Eşimle kavga ettik , konuşmuyor

hataliyim biliorum ozurde diledim daha ne yapabilirimki bu kadar uzamasi normalmi uzaktayken.. ses yok hala
Normal. Özür dilemek bir daha tekrarlamamak demek. Siz dileyip dileyip tekrarlıyorsunuz. Şuan üzgünlen bile sigara içiyorsunuzdur.

Normal. Özür dilemek bir daha tekrarlamamak demek. Siz dileyip dileyip tekrarlıyorsunuz. Şuan üzgünlen bile sigara içiyorsunuzdur.

Merak etmesini beklerdim veya bu kadar uzatmamasini , gelince bu konuyu konusurduk ama suanda bu yuzden konusmamak hos degil..
Icmiyorum sabrediyorum zaten cok uzun sure olmadigi icin kolay birakirim insallah.
Esime karsi nasil bi tutumda olayim sizce

Olayi abartior hicc uzerine dusme ben bunu kullanmak istiorsam kullanirim kimse karisamaz.. Boyle yaptikca ego tavan yapior erkeklerde..

Ya bilmiorm kimsenin evliligini zora sokmak istemem etkim altinda da kalmayin ama kocam bole uzatacak geldiginde kapiyi dahi acmam yalvartirim ceza oyle degil boyle olur...!!

Sürekli üstelemeyin bence. Yalanınızdan dolayı kızgın şuan. Konuşmayacaksa ne kadar ısrar ederseniz edin yine konuşmayacak. Konuşacaksa da siz zaten mesaj atarak adım attınız. Merak edip siz atmadığınızda mesaj atacak. Her iki durumda da sık mesaj atmayın. Günde 1 kere akşam gününün nasıl geçtiğini sorun. Bu konuyu gelene kadar bi daha açmayın.

Bu sabah whatsapptan mesaj atmistim gunaydin nasilsin sinirin gectiyse konusabilirmiyiz seni ozledim, o konuyu geldiginde konusuruz suanda uzaktayiz seni merak ediyorum eminim sende ediyosundur yazmistim, daha yeni gordu ve cevap vermedi.
Benimle konusmadigi halde mesaj atmaya devam etmek sacma olucak yani, bu kadar buyutulecek biseymi? Bana ceza veriyomus gibi davraniyo.

Büyütülecek bir şey mi diye sordunuz oma evet dedim zaten. Sizin için şunu söyleyebilirim; haklı olmasına rağmen çok üstelemeyin. Belli ki siniri geçmeyecek. Yalvarır modunda olmayın.

Büyütülecek bir şey mi diye sordunuz oma evet dedim zaten. Sizin için şunu söyleyebilirim; haklı olmasına rağmen çok üstelemeyin. Belli ki siniri geçmeyecek. Yalvarır modunda olmayın.

Bende bisey yazmadim bi daha, kendisindende hala ses yok olayin ustunden 4 gun gecti...

bu adam size ağza alınmaması gereken hakaretler eden bi adam ve de kolunuza vurmuş, yüzünüzü acıtmış
kendini vazgeçilmez zannediyor ve o sebeple hiç adım atmıyor nasılsa siz koşa koşa geleceksiniz diye
sizi ciddi bir rest çekmenizin zamanı çoktan gelmiş
böyle öküz adamlarla hayatlarınızı heba ediyorsunuz

Dogru, kendini vazgecilmez saniyo.
Sigara mevzusuna ne diyosunuz peki, kendimi cok suclu hissettiriyo aramamasi konusmamasi kac gundur.

sigaradan gercekten kurtulmak ıstıyprsan yardım al tek tavsıyem bu. eşinle de barısırsınız çok takma

arkadaslar meraba,
esimle konusuyoruz sayilir, herseyi kabul edebilecegini ama yalanci bi karisi olmasini icine sindiremedigini soyledi.
tek yalanimda bu konu bugune kadar, 4 senedir birlikteyiz, sigara disinda birsey gizlemem veya yalan soyledigim olmadi asla, ama direk yalanci damgasi yedim.
birde dediki bi daha sigara ictigini gorur veya duyarsam benim icin donusu yok bosaniriz dedi, ben sigara icen bir kadindan cocuk yapmak istemiyorum o ortamda cocuk buyutmek istemiyorum, sigara icen bi karim olmasini istemiyorum vs baya net oldugunu ve bi daha olursa kavga bile etmeyecegini soyledi. bende ona bu kadar basit yani sigara ictigim icin benden ayrilacaksin tamam olursa ayrilirsin dedim. bozuldum tabiki.
neden ictigimi sormuyor destek olmak istemiyor onun yerine kuralini koyuyor isine gelirse diyo icersende ben yokum diyor.

