eşimle küçük şeylerden büyük kavgalar ediyoruz:(((

Kaprisleriniz yüzünden adam bikmistir.
Hoslanmiyor aslinda ona küsmelerinizden, sürekli sizin gönlünüzü almalardan.
Kim hoslanir ki sürekli sürekli?
Artik birsey yapmayarak tepki veriyor.
Esinizin üzgün halleride merhametli olmasindan. Hem merhametli ama hemde sizin bu davranislarinizdan rahatsiz belli ki.
Bence birakin bunu, gercekten cok kötü bir huy. Sükredin ne iyi esim var diye.
Adamin iyiligini suistimal etmissiniz siz.
Ayrica evlilere hic yakismiyor kapris. Liseli asIklar gibi olmaz öyle, esinze yazik.

Fazla naz asik usandirir. Ufak twfek seylerden simdiden kendinizi yipratirsaniz ilerde bunlar evliliginizde cok yaralar acar. Seven sevdiginde kusur bahane aramaz, dikenleri gormez. Sevmeyen kusur arar.
dozu o kadar asmissiniz ki sanirim adam bile artik nazinizi cekemeyecek hale gelmis. Bir sure sonra kapi orada da diyebilir. Ufak tefek problemleri sorun eymeyin. Aciz kisiler sorun olarak gorur problemleri. Onun size olan saygisini yitirmeyin. Hep problem hep problem olarak gormesin sizi.
yorumunuz için teşekkür ederim, nazımı çekemeyecek kapı orada diyecek adama da eyvalahım yoktur. kendi bilir

Kaprisleriniz yüzünden adam bikmistir.
Hoslanmiyor aslinda ona küsmelerinizden, sürekli sizin gönlünüzü almalardan.
Kim hoslanir ki sürekli sürekli?
Artik birsey yapmayarak tepki veriyor.
Esinizin üzgün halleride merhametli olmasindan. Hem merhametli ama hemde sizin bu davranislarinizdan rahatsiz belli ki.
Bence birakin bunu, gercekten cok kötü bir huy. Sükredin ne iyi esim var diye.
Adamin iyiligini suistimal etmissiniz siz.
Ayrica evlilere hic yakismiyor kapris. Liseli asIklar gibi olmaz öyle, esinze yazik.
öyle gerçekten, çok şükür ki böyle bir eşim var. teşekkürler yorumunuz için

Kocam beni sevmiyor diye dusunuyosunz.
Ve bunun sebebinin asiri kirilgan oldugundan dolayi yasandgini biliyosun.
Kocanizin sizi tekrar sevmesi icin yapmaniz gereki biliyosnz zaten.
Kirilgan olmayin herseye, kusmeyin.

Taktik uygulayin.
Psikolojide kurallama vardir egerki birinin tavrindan hoslanmadiysan. En dgru sekilde soylersen bu durumu, karsi taraf daha guzel anlar ve gerck banada duzeltmeye calisir davranisini.

1. Ne yapti?
2.sen o vakit ne hissettin?
3. Ne yapmis olmasini isterdin/ istersin bi dahakine.
4. Istedgin davranisi yaptigi an ne hissettirir bu sana?
teşekkür ederim yorumunuz için taktik dediniz beni benden aldınız tam benliktir :KK49:
bu arada tam 2 akşamdır hiç küsmüyorum kendimi durduruyorum sürekli :KK73:

