- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakın onu. Adamın evlilik kurtarmak gibi bir derdi yok zaten. Siz kendiniz için gidin. Kaygılarını, yaşadıklarınızı, düşündüklerinizi anlatın.
siz boşanırsanız oyun yüzünden değil sevmediğinzden dolayı boşanacaksınız sevseydiniz oyun oynuyor diye boşanmak yerine düzeltmeye çalşrdınız
Ne demek rica ederiz. Ben eşimin bilgisayar bağımlılığı gibi bir şey sanmıştım, sizin eşinizin sorununu. Ama, öyle değilmiş. Arkasında daha büyük sıkıntılarınız varmış. Allah kolaylık versin. Kendinizi üzüp, yıpratmayın daha fazla. Mutlaka gidin terapiye.Dogru söylüyorsunuz 1.5 senede ben benligimi kaybettim o icten kahkahalarimi yitirdim bi gülerdim 2 mahalle duyardi kahkahami
En kisa zamanda hatta bu hafta yada haftaya bi destek almaliyim.
Gerci oda burda soylenilenlerin aynisini söyleyecek
Siz bana hepiniz terapi gibi geldiniz zaten icimi dokmek bile beni rahatlattii cok tesekkur ederimm
Ben anlamadım evli olmak zorunda mısınız yani? Bosanirsiniz, daha sonra sevgiliniz falan olur da daha beter çıkarsa ayrilirsiniz? Her sevgili olduğunuzda evlenmek zorunda mısınız? Siz kendinize aman resmiyette de olsa kocam var görünsün dovmuyo sovmuyoyu layık görüyorsanız biz size ne diyebiliriz ki burda
23 yaşında galiba evde kaldım deyip evlendiniz mi? Nasıl oluyor 23 yaşında evde kalmak ?Düşünmüyorum açıkçası
Elalem ne der diye dusunen bi yapıdada değilim
Ama arkamda bi anneannem ve bi dedem var sirf onlari düşünüyorum
Biri kalp biri şeker tansiyon hastası
Yasamadan bilemem bazi şeyleri belki gozlerinin onunde olucam huzur dolu olcaklar surekli beni dusunmeyecekler noldu nolcak kavga ettilermi diye .
Baba evine gidince belki eşik yüksek gelecek bana
Hic bilmiyorum.
Akrabalarin soyledigi seyler var
Kumari ickisi karısı kızı dovmesi sovmesi karismasi yok ne diye rahat evi birakip gelceksin soyle bi dusununce mantıklı geliyor ama su 4 duvarin arasinda iki kelam edilmiyor delirip kedimle konuşuyorum.
Dovmesi sovmesi yok diye durmalimiyim acaba.
25 yasindayim daha illaki biri cikar karşıma
Belki maddi gucu yerinde olur ama kari kiz dovmesi sovmesi olur.
Gelen gideni aratir ya hep
Ben bunu ararmiyim
Asıl merak ettigim asil akil almak istedigim konu bu aslinda
sanıyorum bu bir aşk evliliği olmamış sizin adınıza çok üzüldüm ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz sanırm boşanmaktan başka çareniz yok. sevgi evliliği olsaydı eşinizde sizde faha farklı olurdnuz o hayatı yaşamış siz 2. evliliğisinz herşeyi görüp geçirmiş doymuş belliki çok yanlış bu hatasını anlar diye umut ediyorum umarım toparlayablirsinizsevgi falan zaten bi yerde bitecekti bizde
Hic olmadi ama devami olack bi sevgi olmayacakti bizde
Oyun falanda bahane
Bu oyun olmadanda aynısı
Bekarliktan cikamadi surekli gezeyim surekli
Surekli bekar arkadaslari gelir onlar kalir
Bu gider gece gec gelir
Benim tek derdim sohbet olmayışı
Oyun yoksa tv var
Tv yoksa arkadaşlarını arayip konusur
Bi yarim saat oturup konussa bi derdin varmi dese sorsa bana yeter
23 yaşında galiba evde kaldım deyip evlendiniz mi? Nasıl oluyor 23 yaşında evde kalmak ?
sanıyorum bu bir aşk evliliği olmamış sizin adınıza çok üzüldüm ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz sanırm boşanmaktan başka çareniz yok. sevgi evliliği olsaydı eşinizde sizde faha farklı olurdnuz o hayatı yaşamış siz 2. evliliğisinz herşeyi görüp geçirmiş doymuş belliki çok yanlış bu hatasını anlar diye umut ediyorum umarım toparlayablirsiniz
Yanlz degilsin 5beteri bende varDenedim defalarca gittigi yere kadar diyor kestirip atıyor malesef
Inanin cok düşündüm dusunmekle kalmadık geceleri ben eşyalarımı topladim ailem beni almya geldi.
Allahima sukur arkamda dag gibi ailem var
Desteklerini uzerimden cekmediler hic.
Bu sebepten dolayida cok ezildi
Ailesine söyledim bosanmak istiyorumdiye
Kendiniz istediniz kendiniz bosanin ben karışmıyorum diyip isin icinden ciktilar :)
Nasıl tanıştınız? Görücü usulü falan mı?
Aynı eve girene kadar bilmek cidden çok zor. Ama arada sevgi falan yok deyince acaba dedim görücü usulü falan mı?Mahalleden liseden bizim arkadaşlığımız
Cook eskiye dayaniyo ama o zaman cok eglenir cook gulerdik bilemezdimki boyle olcagini
Gerçekten anlamadığım için soruyorum eşiniz gittiği yere kadar gider dediğine göre boşanmak isteseniz yok demez, eşinizin ailesi kararı size bırakmış, sizin aileniz arkanızda. Siz neden boşanmıyorsunuz? Ortada evlilik yok ki neden sürdürmekte ısrarcısınız bu ev arkadaşlığını? Bir mesajınızda evlenmek için evlendim yazmışsınız şimdi de kimse boşandı demesin diye mi boşanmak istemiyorsunuz?
Aynı eve girene kadar bilmek cidden çok zor. Ama arada sevgi falan yok deyince acaba dedim görücü usulü falan mı?
Bence çocuk yapma ve bir an önce boşan. Gencecik kadınsın daha kimler kimler çıkar karşına. Yazık etme hayatına.
Dunyanin borcunu odemisim 5 gr altinin pesine dusuyorsun veririm bilezigi onu da k.cina sokarsin artik diyemediniz mi?Tam olarak dediginiz gibi
Ailesi dugunde 5 gr bilezik takti bana sadece 5 gr tel gibi bir bilezik
Boşanma konusu geçince bilezik ne olcak diye soruyor 5 gr fazla fazla döndü ona daha bilezik diyor.
Bu evden bisey alamazsin diyor sanki evi sifirdan döşemiş gibi
Bilezigi veririm k.cina sokarsin diyemediniz mi?
ben anlamiyorum ki niye bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi
Boyle seyler duydukca kendimi cadaloz şirret biri gibi hissediyorum ya, boyle laflari bana edecek adami var ya parca pincik ederim. Siz niye bu kadar pasifsiniz