evlliğiniz daha düğün anı itibariyle sarsık bir temel üzerineydi..bence boşanmalısınız..evet yuva kolay kurulmuyor ama saygının s sinin bile olmadığı bir evlilikte birde dünyaya çocuk getirmenizi ben kesinlikle düşünemiyorum beni yanlış anlamayın..o kavga gürültüde onuda mafedersiniz..kocanızda 28 yaşında olabilir ama kati surette olgunluğun zerresi yok..madem aileleri çağırdı babanıza bağırdı ortalığı dağıttı..sizede son kez yerleri silmek düşer bu evliliği bitirin..yaşınız genç daha saygılı birliktelikler kurarsınız.Gerçekten yokmu hiç saygılı evlilik. Bizimkisi saygısını yitirdi, orası belli. Bak şimdide arkadaşıma yazıp beni soruyormuş.. Nasılım iyimiyim diye. Tek sorunum benim ailesini benimsememmiş.. Daha napılır ya napılır? Ailesini alıp boynuma çıkartıp dolaştırıyımmı?! Ailesi türkiyeye gider kalkarım kendi isteğimle küçük kardeşine ben bakarım. Annesi türkiyeye gider seve seve yemek yollatırım/gider yaparım. Ama benimseyen ben değilmişim.. Kendisi napar? Bize gelir oturur. Nötrdır.. Galiba boşanmak en iyi karar gibi
Gerçekten yokmu hiç saygılı evlilik. Bizimkisi saygısını yitirdi, orası belli. Bak şimdide arkadaşıma yazıp beni soruyormuş.. Nasılım iyimiyim diye. Tek sorunum benim ailesini benimsememmiş.. Daha napılır ya napılır? Ailesini alıp boynuma çıkartıp dolaştırıyımmı?! Ailesi türkiyeye gider kalkarım kendi isteğimle küçük kardeşine ben bakarım. Annesi türkiyeye gider seve seve yemek yollatırım/gider yaparım. Ama benimseyen ben değilmişim.. Kendisi napar? Bize gelir oturur. Nötrdır.. Galiba boşanmak en iyi karar gibi
Siz herkese böyle sert cevaplar mi verirsiniz? Sizi kale almıyorum.nerdeymis o saygılı evlilik allah askına ya tv de gördügünüz ask diye bisey yok dünyaya gelin hayelden cıkın artık
sabah sabah bizde sudan şeylerden tartıştık ya.
olmayınca olmuyor demekki.
gıcık oldum.
Yakında eşiniz dönmenizi ister.
Siz kabul edersiniz..
Yine kavgalar olur..
Yine aileler girer.
Falan filan..
En sonunda yine boşanma noktasına gelir dayanamaz boşanırsınız..
Aslında bu süreci yaşamanız iyi olabilir.
En azından keşke pişmanlıkları yaşamayacaksınız.
Aslında keşke denecek, denemeye değer şeyler yok evliliğiniz adına.
Tıpkı değmeyecek kavgalar yaptığınız gibi..
Her ikiniz de değişmeden sizin evliliğiniz yürümez.
Değişmeniz demek saçmalıkları kesmeniz demek..
Egolarınıza sahip çıkmanız demek..
Herşeyden önce saygıyı örğnmeniz gerekiyor sizin..
Aynen de böyle olacak. Bizim sonumuz yok.
9 ay sarsıntıyla yaşadık.. Hırsa hırs yaptık.
Ben demiyorum bende hata yok, hatalıyım.
Ama hiç değilse onun gibi ailemi aramıyordum, en büyük hatada bu olsa gerek..
Bence biz hiç olmamışız. Hiç olmayacağızda.
Arkadaşlarına, beni cezalandırdığını, biraz burda kalıp (annemgilde) aklımı başıma toplayacağımı.. Ailesini benimsemem gerektiğini fln demiş.
Olmaz yani.. Hala aynı tas aynı hamam.
Hiç bu kadar boşanmayı istememiştim.
Geri döneceğinizden adı gibi emin demek ki.
Bir adam onu cezalandırıyorum diyerek kalitesini gösteriyor ya neyse.
Ama ben de eminim sizin geri döneceğinizden.
Seviyorsunuz çünkü.
Ben de bu gelgitleri yaşadım.
Bana da kızanlar oldu.
Pişman da değilim.
Artık içimde zerre kadar keşke ya da pişmanlık yok verdiğim şanslar için.
Pişmanlığım verdiğim ödünler..
Boşandınız mı peki? Döndüyseniz, mutlumusunuz? Değişimler nasıl oldu? Nasıl yaptınızzz.?
İçinde şiddet olan bir evlilik ne kadar saglıklı olabilir bilmiyorum ama eşiniz attıgı mesaj da geri adım atmış zaten.Bence siz de barışmak istiyorsunuz ama emin değilsiniz.Ben yerinizde olsam gözünü korkuturum.Mahkemeye başvurun gitsin dilekçe eline,o zaman akıllanır özür diler ve anlar bence ciddiyetinizi.Sizde eger isterseniz o zaman sartlarınızı sıralarsınız.
Aslında bu işler matematikle olmuyor ama madem sevdiğinizi söylüyosunuz kestirip atmayın hemen.
Bence eşi geri adım atmıyor.
Hâlâ kuyruğu dik ve kendini hatalı görmüyor.
Zaten arkadaşlarına da demiş ya annesine gittiğini ve toparlanması gerektiğini.
Hatta onu cezalandırdığını..
Haklısınız kestirip atmamak gerekiyor.
Çünkü her ne kadar sonuçlar kötü olsa da çok ciddi sorunlar olan bir evlilik değil.
Karşılıklı saçma sapan ego savaşı da var.
Her iki taraf da emek vermeli.
Hatalarını farketmeli.
Konusahibi farketmiş ama eşi farketmeden olması mümkün değil.
arkadaşım tek taraflı olmaz, eğer sen bu sefer kuyrugum dik olsun eşim hatasını anlasın diye hiç de alttan almazsan, adam nasılsa bu da işe yaramıyor diye tamamen salar.Kızlar..
3 gündür eşim bana durmadan whatsapp'da yazıyor. Eve gelmemi evde konuşup halletmemizi vs.. Hatasını konuşmamıza rağmen anlamasını..
Ben bu tür kavgalr olmayacak bidaha diyemiyorum. Ona güvenemiyorum bu konuda.. Aileleri yine öfkesine yenilip cağıracağındanda eminim.
Ama sonların sonu bir şans vermek istiyorum. Öylede dul kalırım böylede. Ama hiç değilse acaba düzelirmiydi diye keşkekerle boğulmam. Tabii kii kendi ayaklarımla gitmicem. Kendi gelip ailemden özür dileyerek alcak beni. Bide psikoloğa gidicez. Onada dicem bavulum köşede dursun ne olur ne olmaz diye. Heran gidebilirim korkusu olsun..
Sizcede en iyi çözüm değilmi?
Son kez akıl versin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?