Eşimle küs kalamıyorum:(

Küsmek çare değil ki. Asıl küsmeyin konuşun ki bir şeyler çözüme ulaşsın. Sizi kırdığını, her seferinde içinizde bir şeylerin değiştiğini, lohusa olduğunuz için daha nazik davranılmaya ihtiyacınız olduğunu söyleyin.

küs mü kalmak istiyorsun yardim için miı konu açtiniz??
bizde eşimle çok hatalar yaptık ama asla küsmek yok. eşine küsmek taa boşanmaya kadar gider yani. en iyisini yapıyorsun bak 5 senedir evlisin hiç küs kalmamişsin kocana karşı iyisin. tabi karı koca her zaman oluncak bişey bu tartışma kavga. ama küsmek asla yok.

Haklısınız belkide bizimki en iyisi yanlış bişi yapmıyomuşum en azından küs kalmamakla rahatlattınız beni teşekkür ederim

ben de aynı senin gibi küs kalamayanlardanım ama sadece eşime değil herkese karşı böyleyim. gece uyku tutmuyor eğer biriyle kavgalıysam bazen eşimle kavga eder yatardık gece kaldırdığımı bilirim barışmak için öyle bir insanım. Haklı da olsam haksız da her şeyi alttan alma özelliğine sahibim nasıl olacak bu? Konunu takipteyim belki benimde işeme yarar. Bazen insanlar gerçekten anlasınlar istiyorum beni kırdıklarını. Hatta karşımdaki kişi bana gelmese de kendi kendime barışıyorum, eşimle kavga ediyoruz küsüz sözde ben yarım saat sonra çay demleyip veriyorum laf atıyorum unutup gidiyoruz ama bazı şeyler birikiyor içimde

Ay ben senin gibiyim hiç küsemem kin tutamam. Konuşmaya başladığında ben dilini kullanarak konuş eşinle. insanlar konuşa konuşa dimi ama.

Vallahi ben küs kalmayı çok güzel başarıyorum. Hatta barışmak istediğimde bile barışamıyorum, kendim kendimi barışmaya ikna edemiyorum o derece Ama güzel olan kısmı ne kadar uzasada konuşup halletmeden hiçbir sorunu rafa kaldırmayız. Sende hemen affedip konuyu kapatmak yerine konuşup düzeltmeden yumuşama. Yoksa o olay içinde birikir birikir kötü patlar. Ve birikenler eşinden soğumana bile neden olabilir..

evlilik içinde kaç gün küs kalınabilir ki, bir ömür yabancı gibi yaşanmaz heralde aynı evde, o yüzden sorunları tripsiz yalın ve hakkaniyet ilkesini ön planda tutarak çözmek taraftarıyım, istersen sabaha kadar konuş ama sorunu çözmeden yatağa gitme ve asla yatak ayırma benim prensibim bu

Küs kalamamanızın sebebiyeti şudurki henüz eşiniz bardağı taşırmamış ne zamanki bardak dolar taşar iste O vakit gözünüzden de gönlünüzdende düşer küs kalmayı siz başlatırsınız zaten Böyle olmaması için eşinizle problem herneyse geciktirmeden masaya yatırın ve çözüm bulmaya calısın aksı takdırde bardağında bı dolma kapasitesi olduğunu unutmayınız ...

Eşlerin küs ve ayrı olmaları doğru gelmiyor bana. .
Eğer kırıldıysanız belli edin evet ..
ama çocuk gibi küslük nedir Allah aşkına..

ben küserek cezalandırmıyorum. zaten bende küs kalamıyorum. sinirim geçince o haksızda olsa yanaşıyorum.(tabi çok büyük kavga etmediysek) sonra aramız düzelip iyice kıvama gelince tatlı tatlı yanlışlarını yüzüne vuruyorum o da kabul edip özür diliyor. ufak şeyleri böyle halletmek daha kolay. ama çok büyük bir kavgada bende gurur yapıp uzak duruyorum. insan egosu işte... aslında en güzeli küs kalmamak.

Bende kusemiyorum herkesle kus kalabilirim ama esime hic kusemem kiramam kirarsam uyku tutmaz o bana kuser barisana kadar kirk takla atarim gonlunu almak icin hatali olsada kendini hakli gordugunde onu hakli cikartir beynim biliyorum ki ben hakliyim ama ne sacmalik anlamis degilim küs asla uyuyamam icim icimi yer bu hastalik mi diye cok dusundum durumun farkındayım ama kendime karşı koyamiyorum neyse ki yalnız değilmişim :))

Küsemiyorsan al karşına ciddi ciddi adam akıllı içinde ne kaldıysa önceden say dök madem :)
Bende küs kalamam, eşimle kavga da edilmiyor yani kavga ettiğimde beni ciddiye almıyor en güzeli ben sakinleşince shrekteki kedi gibi gözlerimi belertip duygusal bir konuşma yapıyorum şöyle kırıyosun böyle yapıyorsun diye. O da özür diliyor gönlümü alıyor ve işe de yarıyor hakkaten. Bir de burdan yak derim.

Bırak 2 günü 2 saat bile küs kalmadık bizde eşimle.çok çektim bende ailesinden ondan ama hiç küs kalmadık belki de bu yüzden çok şükür ki 13 yıldır evliyiz. Zamanı geldiğinde sakince söyledim içimin acıdığını yaptığının yada söylediği bir şeyin nasıl beni üzdüğünü. Küs kalmak meseleyi çözermi bilmiyorum.Sonra en ufak bir şeyde amann nasıl olsa 2 gün küser sonra barışır demesin. Bence uygun zamanda konuşun kırgınlığınızı küsmek çare değil.

bende kus kalamiyorum geliyo gonlumu almaya calisiyo hemen guluyorum.ama bi kusersem iyi kuserim bikere beni kendi babama sikayet etmis duyunca bir hafta konusmadim ve evede gelme dedim pazarlamaci oldugu icin sehir disina cimisti

Bende eşine küs kalamayanlardanım beni çok kızdırsa bile birkaç saat sonra unutuyorum. gönlümü almaya çalışıncada hemen gülmeye başlıyorum rabbim küstürmesin

Çok güzel küs kalırım haftalarca, aylarca sürebilir. Aynı evin içinde umrumda bile olmadan yaşar, tek başıma yer, içer hatta mümkünse geç ssaatlere kadar dışarıda olurum.
Sonuç; bana bir şey kazandırmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…