Aha da hep kendime verdigim telkinleri yazcam, zira aynen benim eşimde sonsuz merhametli ve dusuncelidir, hicbir şeyimi eksik koymaz, uyandırır, ilaclarimi icirir cayimi yemeğimi meyvemi önüme getirir hatta yikar giydirir bile. Ben ailemden yada başkasından hic görmedim böyle ilgi. Hep cok guclu ve sert ve ihtiyacsiz olmak zorunda birakildim aksine. Esimin bu nazlayisi cok hosuma gidiyor. Lakin ayni benimki de seninki gibi sert konusur, oyle romantizim hediye mediye bilmez, seni seviyorum bıle demez hatta ben söylüyorum sen konusuyorsun ben her an senin icin yaşıyorum benim dilimde degil ama ozumde der. Hic takilmam. Sert konuşunca da alinmam gider sarilirim. Beni aglarken görünce ne yapacağını sasirir kalbinin sesi yan odadan duyulacak gibi olur tansiyonu yukselir, o yuzden elimden geldigince aglamam çünkü onu o hale getirmek istemem. Olur da bisey icin tartisirsak hemen ben onun gönlünü almaya calisirim ne de olsa o benim heran kahrimi cekiyor diye. Sana da tavsiyem bu yonde. Onun da hakki alttan alinmak, simartilmak. Bazen bu firsati ona da sun. Bak o zaman sende kendini mutlu hissedeceksin. Sevilmek güzel ama sevmek bambaskadir.. benim kocam öylesine merhametlidir ki ben ona layik olmak icin daha cok sevgi dolu olmaliyim derim hep. Ve birde nankorlukten korkarim. Emin ol bizim gibi harika eslere sahip çok az kadin var. Sukretmez basit seyleri dert edersem elimden alinacagindan korkarim. Annesini dusunurun hep, bana çok anlayislidir ve her anne gibi oglunun cani yansın istemez. Esime gereksiz kapris yapacagimda kayinvalidemin yuzu gelir gozumun onune, o da birinin evladı, en kıymetlisi. Ben salak sacma kapris yapip aglatayim diye gozunden sakinip buyutmemis bu tatli yavrucugunu derim ve en fazla 5 dk icinde gider özür diler sarilirim.
ay canım mesajınız nasıl mutlu etti beni. biraz da hüzünlendirdi. benim kocam da öyledir seni seviyorum desem de hiçbişey demez, niye demiyosun deyince "daha çok dikkat edicem diycem bundan sonra" der ama yine aynıdır. romantizm falan bizde de yoktur. özel günlerde bana yemek hazırlar, bilmediği benm sevdiğim yemekleri internetten bulur yapar. söylediklerinzn çoğu bizdekinin aynısı. tek fark sizin ve benm tavırlarımız. kendimi kötü hissediyorum eşime karşı. söylediklerinizi deniycem, teşekkür ederim.

Ohhhooooo bacım ne yaptın sen?
Evlendikten sonra haklı yere küsmeler için bile gönül almaya üşeniyor erkek milleti.
Sen her gün en ufak şeylere küsüp, gönül aldırtma peşindesin:KK53::KK53::KK53:

Valla eşin için zor olmalı.
Bir de tavsiyem tepkin gerektiği yerde olsun az, öz ki adam amaaaaann hep aynısını yapıyor
şımarık mı ne moduna girmesin.

Yani her gün her gün kimse gelemez buna kusura bakma.
Çok sevmekle ilgisi yok bu işin.
Herkesin bir sabrı var neticede.
doğru söylüyosun canım bunu ben de çok düşünüyorum. gerçekten önemli bir konu olduğunda bu sefer de tepkimi önemsemeyecek diye düşünüyorum yapma etme küsme ayemuhendis diyorum. ama ne çare

Uzatmamayı, küsmemeyi öğrenmek zorundasınız. O an konuşup, bir iki dakika sonra yanyana uzanarak tv.izleyebilen , sohbet edebilen kişiler olmak zorundasınız.
Bu hal gerçekten çok bıktırıcı. Sevgi bile kaldıramayabilir bu devamlı küsen, bir köşede ağlayıp sızlanan, gönül almasını bekleyen kişiyi.
off bu benim için o kadar zor ki kendimi ezmiş geçmiş gibi hissederim :KK42:

bizim ilşkimizde bu şekildeydi hep ağlayan küsen kapris yapan gönlü alınan bendim ama baktım ve bir dönem eşim bu durumdan bıkar hale geldi ve umursamaya başladı ve ben kendime çeki düzen verir oldum

umursanmamak çok kötü bir duygu ama eşiniz umursamıyor değil budurum birşekilde düzelmesini bekliyor

birgün yine küçück bişeyden eşimle kavga ettik beni umursamzca uyudu ben sinir krizleri geçiriyorum kendimi öldürecğim nerdeyse beni umursamıyorsun sevmiyorsun artık diye adamı öldürecem nerdeyse yattıgı yerde eeşimde kalktı beni karşısına aldı ve konuştu bu duruma ben seni alıştırdım ama artık hep altan alınacak taraf kırılan taraf sen değilsin bunu anlaman lazım dedi
ben umursamadıgını düşünüp kahrolurken o bana ders veriyordu kendince bence eşinzde aynı taktigi uyguluyor yada budrumdan gerçekten bıktı ve mücadele etmeye yoruldu
ayyyy eşim de bazen ben öyleyken gidiyo tv izliyo ben de aynı sizin gibi kendimden geçiyorum sanki, çıldırıyorum. ama noluyo geliyo ne kadar üzgün olduğunu, yanıma gelse de zaten barışmayacağımı bildiğini söylüyo. sonra da unutuyorum geçiyor gidiyor. kendimi harap etmem kalıyo geriye, ve boşuna geçen zamanımız.

