Eşimle küs kalamıyorum:(

İÇİMDEN GECENLERI VE BENIMLE ESIMI ANLATTIN AYNIYZ

Şeytan size vesvese veriyor kardeşim. Şeytan en çok karı-koca arasını bozunca ,hatta ve hatta onları ayırınca çok sevınırmış. Küs kalmayın zaten. Sevındırmeyin şeytanı.

Küs kalmak hiç iyi birsey degil canim. Hic küs kalmak isteme bunlar evliliginin degerini dusurur. Birde esinden yana bak ne dedi ben bilmiyorum ama bir dusun bu adam neden boyle oldu diye bak sende demissin benim yerime o lohusa depresyonuna girdi diye belki birseyler zor.gelmeye baslamistir ve istemeyerek sizden cikarmistir sinirini bence alin karsiniza ve iki.tarafli isteklerinizi beklentilerinizi kkarsilikli konusun kirginliginizi dile getirin

Aynı dertten muzdaripim kendime çok kızıyorum üstelik en büyük kavgamızda bile barışmamız akşama. Gel buraya deyip sarılıyo herşeyi unutuyorum . Diğer kavgada bu kez affetmicem burnu sürtsün diorum sonra yine barışıyorumm . 2 yıldır böyle.

Bende küsmem ama alır karsıma konuşurum bak böyleyken böyle derım. Cok kafam atarsa da küsmek degıl ama aramam etmem restı cekerım hemen kendıne cekı düzen verır, hem erkekler bızler kadar dusuncelı ve fedakar degıller ıstısna olanlar harıc o nedenle çokta kafaya takma bırak ne ıstıyorsa yapsın ...

ben de küsmem. istemedim bugüne kadar ama istesem de yapabileceğimi sanmam, yapımda yok. Allahtan eşim de küsmez. bize bakanlar hayret eder, 10 dk önce birbirimizi yemiş bile olsak yine eski halimize döneriz. bu iyi mi kötü mü bilmiyorum. ama bence küsmemek başka bir şey, üstünü kapatmak bambaşka bir şey. yani ben neye kızdım ya da kırıldıysam onu mutlaka eşime izah ederim. üstünü kapatmam. sadece daha müsait olan mümkün olan en kısa zamanda konuşmayı tercih ederim, bizde çok işe yarıyor.

Küs kalmak iki tarafı da çok yıpratıyor. Küslüğü bir cezalandırma olarak görmemek lazım. Burada günlerce haftalarca aylarca küs kalan çiftlerin hikayelerini okuyoruz bazen, çok acı.

Hepinizin dediği gibi bende küs kalmak istemiyorum aslında hepiniz ayrı ayrı Haklısınız zaten yine küslük birkaç saat sürdü aslında küslük de değil bunun adı sanırım trip :) sonuç yine aynı şey oldu o hep kırmaya bende alttan almaya devam

Küserek de ders verilmez ki..Ne yapsanız da hatalarını anlasa bilemiyorum.
Ama sürekli alttan alan taraf da olmayın.

İnsanlar değişmiyor malesef, evet sürekli alttan almayın. Muhtemelen eşiniz kırılgan biri, eleştiriye tahammülü yok sanırım. Küsmek değil de yaşantınıza hiç birşey olmamış gibi devam edin. Eğer kendi isterse bu trip huyundan zamanla vazgeçebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…