• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle şiddetli tartışma ACİL YARDIM

sevdaxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
42
35
3
29
Merhaba kadınlar kulübü üyeleri
Moralim çok bozuk ve sizlere danışmaya ihtiyacım var tayinciyiz ailelerimiz aynı biz farklı şehirde yaşıyoruz ay sonunda 12 günlüğüne memlekete gidelim dedik ben de eşime yarı yarıya kalırız dedim neymiş bana 4 gün ailemin yanında kalmak yetermişte ciddiye almayan cümle kurdu bunun haksız oldugunu söyleyerek tartısma cıkarttım ben de özlüyorum ailemi niye daha az görüyorum? Dedim sen hiç utanmıyorsun dimi bunu söylemeye bir kaç kez tekrarladım çok sinirlendim çünkü. Neymiş ben gelinmişim şaka gibi… Ayrıca kendisinin ailemle bir sıkıntısı yok fakat kalmaktan hoşlanmıyor beni alıp anneme bırakıyor almaya geliyor yani bu şekil ayıp oluyor artık nereye gidersek birlikte kalmalıyız dediğimde bir şey olmaz diyip geçiştiriyor onun annesinin evinde birlikte kalırken benim ailemle neden kalmıyor? ÇOK SİNİR OLUYORUM. Tepkimi ortaya koydum ne aradık ne sorduk birbirimizi gece yatmaya hazırlanırken konuşalım böyle olmaz diyip üsteledim baya bir ters tepince tepem attı başka odaya gönderdim bir kere daha yanına gidip konusalım dedim içim rahat etmedi benimle konuşacak bir şeyi yokmuş işime gelirseymiş o nasıl uygun görürse o şekil olacakmış ben kendim kural koyup o kurala uymam bekleniyormuş neler neler kendi kafama göre yaşıyormuşum işime gelirseymiş bıkmış sürekli aynı mevzulardan bana resmen set çekti çok istersen gönderiyim seni git ne kadar kalmak istersen kallar falan kızlar şu an kanlı bıçaklı gibiyiz çok asabım bozuk genel olarak beni baskın karakter olacak görüyor bastıramayınca bu şekil oluyor. Ne yapmalıyım…?

Eşiniz ailenize uzun süreli kalmak istemeyebilir. İlla eşit gün şeklinde kalınsin diye diretmenize de sinir olabilir. Erkekler kp lerinin evinde kalmak istemeyebiliyor. Ben anlayışla karşılıyorum. Sonuçta gidiyormuşsunuz. Ailenizle arası da iyiymiş. Sizi engellemiyor da kafaya takacak ya da sorun çıkartacak bir şey göremedim.

Eşiniz ailenize uzun süreli kalmak istemeyebilir. İlla eşit gün şeklinde kalınsin diye diretmenize de sinir olabilir. Erkekler kp lerinin evinde kalmak istemeyebiliyor. Ben anlayışla karşılıyorum. Sonuçta gidiyormuşsunuz. Ailenizle arası da iyiymiş. Sizi engellemiyor da kafaya takacak ya da sorun çıkartacak bir şey göremedim.
Aynen tam olarak eşit şekilde birimizden birimize hak geçmesin istediğim için bu noktaya geldik ayrıca gelinim diye neden taviz veriyorum ki bu ataerkil kafa yapısından nefret ediyorum şu an başka odada yatıyor ben de bayağı saydırdım benimle muhattap olma sana artık karışmıyorum naparsan yap diyor ben mi kadınım sen mi kadınsın belli değil çık git odadan diye yükseldi iyice fıttırdım ya…

eşinizin bu kafa yapısı ve düşünce sistemi birdenbire mi gelişti, çünkü bu pek birdenbire olacak şey değil belli ki adamın ataerkil düşünceleri var, hep vardı diye düşünüyorum.
benimle konuşacak bir şeyi yokmuş işime gelirseymiş o nasıl uygun görürse o şekil olacakmış ben kendim kural koyup o kurala uymam bekleniyormuş neler neler kendi kafama göre yaşıyormuşum işime gelirseymiş bıkmış sürekli aynı mevzulardan bana resmen set çekti çok istersen gönderiyim seni git ne kadar kalmak istersen kallar falan kızlar şu an kanlı bıçaklı gibiyiz çok asabım bozuk genel olarak beni baskın karakter olacak görüyor bastıramayınca bu şekil oluyor. Ne yapmalıyım…?

sürekli aynı mevzular dediğinize göre bu ilk kavganız değil galiba?

kalmak istiyorsan git kal istediğin kadar, göndereyim dediğine göre de siz çalışmıyor musunuz?

Şimdi sormak istediğim şu ben adım atttığım halde benimle muhattap olmuyor şu durumda napmalıyım sonuçta kendimi haklı gördüm ama bir şekilde konuşmaya çalıştım arkadaşlar bu konu bayağı uzar gibi geliyor siz olsanız naparsınız?