Konuyu ilk anlatırken problemi de çözümüde yazmışsınız ama görememişsiniz.
Bence aranızda iletişim problemi var.
Yaşlar kaç bilmiyorum ama evli olduğunuza göre belli bir olgunluğa sahipsiniz. İki insan bir problem varsa oturur, ağlamadan, dövünmeden problem neyse gerekirse saatlerce konuşur ve çözer. Her kavgada hemen ağlayıp kenara çekilmek olmaz ki ama. Yazık adam sizi mutlu edemediğini düşünüyor, siz mutluyum ama her ağladığımda gelip beni pışpışlasın istiyorsunuz. Bence büyük bir derdinizde yoktur sizin. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler siz böyle yaptıkça büyür. Sorun mu var. Gel bakalım x. Bugün bu işi çözmeden bu masadan kalkmayacağız! dersiniz ve çözene kadar konuşursunuz.
Hatta bağırsanız tartışsanız rahatlıcaksınız belki ama böyle yaparak hem adamı kendinizden soğutuyorsunuz hem siz kötü oluyorsunuz. Yapmayın!
yok arkadaşım ne sorunu. bakın bi tanesini anlatıyım :oops:
çok yakın zamanda oldu, börek açtım ben yapıyorum eşim de tepsiye diziyor. ben bi kısmını buzluğa koymayı düşünüyorum eşim de hamur işini çok sever.o da daha çok pişirelim daha çok yiyeyim diye düşünüyor. tepsi doldu elinde bi tane börek kaldı ben dedim ki canım onu buzluğa koyacaklarımız arasına koy pişireceklerimiz çok oldu. o da yok bunu araya sıkıştırayım bu da pişsin dedi. sen misin öyle diyen :KK30:

yani anlayacağınız hep böyle saçma sapan konulardan oluyor. hatalıyım suçluyum biliyorum :KK31:

yok arkadaşım ne sorunu. bakın bi tanesini anlatıyım :oops:
çok yakın zamanda oldu, börek açtım ben yapıyorum eşim de tepsiye diziyor. ben bi kısmını buzluğa koymayı düşünüyorum eşim de hamur işini çok sever.o da daha çok pişirelim daha çok yiyeyim diye düşünüyor. tepsi doldu elinde bi tane börek kaldı ben dedim ki canım onu buzluğa koyacaklarımız arasına koy pişireceklerimiz çok oldu. o da yok bunu araya sıkıştırayım bu da pişsin dedi. sen misin öyle diyen :KK30:

yani anlayacağınız hep böyle saçma sapan konulardan oluyor. hatalıyım suçluyum biliyorum :KK31:
Neyse bu da sizin yapınız sanırım ama çabalayın lütfen. Konuşarak halledin meselelerinizi. Evinize ayrı bir huzur gelecektir inanın. :KK49:

Ahhhh şekerim bende öyleydim yeni evliyken herşeye küser gıcıklığına gider taş zeminde yatar adam yalvar yakar kucağına alır yatağa yatırırdı birgün yine aynısını yaptım aman beee yeter senin bu kaprislerin ne istiyorsan onu yap dedi bende bekledim :KK61:gelir diye sen uyu taş zeminde buda uyumuş olmalıkiiii yoksa ordan kaldırırdı en azından benim toto bel dalak böbrek ne kadar organ varsa tutul 1 hafta totomun üstüne oturamadım yinede sağolsun eşim kas gevşetici krem sürdü dr bile abla kardamı yattın yoksa enişte yerdemi yatırdı diye sevimsiz espri yaptı yok arkadaş o oldu birdaha küsmedim dersimi fazlasıylA aldım :KK24:bak sende dene küsme darılma en ufak tartışmayı kavgaya çevirme mis gibi huzurlu hayat varken ne gerek var erkenden dertlenmeye

Ahhhh şekerim bende öyleydim yeni evliyken herşeye küser gıcıklığına gider taş zeminde yatar adam yalvar yakar kucağına alır yatağa yatırırdı birgün yine aynısını yaptım aman beee yeter senin bu kaprislerin ne istiyorsan onu yap dedi bende bekledim :KK61:gelir diye sen uyu taş zeminde buda uyumuş olmalıkiiii yoksa ordan kaldırırdı en azından benim toto bel dalak böbrek ne kadar organ varsa tutul 1 hafta totomun üstüne oturamadım yinede sağolsun eşim kas gevşetici krem sürdü dr bile abla kardamı yattın yoksa enişte yerdemi yatırdı diye sevimsiz espri yaptı yok arkadaş o oldu birdaha küsmedim dersimi fazlasıylA aldım :KK24:bak sende dene küsme darılma en ufak tartışmayı kavgaya çevirme mis gibi huzurlu hayat varken ne gerek var erkenden dertlenmeye
ay canım taş zemin olayını ben de denedim benim kistim var eşim çok korkar bişey olucak diye onu kullanayım dedim çok işe yaradı :21:hemen aldı kucağına ısıtıcının karşısına oturttu ısıttı beni ama bunu çok çaresiz kaldığımda yapıyorum:KK22::KK45:

X