• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle kızım yüzünden sürekli tartışıyoruz

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
590
769
53
Kızlar biz eşimle normalde çok güzel anlaşırdık Çook nadir tartışır ve uzatmazdık ta ki kızım oluncaya dek . Kızım 2 yaşında bizle yatıp bizle kalkıyor . Öyle yaştaşı bi çevremde yok gideyim sürekli evdeyiz . Daha demin uyudu mesela. Eşimle başbaşa bi kahve içmişliğimiz yok . Anneler napıyorsunuz öneri verin bana çok zorlanıyorum.Kızımı seviyorum ama çok yoruldum artık çok yıprandım . Kavgalarımız hep kızımdan sebep çıkıyor büyüyor büyüyor gidiyor

Kızlar biz eşimle normalde çok güzel anlaşırdık Çook nadir tartışır ve uzatmazdık ta ki kızım oluncaya dek . Kızım 2 yaşında bizle yatıp bizle kalkıyor . Öyle yaştaşı bi çevremde yok gideyim sürekli evdeyiz . Daha demin uyudu mesela. Eşimle başbaşa bi kahve içmişliğimiz yok . Anneler napıyorsunuz öneri verin bana çok zorlanıyorum.Kızımı seviyorum ama çok yoruldum artık çok yıprandım . Kavgalarımız hep kızımdan sebep çıkıyor büyüyor büyüyor gidiyor
Bebeğiniz çok geç uyuyor. Kendinize ve eşinize vakit ayırabilmek için ilk öncelik kızınıza uyku eğitimi vermeniz gerekli. Daha sonra hem siz dinlenmiş olursunuz hemde ailenize daha çok vakit ayırmış olursunuz eminim kavgalarınız da büyük ölçüde azalır

Bebeğinizin uyku düzenini oluşturmalıydınız. Oluşturmalısınız da.. Çocuğun gelişimi ve sizin huzurunuz için de önemli.
Eşinizin gerginliğinde normal olabilir bu durumda..
Sizi birkaç saat de olsa eşi olarak görmek isteyebilir, ilginize ihtiyaç duyabilir.
Sizi hep anne modunda gördüğü için isyanlardadır belki de 🤷🏻‍♀️

Uyuduğu saat çok geç. Uyku düzeni oluşturmakla başlayın. Gelişimi için erken uyuması lazım. Eşinize kızamadım şu durumda zaten size de yazık yorulmuyor musunuz?

Back