• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sohbetimiz yok

Cok iyi yaptiniz yazarak bende sizin daha fazlanizi yazip yazip sildim kimseyi bunaltmamak adina kisalttim sonra
Insan sadece kendi biliyor 4 duvar arasinda neler yaşadığını
Cok guclu bi kadinmissiniz helal olsun kimse cekmez kimse durmaz.
Iyiki dibe battiniz iyiki en dibi gördünüz
Yoksa eşinizin akli basina gelmeyecekmiş.
Sevgi sorusuna gelince bizde galiba hic bi zaman olmadi o sevgi
aslında tek sorun sevgi eğer seviyorsanız dayanır sabredersiniz ama sevgide yoksa hergün herşey gözünüze batar giden tek şey seneleriniz olur.. karar sizi ben şayet evllklerin bitmesinden yana olmadm hiçbr zaman kalbinizin sesini dinleyin ve eşinizin iyi yönlerinide düşünün.. sadece kötüleri düşünürseniz hayatınuz zindan olur. ama inanın biz kadınları anlayacak 4 4 lük adam henüz dünyada yok hepsinde brşeyler çıkıyor.. beteri gelmesin sonra aman dikkat

Bu kadar şeyden sonra, evliliğinizi sürdürmeyi düşünüyor musunuz?

Aferin devam edin adamin butun borclarini kapatin sonra adam sizi koyar kapinin onune rahat edersiniz.

Tam olarak dediginiz gibi
Ailesi dugunde 5 gr bilezik takti bana sadece 5 gr tel gibi bir bilezik
Boşanma konusu geçince bilezik ne olcak diye soruyor 5 gr fazla fazla döndü ona daha bilezik diyor.
Bu evden bisey alamazsin diyor sanki evi sifirdan döşemiş gibi

😂 hah evet pubg sildi esim ama bu sefer clash royal diye biseye basladi neymis ben sil demisim oynama demişim
Onu sildimbaska bisey oynuyorum diyor
Çok radikal bi karar olmuş gerçekten 😄 eşin bukalemun gibi renk degstrmss sadece yoksa hâlen o kulvarlarda yani:)

Bu kadar şeyden sonra, evliliğinizi sürdürmeyi düşünüyor musunuz?

Düşünmüyorum açıkçası
Elalem ne der diye dusunen bi yapıdada değilim
Ama arkamda bi anneannem ve bi dedem var sirf onlari düşünüyorum
Biri kalp biri şeker tansiyon hastası
Yasamadan bilemem bazi şeyleri belki gozlerinin onunde olucam huzur dolu olcaklar surekli beni dusunmeyecekler noldu nolcak kavga ettilermi diye .
Baba evine gidince belki eşik yüksek gelecek bana
Hic bilmiyorum.

Akrabalarin soyledigi seyler var
Kumari ickisi karısı kızı dovmesi sovmesi karismasi yok ne diye rahat evi birakip gelceksin soyle bi dusununce mantıklı geliyor ama su 4 duvarin arasinda iki kelam edilmiyor delirip kedimle konuşuyorum.
Dovmesi sovmesi yok diye durmalimiyim acaba.
25 yasindayim daha illaki biri cikar karşıma
Belki maddi gucu yerinde olur ama kari kiz dovmesi sovmesi olur.
Gelen gideni aratir ya hep
Ben bunu ararmiyim
Asıl merak ettigim asil akil almak istedigim konu bu aslinda

Benim anlamadıgım bazı seyler var. Esinizin oyun bagımlısı oldugunu bilerek mi evlendiniz yoksa evlendikten sonra mı fark ettiniz? Bu oyun bagımlısı erkek veya kadın fark etmez cok tehlikeli. Asosyal oluyorlar ve oturup iki çift muhabbet etmiyolar. Orda kendilerine bi dünya yaratıyolar. Hayret ettim nasıl vakit ayırıpta evlenebilmiş😂
Bana kalırsa düzelmiyorsa boşanın, daha gençsiniz. Eğer yasınız profilde gördügüm gibi 25 ise, vaktinizi ömrünüzü böyle bir adama harcamak istemezsiniz inanın bana. Kesin bir sekilde böyle devam ederse bosanma talebinde bulunun, ona ragmen kendini düzeltmiyorsa da bosanın.

Eski esi ile anlattığına gore
Kirip doken deli gibi balkondan camdan adam olduruyolar diye bagran birisymis
Ki hic zannetmiyorum bu onun anlattiklari.
Esim kendi yaptigi seyleri o yapmışgibi anlatiyor bana

bana da anlattıklarınızdan kırıp dökme kısmının eşinize ait olduğu geldi
Sevgi olmadığını söylediğiniz için boşanın derim
Boşanmak kolay değil ama şuan yaşadığınız hayat da kolay değil ve sonu görünmüyor gibi

Benim anlamadıgım bazı seyler var. Esinizin oyun bagımlısı oldugunu bilerek mi evlendiniz yoksa evlendikten sonra mı fark ettiniz? Bu oyun bagımlısı erkek veya kadın fark etmez cok tehlikeli. Asosyal oluyorlar ve oturup iki çift muhabbet etmiyolar. Orda kendilerine bi dünya yaratıyolar. Hayret ettim nasıl vakit ayırıpta evlenebilmiş😂
Bana kalırsa düzelmiyorsa boşanın, daha gençsiniz. Eğer yasınız profilde gördügüm gibi 25 ise, vaktinizi ömrünüzü böyle bir adama harcamak istemezsiniz inanın bana. Kesin bir sekilde böyle devam ederse bosanma talebinde bulunun, ona ragmen kendini düzeltmiyorsa da bosanın.

