• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle kötüye giden evliligimiz fikrinize ihtiyacım var

Çocuğa iki dk bak mutfağı toplayacağım desem tv açıyor kendi de eline telefonu alıyor bazen gidiyorum uyumuş. Ya diyorum çocukla oyun oyna gidiyor öpüyor bu kadar.

Bi konu da fikrimi soylesem asla yapmaz bir de baba karşı çıkıyorsun der sinirlenir. Bir ay önce falan yine söylendim sinirlendi telefonu kırdı ama nasıl sinir gözü bisey görmedi

Sizin yemeklerinize
Evinizdeki temizliğe
Bebeğe bakmaya kadar laf söylüyo kendi malak gibi uyuyo yaptığı birşey yok daha çok sizin üstünüze külfet oluyor.

Sizde onun Gibi davrranın eğer birşey der kavga çıkarırsa artık sana senin gibi davranıyorum dersin… o yapsında mükemmel şayeserlerini siz görün , uzakdan konuşmak kolayyyy..

Allah sabır versin çekilcek dert değil

Bosanamam babamın evine gidemem. Ev yok para yok bebeğim var tek başıma yapamam bilmiyorum ne yapacağımı

Babanızdan eşinize araba almak için borç istemeyi düşünebiliyorsanız ; isterseniz babanızın evine de gidebilirsiniz diye düşünüyorum.

Eğitim düzeyiniz ,iş imkanınız var mı bilmiyorum. Bu işsizlikte bir iş imkanı bulabilirseniz, kendiniz ve çocuğunuzun geleceği için çalışmayı düşünebilirsiniz.

1 yaş bebeklerini kreşe verip , çalışan anneler de mevcut. Bazı bölgelerde uygun fiyatlı belediye kreşleri oluyor. Alt yaş sınırını araştırabilirsiniz.

Arabayı iş için istiyor. İşinden memnun değil çıkmak istiyor yeni iş için araba lazım o olursa daha çok kazanacak ama almaya parası yok. Tazminatı banka alıyor ve çalıştığı yere de borcu var çıkamıyor. Kendince çıkmazda aslında
Siz safmisiniz calissin odesin borclarini ise yaramaz adam heryere borc yapmis utanmadan babanizdan para istiyor sizde cok mukemmel bi kocaniz varmis gibi para istemeye niyetleniyosunuz. İs begenmiyo allahm delirmelik. Para istemeyin kendi ailesinden alsin cok biliyosa ayrica cok simartmissiniz hicbiseye yardim etmiyor destek degil herseye kostek bu bencil adami nekadar daha sirtinizda tasiycakisniz kim bilir

İşten ayrılamıyor iş yerine borcu var ama araba alıp kendi işini kuracağına nasıl inanıyorsunuz?
Diyelim iş kuracak araba babanızın üzerine olsun,satıp parayı harcamasına ,banka tarafından elinden alınmasına karşı hee birde babanıza olan borcu ödemeye bilir onun için araba babanızın üzerine olmalı.
Bu adamın kendi ailesi nerde diye sorsam

Arabayı iş için istiyor. İşinden memnun değil çıkmak istiyor yeni iş için araba lazım o olursa daha çok kazanacak ama almaya parası yok. Tazminatı banka alıyor ve çalıştığı yere de borcu var çıkamıyor. Kendince çıkmazda aslında

Böyle işe yaramaz bir adama babamın parasını yedirmem. Adamı boşar kendime araba aldiririm daha iyi. Borç kumar borcu değildir umarım.

Şahsen ben bana ne maddi ne de manevi olarak yardımı olmayan biriyle evli kalamazdım sanırım 😬

Siz mutfak ya da temizlik robotu değilsiniz ki! Hem bebek hem ev işi hem de misafir 😲 hepsine yetişmeniz imkansız! Bence ev işlerini biraz savsaklayın rahatlayın biraz, beğenmiyorsa kendisi yapsın 😑

Merhaba kızlar. Eşimle aramızda olan anlaşmazlıklari anlatacağım dışarıdan bi göze ihtiyacım var.

Eşimle severek evlendik. Bebegikiz olduğunda daha stresli daha yorgun ve daha mutsuz olduğum için eşimle her gün tartışmaya başladım. Herşey icin kavga Ediyoruz. Atıyorum bir yeri temizlesem beninle dalga geçerek konuşur aa nasıl oldun da yapabildin diye. Her gun orası pis burası pis diye söylenir asla memnun edemiyorum. Yemek yaptığımda illa bir kusur bulur ama her yemeğe kusur bulur hatta daha yemeden söyler yiyince de güzel olmuş der ama benim hevesimi kırar kac defa soylememesini söylesem de işte ben söylemesem daha iyisini nasıl yapacaksın misafir geldiğinde ayıp olur senin için söylüyorum falan der.

Bebeğin her şeyine karışır ama asla yardım etmez. Yemek yedirsem çocuğa sicak mi diye kontrol eder veya bir şey yapsam öyle yapma der bezini durmadan degistirmemi soyler ama bez değiştirmez erkeklik gururuna yedirmez falan artik beni bunaltıyor. Her şeye fazla karışıyor. Mesela bebek ağlasa ayağa kalkıp kucağına falan almaz tamam der öper falan ama asla bi gezdireyim de sussun demez beni çağırır.

Her gün aralıksız koltukta uyur kaldırmak icin kavga ederim bazen kalkmaz 4 e kadar uyur sonra gelir beni uyandırır ilişki ister ama demez bu kadın zaten uyumuyor bebek uyutmuyo. Bu ara cinsellik de haftada bir olmaya başladı çünkü hep koltukta uyuyor ya da yatakta hemen uyuyor ama az olduğu için yine beni suçlar beni uyuttun fakan der.

