• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle kötüye giden evliligimiz fikrinize ihtiyacım var

Gareysar

Hayırlısı
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar. Eşimle aramızda olan anlaşmazlıklari anlatacağım dışarıdan bi göze ihtiyacım var.

Eşimle severek evlendik. Bebegikiz olduğunda daha stresli daha yorgun ve daha mutsuz olduğum için eşimle her gün tartışmaya başladım. Herşey icin kavga Ediyoruz. Atıyorum bir yeri temizlesem beninle dalga geçerek konuşur aa nasıl oldun da yapabildin diye. Her gun orası pis burası pis diye söylenir asla memnun edemiyorum. Yemek yaptığımda illa bir kusur bulur ama her yemeğe kusur bulur hatta daha yemeden söyler yiyince de güzel olmuş der ama benim hevesimi kırar kac defa soylememesini söylesem de işte ben söylemesem daha iyisini nasıl yapacaksın misafir geldiğinde ayıp olur senin için söylüyorum falan der.

Bebeğin her şeyine karışır ama asla yardım etmez. Yemek yedirsem çocuğa sicak mi diye kontrol eder veya bir şey yapsam öyle yapma der bezini durmadan degistirmemi soyler ama bez değiştirmez erkeklik gururuna yedirmez falan artik beni bunaltıyor. Her şeye fazla karışıyor. Mesela bebek ağlasa ayağa kalkıp kucağına falan almaz tamam der öper falan ama asla bi gezdireyim de sussun demez beni çağırır.

Her gün aralıksız koltukta uyur kaldırmak icin kavga ederim bazen kalkmaz 4 e kadar uyur sonra gelir beni uyandırır ilişki ister ama demez bu kadın zaten uyumuyor bebek uyutmuyo. Bu ara cinsellik de haftada bir olmaya başladı çünkü hep koltukta uyuyor ya da yatakta hemen uyuyor ama az olduğu için yine beni suçlar beni uyuttun fakan der.

Neyse şu an küsüz ona da deginecek olursam kendisinin bekarken bankalardan bir sürü kredi çekmiş onları ödüyor daha doğrusu maaşı hacizde. Bana da devamlı baski yapıyor babandan para iste araba alayım falan filan diye. Bende bugün isteyecektim tam arayacaktım kapı çaldı. Bi bankadan haciz gelecekmiş eve ona sinirlendim söyledim bisey olmaz falan dedi tinlamadi yani bende mesaj attim kendi yaptığın b.k kendin temizle yazdım istemiyorum para falan dedim sinra bana bu dediginden oisman olacaksın falan dedi. Gundiz birkaç saat sonra aradım baya açmadı eve geç geldi falan konuşmuyoruz simdi de koltukta uyuyor.

Ne yapmam lazım sürekli bir tartışma halindeyiz söylediği herşey bana batıyor. Hep ya temizlik yap der. Sizce ne yapmalıyım

Birde eve devamli misafir çağırmak ister ben yok bebek var kim yemek yapacak yoruluyorum falan desem heo kavga eder kimseyi istemiyoraun evine diye falan. Bende siyorum misafir varken kalak bana yardım et yada çocuğa bak bakmaz sadece oturur hizmet bekler. Zaten evimize çok misafir geliyor ama anlamıyor. Yardım etmiyor

Merhaba kızlar. Eşimle aramızda olan anlaşmazlıklari anlatacağım dışarıdan bi göze ihtiyacım var.

Eşimle severek evlendik. Bebegikiz olduğunda daha stresli daha yorgun ve daha mutsuz olduğum için eşimle her gün tartışmaya başladım. Herşey icin kavga Ediyoruz. Atıyorum bir yeri temizlesem beninle dalga geçerek konuşur aa nasıl oldun da yapabildin diye. Her gun orası pis burası pis diye söylenir asla memnun edemiyorum. Yemek yaptığımda illa bir kusur bulur ama her yemeğe kusur bulur hatta daha yemeden söyler yiyince de güzel olmuş der ama benim hevesimi kırar kac defa soylememesini söylesem de işte ben söylemesem daha iyisini nasıl yapacaksın misafir geldiğinde ayıp olur senin için söylüyorum falan der.

Bebeğin her şeyine karışır ama asla yardım etmez. Yemek yedirsem çocuğa sicak mi diye kontrol eder veya bir şey yapsam öyle yapma der bezini durmadan degistirmemi soyler ama bez değiştirmez erkeklik gururuna yedirmez falan artik beni bunaltıyor. Her şeye fazla karışıyor. Mesela bebek ağlasa ayağa kalkıp kucağına falan almaz tamam der öper falan ama asla bi gezdireyim de sussun demez beni çağırır.

Her gün aralıksız koltukta uyur kaldırmak icin kavga ederim bazen kalkmaz 4 e kadar uyur sonra gelir beni uyandırır ilişki ister ama demez bu kadın zaten uyumuyor bebek uyutmuyo. Bu ara cinsellik de haftada bir olmaya başladı çünkü hep koltukta uyuyor ya da yatakta hemen uyuyor ama az olduğu için yine beni suçlar beni uyuttun fakan der.

Neyse şu an küsüz ona da deginecek olursam kendisinin bekarken bankalardan bir sürü kredi çekmiş onları ödüyor daha doğrusu maaşı hacizde. Bana da devamlı baski yapıyor babandan para iste araba alayım falan filan diye. Bende bugün isteyecektim tam arayacaktım kapı çaldı. Bi bankadan haciz gelecekmiş eve ona sinirlendim söyledim bisey olmaz falan dedi tinlamadi yani bende mesaj attim kendi yaptığın b.k kendin temizle yazdım istemiyorum para falan dedim sinra bana bu dediginden oisman olacaksın falan dedi. Gundiz birkaç saat sonra aradım baya açmadı eve geç geldi falan konuşmuyoruz simdi de koltukta uyuyor.

