Ama busefer gerçekten çok kırdı beni söyledikleri aklıma geldikçe ağlıyorum yüzüne bakınca sinirden dişlerimi sıkıyorum ama 2 gün sonra biliyorum yine normal hayatımıza dönücez ama bu sefer istemiyorummne guzel küsme ıste :)
bende küsemıyorum esımde bırbırımıze bakınca gulmeye baslıyoruz
allah bozmasın mutlulugunuzu
karı koca arasında küsluk olmazAma busefer gerçekten çok kırdı beni söyledikleri aklıma geldikçe ağlıyorum yüzüne bakınca sinirden dişlerimi sıkıyorum ama 2 gün sonra biliyorum yine normal hayatımıza dönücez ama bu sefer istemiyorumm
Ben hatasını anlasın istiyorum ben böyle alttan aldıkça daha beter oluyo ne desem neyapsam nasılsa affedicek diyorkarı koca arasında küsluk olmaz
erkek kısmı cocuk kac yasında olursa olsun
ıhanet ve sıddet yoksa sorun yok allah korusun
Eşinizle herhangi bi sebepten tartıştınız ve konuşmuyorsunuz size söyledikleri kalbinizi çok kırmış ama o bikaçgün sonra hiçbişey olmamış gibi davranıyo barışırmısınız hemen?ben küs kalamıyorum hemen gülümsemeye başlıyorum yumuşuyorum ama sonrada kendime çok kızıyorum kendimden ödün vermiş gururum yokmuş gibi hissediyorum birde hiçkimseye yansıtmıycam diye toplum içinde konuşunca iyice unutuluyo tartışmalar ama sonradan benim içimde yara kalıyor yeni doğum yaptım üstelik lohusa depresyonuna eşim girdi benim yerime tripler tartışmalar 5 yıllık evliliğim emeğim hiçbiri yerli yerinde değil çok dağıldım ben ve bu lohusa halimde bile bana bunları yaşattığı için busefer hatasını anlayana kadar konuşmak istemiyorum napabilirim sizler nasıl küs kalmayı başarıyorsunuz?uzun oldu ama çok doluyumm çok dertliyimmm
Bu kadar aklından çıkmıyorsa istesen de gülemezsin zaten, içinden geldiği gibi davran.Ama busefer gerçekten çok kırdı beni söyledikleri aklıma geldikçe ağlıyorum yüzüne bakınca sinirden dişlerimi sıkıyorum ama 2 gün sonra biliyorum yine normal hayatımıza dönücez ama bu sefer istemiyorumm
Eşinizle herhangi bi sebepten tartıştınız ve konuşmuyorsunuz size söyledikleri kalbinizi çok kırmış ama o bikaçgün sonra hiçbişey olmamış gibi davranıyo barışırmısınız hemen?ben küs kalamıyorum hemen gülümsemeye başlıyorum yumuşuyorum ama sonrada kendime çok kızıyorum kendimden ödün vermiş gururum yokmuş gibi hissediyorum birde hiçkimseye yansıtmıycam diye toplum içinde konuşunca iyice unutuluyo tartışmalar ama sonradan benim içimde yara kalıyor yeni doğum yaptım üstelik lohusa depresyonuna eşim girdi benim yerime tripler tartışmalar 5 yıllık evliliğim emeğim hiçbiri yerli yerinde değil çok dağıldım ben ve bu lohusa halimde bile bana bunları yaşattığı için busefer hatasını anlayana kadar konuşmak istemiyorum napabilirim sizler nasıl küs kalmayı başarıyorsunuz?uzun oldu ama çok doluyumm çok dertliyimmm
Ben hatasını anlasın istiyorum ben böyle alttan aldıkça daha beter oluyo ne desem neyapsam nasılsa affedicek diyor
İşte sorunda orda hemen gülmeye başlıyorum karşısında kararlı duramıyorumküslük iyi değil..genellikle hep en haklı ve haksız olsam da peşimden gelir.. sende GAVUR İNADI VAR DER..ASLA AFFETMEM KOLAY KOLAY.
Doğru söylüyosun herşey o an çözülse negüzel olucak ama buaralar zaten bebeğe alışmaya çalışıyorum biraz da duygusalım biraz fazla anlayış bekliyorum lohusalıktan heraldeben kesinlikle küs kalmak taraftarı değilim.. en atarlısından da olsa tartışır konuyu çözer öyle hayatımıza devam ederiz biz.. biz de ağır tartışmalar yaşıyoruz eşimle ama asla günlerce küs kalmıyoruz.. evlilikte küslük gurur gibi şeyler bana göre evliliği tartışmalardan çok daha fazla yıpratıyor.. bir iki gün sonra al karşına eşini güzelce konuş.. rahatsızlıklarını kırgınlıklarını içtenlikle dile getir.. anlaşamazsanız kavga et.. yani kocan hangi yöntemden anlıyorsa en iyi sen bilirsin o yolla konuş çöz.. küslük çözümsüzlüktür..
Ama busefer gerçekten çok kırdı beni söyledikleri aklıma geldikçe ağlıyorum yüzüne bakınca sinirden dişlerimi sıkıyorum ama 2 gün sonra biliyorum yine normal hayatımıza dönücez ama bu sefer istemiyorumm