Aynen tam olarak eşit şekilde birimizden birimize hak geçmesin istediğim için bu noktaya geldik ayrıca gelinim diye neden taviz veriyorum ki bu ataerkil kafa yapısından nefret ediyorum şu an başka odada yatıyor ben de bayağı saydırdım benimle muhattap olma sana artık karışmıyorum naparsan yap diyor ben mi kadınım sen mi kadınsın belli değil çık git odadan diye yükseldi iyice fıttırdım ya…
Neden haksızlık olarak görüyorsunuz onu anlamadım. 3 gün kalsanız da aynı 5 gün kalsanız da aynı. Sonuçta sizi birakiyormus vakit geçirin diye. Belki adam dip dibe olmak istemiyor. Yatıp kalkmak istemiyor. Söylediği cümle her şeyi anlatıyor zaten. Sen misin kadin ben mi demiş. Bastirilmak istemiyor. Aslında bundan memnun olmanız lazım. Miy miy miy kadın hegomanyasinda olan erkeklerden hiç hoşlanmam. Ama baskıcı tipleri de sevmem. Eşin orta yol insanı. Şartları zorlayan kişi sizsiniz. Daha fazla zorlarsanız bu sefer ailene hiç gelmez.

eşinizin bu kafa yapısı ve düşünce sistemi birdenbire mi gelişti, çünkü bu pek birdenbire olacak şey değil belli ki adamın ataerkil düşünceleri var, hep vardı diye düşünüyorum.

sürekli aynı mevzular dediğinize göre bu ilk kavganız değil galiba?

kalmak istiyorsan git kal istediğin kadar, göndereyim dediğine göre de siz çalışmıyor musunuz?
Evet ilk kavgamız değil ne zaman memlekete gitsek ben bu eşitliği savunuyorum ailem de az kaldığımda ister istemez sorguluyorlar çünkü o kadar vaktin var bu kadarcık mı göreceğiz diyince kıyamıyorum onlar demese bile eşit olmayınca haksızlık gibi geliyor eee dedim sen sadece 4 gün kal ne hissedersin dedim senle ben bir değiliz diyor
Evet çalışmıyorum
Eşimin düşünce yapısı hep böyleydi bence konular ortaya döküldükçe ortaya çıkmaya başladı

Şimdi sormak istediğim şu ben adım atttığım halde benimle muhattap olmuyor şu durumda napmalıyım sonuçta kendimi haklı gördüm ama bir şekilde konuşmaya çalıştım arkadaşlar bu konu bayağı uzar gibi geliyor siz olsanız naparsınız?
Haklı olduğunu iddia ediyorsun. Neden sen adım atıyorsun o zaman? O adım atsın. Söylediklerin ile yaptıkların çelişiyor. Kısıtlayıcı olmayan kişiler için baskıcı, öfkeli ve fevri davranışlar sonuç vermez. Şu an onun problemini yaşıyorsunuz. Sürekli bu sorun döndüğüne göre sen pek yumuşak konuşmayı bilmeyen birisin. Adam zaten höt höt biri olsa sana kal falan filan da demez. Gidip geliyormuş da arası da iyiymiş. Keskin sirke küpüne zarar.

Neden haksızlık olarak görüyorsunuz onu anlamadım. 3 gün kalsanız da aynı 5 gün kalsanız da aynı. Sonuçta sizi birakiyormus vakit geçirin diye. Belki adam dip dibe olmak istemiyor. Yatıp kalkmak istemiyor. Söylediği cümle her şeyi anlatıyor zaten. Sen misin kadin ben mi demiş. Bastirilmak istemiyor. Aslında bundan memnun olmanız lazım. Miy miy miy kadın hegomanyasinda olan erkeklerden hiç hoşlanmam. Ama baskıcı tipleri de sevmem. Eşin orta yol insanı. Şartları zorlayan kişi sizsiniz. Daha fazla zorlarsanız bu sefer ailene hiç gelmez.
Yani o ailesini 8 gün görürken ben 4 güncük görücem insan tayinci olunca saatleri sayıyor inanın çok değerli oluyor bu vakitler doyamıyorsunuz… Ben de yatıp kalkmak istemiyorum belki ama eşimizin hatrı için gelin oldugumuz için sesimiz çıkmıyor ama erkekler bu özveriyi malesef gösteremiyor… Kesinlikle bastırıldığını düşündüğü için tepkisi çok serti oldu

Biz de eş ailesinde kalmaya bayılmıyoruz ki ben şahsen kendi ailemde olduğum kadar rahat olamıyorum orada ama eşim için kalıyorsam aynı özveriyi onun da göstermesini isterim şahsen

Haklı olduğunu iddia ediyorsun. Neden sen adım atıyorsun o zaman? O adım atsın. Söylediklerin ile yaptıkların çelişiyor. Kısıtlayıcı olmayan kişiler için baskıcı, öfkeli ve fevri davranışlar sonuç vermez. Şu an onun problemini yaşıyorsunuz. Sürekli bu sorun döndüğüne göre sen pek yumuşak konuşmayı bilmeyen birisin. Adam zaten höt höt biri olsa sana kal falan filan da demez. Gidip geliyormuş da arası da iyiymiş. Keskin sirke küpüne zarar.
Nasil ya Adam ailende 4 gün kalalim sen gelinsin demiş ben mi yanlış anladım

Evet biraz fevri çıkışlarım oldugu dogru… Çünkü küslük sevmiyorum eşim de inatçıdır ne kadar kavga edersek edelim konuşarak çözüme kavusturmak isterim o da tam tersi konu günlerce sürünür sürünür

Biz de eş ailesinde kalmaya bayılmıyoruz ki ben şahsen kendi ailemde olduğum kadar rahat olamıyorum orada ama eşim için kalıyorsam aynı özveriyi onun da göstermesini isterim şahsen
Kesinlikle siz de benim gibi düşüyorsunuz eşitlişi savununca erkeklerin hemen nevri dönüyor egoları coşuyor

Erkekliğine sövesim geldi. Ya erkek neden kural koyan oluyor? Siz eş olup birlikte karar veremiyor musunuz uzlaşıp bir konuda? Öküz ya

Back