Evlendikten sonra cikti bu pubg falan 😁😁
Yoksa telefonunda hic bisey yoktu sosyal medyalari hariç.
Evet yasim 25 benide bu korkutuyo
Mutlaka boşanıp yeni biriyle olurum hemen olmazda 3 sene sora 5 sene sonra
Ya o daha beter olursa
Oyunu olmaz baska biseyi olursa
Esimi savunmuyorum yanlis anlamayin kendi geleceğimi dusunuyorum tamamen

Düşünmüyorum açıkçası
Elalem ne der diye dusunen bi yapıdada değilim
Ama arkamda bi anneannem ve bi dedem var sirf onlari düşünüyorum
Biri kalp biri şeker tansiyon hastası
Yasamadan bilemem bazi şeyleri belki gozlerinin onunde olucam huzur dolu olcaklar surekli beni dusunmeyecekler noldu nolcak kavga ettilermi diye .
Baba evine gidince belki eşik yüksek gelecek bana
Hic bilmiyorum.

Akrabalarin soyledigi seyler var
Kumari ickisi karısı kızı dovmesi sovmesi karismasi yok ne diye rahat evi birakip gelceksin soyle bi dusununce mantıklı geliyor ama su 4 duvarin arasinda iki kelam edilmiyor delirip kedimle konuşuyorum.
Dovmesi sovmesi yok diye durmalimiyim acaba.
25 yasindayim daha illaki biri cikar karşıma
Belki maddi gucu yerinde olur ama kari kiz dovmesi sovmesi olur.
Gelen gideni aratir ya hep
Ben bunu ararmiyim
Asıl merak ettigim asil akil almak istedigim konu bu aslinda
İşin uzmanı bir terapistle görüşmenizi önemle öneriyorum. Bütün bu kaygılarınızın tek sebebi, kendi ailenizde yaşadıklarınız. Bunun farkına varıp, gereken desteği ve terapiyi alın. Bu düşünceleriniz ve kaygılarınızdan sıyrılıp, doğru bakış açısını yakalayacaksınız.

bana da anlattıklarınızdan kırıp dökme kısmının eşinize ait olduğu geldi
Sevgi olmadığını söylediğiniz için boşanın derim
Boşanmak kolay değil ama şuan yaşadığınız hayat da kolay değil ve sonu görünmüyor gibi

Evet sevgi yok
Sonu yok
Sonu var belli oda boşanmak.
Yapmak zorda Yikmak kolay olanı.
Az once bi arkadasa soyledim yasim 25 biri mutlaka olcak
Ya o daha beter olursa diye kendi gelecegimi dusunmeden edemiyorum bu sefer

Aslında her şeyin farkındasınız. Durumunuzu tebessümle anlatıyorsunuz. Napmanız gerektiğini ve neden yapmadığınızı da bir tek siz biliyorsunuz.

Evlendikten sonra cikti bu pubg falan 😁😁
Yoksa telefonunda hic bisey yoktu sosyal medyalari hariç.
Evet yasim 25 benide bu korkutuyo
Mutlaka boşanıp yeni biriyle olurum hemen olmazda 3 sene sora 5 sene sonra
Ya o daha beter olursa
Oyunu olmaz baska biseyi olursa
Esimi savunmuyorum yanlis anlamayin kendi geleceğimi dusunuyorum tamamen
25 yaşında mı evde kalma korkusuyla ikinci evliliğini yapacak olan biriyle arada doğru düzgün sevgi olmadan evlendiniz 🤦

Geçmişte yaşadığınız şeyler böyle yanlış bir karar almanıza sebep olmuş olabilir, terapi alın bence. Bundan sonrası için kendinizi daha iyi tanıyıp doğru kararlar verirsiniz en azından.

İşin uzmanı bir terapistle görüşmenizi önemle öneriyorum. Bütün bu kaygılarınızın tek sebebi, kendi ailenizde yaşadıklarınız. Bunun farkına varıp, gereken desteği ve terapiyi alın. Bu düşünceleriniz ve kaygılarınızdan sıyrılıp, doğru bakış açısını yakalayacaksınız.

Soyledim esime beraber gidelim bi uzmanla görüşelim dedim tamam dedi ve kaldı
Konusunu açtığımda duymamazliktan geldi.

25 yaşında mı evde kalma korkusuyla ikinci evliliğini yapacak olan biriyle arada doğru düzgün sevgi olmadan evlendiniz 🤦

Geçmişte yaşadığınız şeyler böyle yanlış bir karar almanıza sebep olmuş olabilir, terapi alın bence. Bundan sonrası için kendinizi daha iyi tanıyıp doğru kararlar verirsiniz en azından.

Malesef öyle yaptım.
Dediklerinizi yapayım ben
O gelmese bile kendi ruh sagligim icin bi doktorla goruseyim en yakin zamanda

Soyledim esime beraber gidelim bi uzmanla görüşelim dedim tamam dedi ve kaldı
Konusunu açtığımda duymamazliktan geldi.
Bırakın onu. Adamın evlilik kurtarmak gibi bir derdi yok zaten. Siz kendiniz için gidin. Kaygılarını, yaşadıklarınızı, düşündüklerinizi anlatın.

Back