Eşimle küs kalamıyorum:(

2 lady

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
665
677
Eşinizle herhangi bi sebepten tartıştınız ve konuşmuyorsunuz size söyledikleri kalbinizi çok kırmış ama o bikaçgün sonra hiçbişey olmamış gibi davranıyo barışırmısınız hemen?ben küs kalamıyorum hemen gülümsemeye başlıyorum yumuşuyorum ama sonrada kendime çok kızıyorum kendimden ödün vermiş gururum yokmuş gibi hissediyorum birde hiçkimseye yansıtmıycam diye toplum içinde konuşunca iyice unutuluyo tartışmalar ama sonradan benim içimde yara kalıyor yeni doğum yaptım üstelik lohusa depresyonuna eşim girdi benim yerime tripler tartışmalar 5 yıllık evliliğim emeğim hiçbiri yerli yerinde değil çok dağıldım ben ve bu lohusa halimde bile bana bunları yaşattığı için busefer hatasını anlayana kadar konuşmak istemiyorum napabilirim sizler nasıl küs kalmayı başarıyorsunuz?uzun oldu ama çok doluyumm çok dertliyimmm

ne guzel küsme ıste :)
bende küsemıyorum esımde bırbırımıze bakınca gulmeye baslıyoruz
allah bozmasın mutlulugunuzu
Ama busefer gerçekten çok kırdı beni söyledikleri aklıma geldikçe ağlıyorum yüzüne bakınca sinirden dişlerimi sıkıyorum ama 2 gün sonra biliyorum yine normal hayatımıza dönücez ama bu sefer istemiyorumm

küslük iyi değil..genellikle hep en haklı ve haksız olsam da peşimden gelir.. sende GAVUR İNADI VAR DER..ASLA AFFETMEM KOLAY KOLAY.

karı koca arasında küsluk olmaz
erkek kısmı cocuk kac yasında olursa olsun
ıhanet ve sıddet yoksa sorun yok allah korusun

karı koca arasında küsluk olmaz
erkek kısmı cocuk kac yasında olursa olsun
ıhanet ve sıddet yoksa sorun yok allah korusun
Ben hatasını anlasın istiyorum ben böyle alttan aldıkça daha beter oluyo ne desem neyapsam nasılsa affedicek diyor

ben kesinlikle küs kalmak taraftarı değilim.. en atarlısından da olsa tartışır konuyu çözer öyle hayatımıza devam ederiz biz.. biz de ağır tartışmalar yaşıyoruz eşimle ama asla günlerce küs kalmıyoruz.. evlilikte küslük gurur gibi şeyler bana göre evliliği tartışmalardan çok daha fazla yıpratıyor.. bir iki gün sonra al karşına eşini güzelce konuş.. rahatsızlıklarını kırgınlıklarını içtenlikle dile getir.. anlaşamazsanız kavga et.. yani kocan hangi yöntemden anlıyorsa en iyi sen bilirsin o yolla konuş çöz.. küslük çözümsüzlüktür..

Bu kadar aklından çıkmıyorsa istesen de gülemezsin zaten, içinden geldiği gibi davran.

Ben de hep diyorum kesinlikle konuşmayacağım,yüzüne bakmayacağım diye.. Ama aynı odanın içinde o başka koltukta ben başka koltukta konuşmadan oturunca rahatsız oluyorum.. Ben ed laf atmaya falan başlıyorum, uzatmasını istemiyorum.. Zaten yumuşayınca bu sefer kendi gelip özür diliyor.
Bilmiyorum ya evde huzursuzluk sevmiyorum ben. Her tartışmanın bir çözümü vardır mutlaka bir gece bile aynı kalmak istemiyorum ondan.

Ben hatasını anlasın istiyorum ben böyle alttan aldıkça daha beter oluyo ne desem neyapsam nasılsa affedicek diyor

hatasını kabul edıp anlayacak olsa kavgadan sonra duzelırdı :)
yada hıc tartısmayı sızı yıpratacak noktaya getırmezdı
sız daha cok uzatmıs olursunuz küs kalırsanız ve bu hareketler evlılıgı sarsar
bazı seylerı degıstıremıyoruz malesef kafaya takmamak oluruna bırakmak gerek
yoksa iş ınada bıner göz ustunde kaşdan kavga baslar

Doğru söylüyosun herşey o an çözülse negüzel olucak ama buaralar zaten bebeğe alışmaya çalışıyorum biraz da duygusalım biraz fazla anlayış bekliyorum lohusalıktan heralde

küs kalmak araya soğukluk sokar pekde hoş değil aslında.benle hiç küs kalamam eşimde öyle hemen gözler buluşunca gülme başlıyo

Seni cooooook iyi anliyorum bende ayni sorundan muzdaribim
adama cok kizip kusuyorum basta hic ben sanki kusmemisim gibi davraniyor gece yatana kadar sessizligini koruyo yatinca ozur diliyo yok git diyorum bizimki basliyo barismazsan uyutmam konusuyoda konusuyo ben tavrimi koruyamiyorum cok uzatirsam zorla sariliyo gucumde yetmiyo pes ediyoruz barismadan uyuyamiyoz
e iyi hos ama adam hoslanmadigim hareketi yine yine yapiyo ve bi sekilde yine barisiyoruz ders alsin barismayim tavrimi koruyum diyorum kendi zorla barisiyo karsi koyamiyorum

valla bende öyleyim...eğer haklıysam o bana normal davranana kadar trip atıyorum sonra barışıyorum..aynı evin içinde günlerce küs olmak olmazki...

Demek ki küs kalamayacak kadar ortada önemli bir şey yok ufak tefek tartışmalardan dolayı küslüğü uzatmak çok saçma...

küs kalın demem mantıklı olmaz aslında..

ama içinizde yara olarak kalıyorsa, her kavgada kırgınlıkta üst üste birikiyorsa bir çaresine bakın..

zira ileride büyük patlak verir çözülmeyen sorunlar..
evde uzaklaşın biraz.. birkaç saat gibi. mesaj yazın, not bırakın.. kırıldığınızı anlatın. daha öncekilerin de tamir edilmesi gerektiğini söyleyin..

Küs kalmanıza gerek yok. İki gün sonra yüzünüze güldüğünde alır karşınıza derdinizi anlatırsınız. Hatasını sakince söylersiniz. Biz de küs kalamayız siz yine iki gün küs kalıyosunuz biz onu da yapamıyoruz, gününde barışıyoruz, ama barıştıktan sonra hatasını söylüyorum, kırıldığım şeyleri söylüyorum ve özür diliyo. İlla hır gürle hatasını anlaması gerekmez. Sinirler geçtikten barışıldıktan sonra bence daha iyi anlar hatasını

Siz yine iyisiniz iki üç gün ben 1 gün bile kalamıyorum
belkide çok büyük kırgınlık yaşamadığım içindir bilmiyorum
ciddi bir şey olsa tabi hemen affedemez insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…