Ne yapmam lazım sürekli bir tartışma halindeyiz söylediği herşey bana batıyor. Hep ya temizlik yap der. Sizce ne yapmalıyım

Eşinizin borçları için, araba alması için ( bir insan utanmadan bunu nasıl ister anlamak mümkün değil) ailenizden 1 kuruş dahi istemeyin.

Her yaptığınıza kusur bulan , yediğiniz lokmayı dahi size zehir eden, canı isteyince size yanaşan bu insanla hayatınızı sürdürmek isteyip istemediğinizi enine boyuna düşünün.

Çocuğunuz ve kendiniz için hayırlısı neyse o olsun.

Bana da devamlı baski yapıyor babandan para iste araba alayım falan filan diye. Bende bugün isteyecektim tam arayacaktım kapı çaldı.
Ama böyle koca için de babadan para istenir hani. Nesilleri tükeniyor ya beslemek lazım.

Tek eksiğiniz araba bence de. Iban verin de ben de bi el atayım.

Arabayı da hacizle bankalara kaptırırsaniz eşinizin borcu pederiniz tarafından ödenmiş olur. Çünkü kendisi sizi paşalar gibi yaşatıyor ya. Eşiniz buna değer bence.

Babanızı hemen arayın. Vereceğinden zerre miktari şüphem yok. Böyle damat paşasına vermesin de kime versin. Hayret.

Ama böyle koca için de babadan para istenir hani. Nesilleri tükeniyor ya beslemek lazım.

Tek eksiğiniz araba bence de. Iban verin de ben de bi el atayım.

Arabayı da hacizle bankalara kaptırırsaniz eşinizin borcu pederiniz tarafından ödenmiş olur. Çünkü kendisi sizi paşalar gibi yaşatıyor ya. Eşiniz buna değer bence.

Babanızı hemen arayın. Vereceğinden zerre miktari şüphem yok. Böyle damat paşasına vermesin de kime versin. Hayret.
Arabayı iş için istiyor. İşinden memnun değil çıkmak istiyor yeni iş için araba lazım o olursa daha çok kazanacak ama almaya parası yok. Tazminatı banka alıyor ve çalıştığı yere de borcu var çıkamıyor. Kendince çıkmazda aslında

Arabayı iş için istiyor. İşinden memnun değil çıkmak istiyor yeni iş için araba lazım o olursa daha çok kazanacak ama almaya parası yok. Tazminatı banka alıyor ve çalıştığı yere de borcu var çıkamıyor. Kendince çıkmazda aslında
Sakın babanızdan para istemeyin ama sakın. Size tek tavsiyem bu

Eşinizi haklı! görüyor ve her davranışı içinde bir bahane buluyorsunuz yani.

Yarın öbür gün " canım kocam , evimin direği, gözümün bebeği daha fazla para kazanmak ve kendi işini kurmak için araba almak istedi ; hayırsız babam da bize para vermedi. Babama çok kızdım. Haksız mıyım ? " diye konu da açarsınız.!!!

Allah evladınızı korusun. Allah, anne -babanıza sabır ve size para kaptırmayacak göz , torunlarını koruyup kollayabilmeleri için sağlık, güç , kuvvet nasip etsin.

Ay tam bi batak…
Kendi battığı yetmiyor çevresindekileri de sürüklüyor.

Sorumluluğunu bilen evli bir erkek evine haciz getirmez, hele hele karısına git babandan para iste araba alayım demez.

Uçan kuşa borcu olan, işini beğenmeyen, her girdiği iş yerinde takacak birini bulan iş için bahaneler üreten erkek tipi.

İnşallah size arabayı işi bahane ederek istemiyordur. Çünkü bu görüntü altında arabanın borçlara gideceğini öyle iyi bilir ki… Bir nevi aklı sıra kurnazlık yapıp borçlarını kapatmak istiyor…

Sakın babanızdan para istemeyin ama sakın. Size tek tavsiyem bu

Savunmasına bakılırsa, para istemek için babanın nabzı da yoklanmış ancak ikna edilememiş olabilir.

Adam bekarken yaptığı borcu kapatacak sorumluluk duygusuna dahi sahip değil; üzerine borçları ödemeden çocuk sahibi olmuş ancak bebeği "el gibi" uzaktan seviyor , tek düşündüğü kendisi ve kendi keyfi. Bir de utanmadan kayınpederden para isteme derdinde.

Sakın o parayı isteme cok pişman olursun düşünsün tasınsın kendi bir yol bulsun sakın acıma hiç değişmiyrlat hiçç

Demin benzer bir konuya yorum yaptim, ayni yorumu sizede yapacagim. Madem kendi kendinize yetebiliyor, cocugunuza tek basiniza bakabiliyorsunuz bosanin. ustelik babaniz araba icin borc verebilecek kadar maddi durumu yerindeymis, sizede destek olur. Borcundan rahatsiz olmayan sorumsuz adami omur boyu beslemeyin

Eşiniz dert etse çözülür belki de yemeğiçamaşırı ütüsü yapılıyor, bebekle istediği kadar alakadar oluyor.
Stresini de boşaltıyor.
Neyi dert etsin de düzeltsin ki şimdi.

Gerçekten her kelimesine şaşırıyorum şu yazdıklarınızın.
Bu kadar mı ya ?
Bu neyin inanmışlığı?Gerçekten pes!

Back
X