Neyse şu an küsüz ona da deginecek olursam kendisinin bekarken bankalardan bir sürü kredi çekmiş onları ödüyor daha doğrusu maaşı hacizde. Bana da devamlı baski yapıyor babandan para iste araba alayım falan filan diye. Bende bugün isteyecektim tam arayacaktım kapı çaldı. Bi bankadan haciz gelecekmiş eve ona sinirlendim söyledim bisey olmaz falan dedi tinlamadi yani bende mesaj attim kendi yaptığın b.k kendin temizle yazdım istemiyorum para falan dedim sinra bana bu dediginden oisman olacaksın falan dedi. Gundiz birkaç saat sonra aradım baya açmadı eve geç geldi falan konuşmuyoruz simdi de koltukta uyuyor.

Ne yapmam lazım sürekli bir tartışma halindeyiz söylediği herşey bana batıyor. Hep ya temizlik yap der. Sizce ne yapmalıyım
Maşallah adamları aymaz hem yüzsüz.
Para falan istemeyin babanızdan bu adam için.

Babandan para isteme istersen arabayi baban kendi ustine alsin siz kullanin. bugun yarin bosanirsan arabada hak idda eder sonra ugras dur babam aldi dekont vs vs Gerek yok biz ne iyi babalar gördük bosaninca tam canavar oluyor sizinki baştan hatalı zaten. haklisiniz herkonuda dört duvar arasinda tek başına bebek büyütmek zordur stresinizi anlıyorm

Kocaya bak evlerden ırak.. Evde bostan korkuluğu ama eşin babasından para isteyip, eşe de arabayı sana yaparsam gitmez diyecek kadar da kurnaz.

Ha bir de kocaya saydırsa da boşanmam diyen, araba kendi üzerine olursa haciz gelmeyeceğine inanan, bir araba parası verecek babanın evine boşanıp gidemeyeceğini düşünen saflıkta siz..

Adam bekarken kendi g.tünü gezdirecek diye yaptığı borçların ceremesini çekmeye bu kadar mı meraklısınız?

Tamam hadi boşanmayın da bu herife yemek temizlik yapmayın laflarına karşılık verin ezilmeyin bari. Hele babanızın karşısına para için asla çıkmayın.

Merhaba kızlar. Eşimle aramızda olan anlaşmazlıklari anlatacağım dışarıdan bi göze ihtiyacım var.

Eşimle severek evlendik. Bebegikiz olduğunda daha stresli daha yorgun ve daha mutsuz olduğum için eşimle her gün tartışmaya başladım. Herşey icin kavga Ediyoruz. Atıyorum bir yeri temizlesem beninle dalga geçerek konuşur aa nasıl oldun da yapabildin diye. Her gun orası pis burası pis diye söylenir asla memnun edemiyorum. Yemek yaptığımda illa bir kusur bulur ama her yemeğe kusur bulur hatta daha yemeden söyler yiyince de güzel olmuş der ama benim hevesimi kırar kac defa soylememesini söylesem de işte ben söylemesem daha iyisini nasıl yapacaksın misafir geldiğinde ayıp olur senin için söylüyorum falan der.

Bebeğin her şeyine karışır ama asla yardım etmez. Yemek yedirsem çocuğa sicak mi diye kontrol eder veya bir şey yapsam öyle yapma der bezini durmadan degistirmemi soyler ama bez değiştirmez erkeklik gururuna yedirmez falan artik beni bunaltıyor. Her şeye fazla karışıyor. Mesela bebek ağlasa ayağa kalkıp kucağına falan almaz tamam der öper falan ama asla bi gezdireyim de sussun demez beni çağırır.

Her gün aralıksız koltukta uyur kaldırmak icin kavga ederim bazen kalkmaz 4 e kadar uyur sonra gelir beni uyandırır ilişki ister ama demez bu kadın zaten uyumuyor bebek uyutmuyo. Bu ara cinsellik de haftada bir olmaya başladı çünkü hep koltukta uyuyor ya da yatakta hemen uyuyor ama az olduğu için yine beni suçlar beni uyuttun fakan der.

Neyse şu an küsüz ona da deginecek olursam kendisinin bekarken bankalardan bir sürü kredi çekmiş onları ödüyor daha doğrusu maaşı hacizde. Bana da devamlı baski yapıyor babandan para iste araba alayım falan filan diye. Bende bugün isteyecektim tam arayacaktım kapı çaldı. Bi bankadan haciz gelecekmiş eve ona sinirlendim söyledim bisey olmaz falan dedi tinlamadi yani bende mesaj attim kendi yaptığın b.k kendin temizle yazdım istemiyorum para falan dedim sinra bana bu dediginden oisman olacaksın falan dedi. Gundiz birkaç saat sonra aradım baya açmadı eve geç geldi falan konuşmuyoruz simdi de koltukta uyuyor.

Ne yapmam lazım sürekli bir tartışma halindeyiz söylediği herşey bana batıyor. Hep ya temizlik yap der. Sizce ne yapmalıyım
Ne kadar sorumsuz bir adam bu yaa arsizlikta çığır açmış tavriniz net olsun taviz vermeyin kendi sorumsuzlugunu temizlesin

Babanızdan para falan asla istemeyin. Adam sırtınızda kambur resmen. Hem bir işe yaramayan hem her şeyi eleştiren tiplere de pes gerçekten.

Back
X