Eşimle mutluyum ama bir sıkıntım var....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üstüne düşmeyi bırak,sen de anneni ,kuzenini yada arkadaşını ara uzun uzun konuş ,kahkaha at.Size akrep diyebilen birisine niye bu kadar değer veriyorsun.Sen kendi değerini bilmiyorsun.Paranı değer bilmeyenlere göndereceğine kendine altın yüzük,bilezik,küpe al,tak takıştır.Sen onlara bağımlı yada muhtaç değilsin.Biraz özgüvenli olun.

Yani eşiniz mi size tabakla yemek koyuyor? Alın bardağınızı oturun su için. Kendinize de yemek koyarsanız yersiniz tabi, koymayın? Adam gelsin tek başına yemek yesin, siz de iki laf etmek yerine odaya kaçın gidin. Babanızın her gün eşinizi aramasına ben bile darlandım burada. Mecbur mu adam her gün konuşmaya? Normal bir şeymiş gibi siz de kayınvalideden bekliyorsunuz. Beni niye aramıyor diyorsunuz. Ben de sorayım dünya sizin etrafınızda mı dönsün?

Sen beni ailemden ayıramazsın, sen akrepsin
ayy ilk olarak bu ne saçma bir tepkidir ya eşiniz iyi mi
Evet doğru diyorsun ama gıcık oluyorum. Haftasonları dahil oluyorum. Her akşam da sohbet edecek guç kalmıyor. Diyette olduğum için mutfaktan uzak duruyorum
Burada ise gerçekten alemsiniz ve ne istediğinizin farkında değilsiniz. Akşamları sohbet edecek gücünüz bile yokmuş ama yine de adamın ailesiyle görüntülü konuşmasının sizin ilişkinize etkisi olduğunu düşünüyorsunuz.

Ben uzaktayken her gün ailemle görüntülü ya da normal konuşuyordum. Evlenince de bunun değişeceğini sanmıyorum belki eşim varken normal konuşurum. Ama sizin eşiniz akşam yemek yerken “yalnız” olduğu için vakit de güzel geçsin diye bir dizi ya da program izlemek yerine ailesiyle konuşmak isteyebilir bu çok normal geldi bana

Bunlar nasıl cevaplar, ne demek akrep? Sürekli çemkirme, tersleme var, nasıl "oldukça mutlu"sun?

Ay yok artık haftasonu arıyorsun anneni haftaici ne gerek var ne. İnsan her gün konuşamaz mi ailesiyle ya. Zaten sen o esnada odada olmak istemiyormuşsun. Ne yiyorsunuz falan da çok normal bir soru bu arada.

Valla tam anlamıyla sacmalardan seçmeler olmus
Eşinizi yemek yerken yalnız bırakan sizsiniz
Adam da yemek yerken yalnız olmamak için ailesini arayıp görüşüyor
Siz de buna kızıyorsunuz, ne hakla ?
Adamın aramasını istemiyorsanız o yerken oturun yaninda , ne demek bende yiyip kilo alıyorum, bu sizin iradesizliginiz adam ne yapsın
Ayrıca kv sizi aramak zorunda değil, büyük olan kişi aranır arada hal hatır sorulur
Ben de kv olsam gelinimi aramam , bana ne yani , inanılmaz anlamsız bir konu gercekten

Merhaba,az eşinizi yemek yerken bile yalnız bırakıyorsunuz,oda demek ki sıkılıp annesiniz arıyor,sonra da biraz da benimle ilgilense diyorsunuz önce siz onunla mı ilgilenseniz acaba,oturun yanında meyve yiyin su için süt için illa kilo aldıracak bişeyler yemeyin

Çabucak yemeğini ye gel dine demek emir verir gibi,ben olsam bende annemi ararım,az bogazınıza sahip çıkın biz normalde bile sohbet etmekten yemek yiyemiyoruz sizde oturun birlerler anlatın illa yemeknyemek zorunda mısınız,yemek yerim diye insan eşini yalnız bırakmaz ama

Hergun aramiyor babam

Cidden doğulu olmasıyla ilgisi var mı ya benimki de doğulu her gün olmasa da sık sık maaile görüntülü görüşürler içimi bayar bu durum da benim
Yok ya benimki de Egeli
Ama baya görüntülü görüntüsüz sık konuşur
Göbek bağını tam düşürmemek bence konu

Size akrep demesi güzel deyil. Cok rahatsiz oluyorsaniz sakince konusun esinizle. Ama bende annemi hergün ararim bazen bir gün aramazsam ikinci günü hemen ararim muhabbet ederiz telefonda. Üstelik biz cok yakin oturuyoruz. Bence annesini aramasi olumsuz birsey deyil. Bisverin kv sizi aramiyorsa, sizde daha seyrek arayin yada hic aramayin o sizi arayana kadar. Hem zaten biraz mesafe herzaman iyidir.

Biz de kv ile hiç aramayız birbirimizi ve böylesi daha iyi aramıyor oluşuna hiç takılma.

Linç yicem belki ama erkeklerin fıtratında var boş bırakmaya gelmez ihmale gelmez ablacım sen dua et snnesiyle bacısıyla görüşüyodu otur kocanla sofraya çayda içsen olur suda içsen maksat vakit geçirmek değilmi ben traş olurken bile banyoda otururum yanında vakit yoksa bazı şeylere sen fırsat yarat başkalarına fırsat verme

herkes annesini istediği zaman arar bence buna eşler müdahale edemez böyle bi hakları yok, benim eşimde her akşam annesini arar en az yarım saat konuşurlar bundan ben neden rahatsız olayımki kadıncağız köyde tek başına bi telefonu var çocuklarıda arıcaklar tabikide ama ben özel günler dışında pek aramam, selam söyle bendende derim eşime okadar annemi bende her gün ararım . kimsede buna engel olamaz bu kadar net. benim kızımda beni hergün arar üstelik çok yakınız ben çalıştığım için bazen günde 2 kere bile konuşuruz ne varki bunda eşinizin akrep demesi tabiki hoş deil ama bence üstünüze vazife olmayan bişeye karıştığınız için fazla tepki vermiş , anne ile evlat arasına eşler bile giremez.

Anladim cok tesekkurler. Oyle yaptim ve ise yaradi gercekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…