- 18 Mayıs 2011
- 682
- 263
- Konu Sahibi Herdaimgunes
Büyük bi hata yapıp ailemin yanında tartıştık şimdi ailem sürekli onu kötülüyor bana. tartışma sebebimiz çok basit aslında ama antidepresan bırakma dönemindeyim birazda birikmişlik yüzünden çok tepki verdim uzun zamandır ağlamadığom kadar ağladım. Eşim biz kavga edince susup benim sinirimin geçmesini beklemez hep üstüme gelir ona göre susmak sorun hemen konuşup halletmeliyiz ben kızmamalıyım bende mizaç olarak sessiz biriyim kavgayı sevmem korgınlığım geçene kadar da konuşmak istemem yalnız kalmak isterim. Annem kinlenmiş resmen eşime olmuyorsa boşanın diyip duruyor kızkardeşimde gözümden düştü daha saygı duymam ona seni ne hale getirmiş diyor. Hayatta yapmak istemediğim en son şeyi yaptım biz barıştık geçtik ama şimdi onlar bana acıyor kızıyor onunla olduğum için. Ne yapayım boşanayım alıp başımı gideyim mi gerçekten? Oğlumu da alıp upuzak bi yere tayin isteyeyim tek başımıza yapabilir miyim o da var. Eşimi seviyorum tek kötü huyu bu şekilde benim üstüme gelmesi beni çıldırtana kadar diretmesi. Beni sevdiğini de biliyorum evde hiç iş yaptırmaz sabahları evdeysek uyandırmaz kahvaltımı hazırlar çocuğumuza en güzel ilgiyi gösterir. Çok basit bişey bu noktaya geldiği için üzülüyorum annem böyle konuşunca çok üzüldüm ve eşime karşı içimde garip bi his oluştu çok kızgınım ona