işten kovuldu. sıfırı gördük tamamen battık bağımlılıklarını kullanamadı adını söymek istemiyorum en pahalılarını kullandı.. derken hayatımız takla attı ben her sabah makyaj yapıp topklular ayağmda işe gittim kimse bilmedi.. sabrettim dayandım 1.5 sene sonunda işsiz ve parasız kalınca çok sevdiği arabasıda elinden gidince kafasına öyle bir dank etti ki ne yapıyorum dedi evliliği hayatınelinden kayıyordu.. hergün kavga her allahın günü.. hepsini bir şeklde aştık sadece kendi ailesi bildi yaşadıklarımı o kdar.. şuan çok şükür yeniden ayağa kalkmaya çalışıyoruz.. kusura bakmayn uzun oldu ama yaşadklarmı anlattım sanrm kmsye anlatmadgm için içime attklarımı kustum şuan buraya.. çok çok özür dilerim... sanırım zaman herşeyin ilacı zaman ve sabır aileyi yıkmak çok kolay 10 dk da boşanırsınız sabredin defalarda anlatın bıkmayın tabi eğer seviyorsanız

Cok iyi yaptiniz yazarak bende sizin daha fazlanizi yazip yazip sildim kimseyi bunaltmamak adina kisalttim sonra
Insan sadece kendi biliyor 4 duvar arasinda neler yaşadığını
Cok guclu bi kadinmissiniz helal olsun kimse cekmez kimse durmaz.
Iyiki dibe battiniz iyiki en dibi gördünüz
Yoksa eşinizin akli basina gelmeyecekmiş.
Sevgi sorusuna gelince bizde galiba hic bi zaman olmadi o sevgi

Borc içindeydi
Ailesinin ve ilk esinin buna cok afedersiniz iteledigi borçları ortak odeyebilcegi birini aradi
O salakta ben oldum.
Ailem 15 bin kredi cekti kapattı hepsi kapansin tek bize borcunuz olsun dediler ama malesef dahada çıkıyor
Simdi ev kirasi 650

erkeklerin hepsi ayni heralde ya
bitmeyen bekarlik borclari
tam biri bitti derken oburu falan icim daraldi yine hatirladim

Aradaki yorumları da okudum da evli kalmanız için hiçbir sebebiniz yok aslında.
Borçlarını rahat rahat ödemek için evlenmiş eşiniz sizinle, sizde evde kalma korkusuyla evlenmissiniz.
Ev arkadaşı olmuşsunuz su durumda ama ev arkadaşıyla daha fazla güzel vakit geçirebilir insan.
Düzelecek bir durumda da değilsiniz. Aranızda sevgi bir bağ yok.

siz evli degil sadece o evi paylasan iki yabanci gibi olmussunuz...
sana borclari odettiii isi bitti alacagii kalmadi tabiii😬
simdi de keseleri ayirdi hemde kediye mama almamak icin ne kadar bencil, egoist, vicdandan yoksul dusuncesizzz biriiiymis..
sizi ve ailenizi bir guzel kullanmis ve sizde halen bile bileee o nankorun soyadinimi tasiyorsunuzzz ..

Aradaki yorumları da okudum da evli kalmanız için hiçbir sebebiniz yok aslında.
Borçlarını rahat rahat ödemek için evlenmiş eşiniz sizinle, sizde evde kalma korkusuyla evlenmissiniz.
Ev arkadaşı olmuşsunuz su durumda ama ev arkadaşıyla daha fazla güzel vakit geçirebilir insan.
Düzelecek bir durumda da değilsiniz. Aranızda sevgi bir bağ yok.

Hic bir sebep yok evli kalmamiz icin sizinde dediginiz
Gibi.
Evliliigi savuncak biseyde bulamiyorum artık
Suan savunmayi denemeye calisiyorum mesela
belki duzelir diye bekliyorum demeyi istiyorum ama diyemiyorum

siz evli degil sadece o evi paylasan iki yabanci gibi olmussunuz...
sana borclari odettiii isi bitti alacagii kalmadi tabiii😬
simdi de keseleri ayirdi hemde kediye mama almamak icin ne kadar bencil, egoist, vicdandan yoksul dusuncesizzz biriiiymis..
sizi ve ailenizi bir guzel kullanmis ve sizde halen bile bileee o nankorun soyadinimi tasiyorsunuzzz ..

Malesef ki evet...
Kizlik soyadimida sevmezdim zaten baba soyadi diye. Babayida sevmem soyadinida 😂
Ananin kaderi kizina yazılirmis ya cok dogru gercekten
Yaşadıklarını yaşıyorum rahmetlimin.
Tam öldüğü yaştayım bazen diyorum ki
Allahim kaderimi benzettin yaşimida benzet
Insan babasında görmediği sevgiyi esinde ariyo
Ondada gormeyince dunyasu basina yikiliyo

• Üzgünüm
Reactions: Kuf
Borc içindeydi
O salakta ben oldum.
Simdi ev kirasi 650

Aferin devam edin adamin butun borclarini kapatin sonra adam sizi koyar kapinin onune rahat edersiniz.

Back