cok dogru soylediniz, benim en ufak bir hatamda bosanirim biter diyor, ki en son yazdigimi okursaniz konustuk ve bi daha sigara ictigimi gorurse kesinlikle bosanacagini soyledi, bu sekilde bir evlilik istemedigini soyledi. ya ben ya sigara tercihini yaparsin dedi.
bilmiyorum sanki beni duymuyo, dusuncelerimi ve duygularimi onemsemiyo, sadece kurallar koyuyo gibi.

Sana ters gelen biseyler yok sanki onun davranislarinda sen yap bakalm ona kucuk birseyi tutturupta bosanirim demeyi sanki hemen kabul edecek gibi..

Kusura bakma morelini bozmak istemem ama kafasinda bitirmis kucuk bir neden arior gibi senin yerine olacagim yalvarana kadar cocuk yapmam bu adama laflara bak sirf ego..

Sigara asilamayacak bi problem degil kaldi ki..

Sabah sabah sinirlerim gerildi. Çocuk gibi saçma sapan bir mevzudan konuşmayan bir modelde benim evimde var bugün. Siz böyle üzerine düştükçe o kendini kaf dağında görür. Aramıyormuş aramasın, konuşmuyormuş konuşmasın sizde aramayın. Bende akşamki saçma tartışmayı unuttum sabah saf saf konuşuyorum oooo baktımki beyimiz dinlemiyor bile şimdi ben de konuşmuyorum . Kendi değerinizi siz belirleyin onun gözünde ne olduğunuz değil asıl sizin ne olduğunuz önemli. Bir sigara içinde boşayacaksa durmasın beyefendi.

Sigara icersem bosayacagini soyleyebilen yani boşanmayı bu kadar kolay ağzına alabilen bi insana tek lafım "bosamazsan adam değilsin" olurdu.

Mevzu sigara mevzusu değil, mevzu saçma bir şekilde kendinden ödün verme mevzusu.

Öyle inatimdir ki bana ısrarla saçma sapan bir konuda yapma denirse bu babam da olsa YAPARIM. Inadına 5 kat fazlasını yaparım.
1 ağzıma bir burnuma 2 de kulaklarıma sigara yakar karsisina geçer yüzüne üflerim dumanini da.

Abartmasin.kibarca "hayatım icmesen ne güzel olur ben icmeni hiç istemiyorum"desin canımı yesin, elimi surersem ne olayım. Ama böyle adama böyle muamele. Ezdirme kız kendini.

Başka bir konu olursa toleranslı olunabilinilir belki bukadr büyütülmeye bilir ama sigara içmeye tiksinen biri davranışı ne kadr doğru orasını bilemem. Bende sigaraya sevmeyen biri olarak boşanabilirdim sanırım çünkü sevmeyen biri için nefret ettiriyor. Bana çok iğrenç geliyor ve evlenmeden önce ona göre bir tercihte bulunmuştum ve baştan konuşmuştuk. Size basit geliyor olabilir bir sigara alt tarafı gibi ama benim gibi bu konuda kesin çizgileri olan biri için tiksindirici olabiliyor

Bu kadar basit mi onun için boşanmak? Zerre kaybetme korkusu yok, zerre değer vermiyor size. Sigara içmenizi istememe sebebi sizin sağlığınızı düşündüğü falan değil, tamamen zihniyetiyle alakalı.. Sigara içen kadınlara iyi gözle bakmıyor oyüzden sigara içen bir kadından çocuk yapmak istemiyorum diyor. Bence çocuk işini evliliğinizi daha sağlam temellere oturtuncaya kadar erteleyin.

akşam bende eşime yakalandım sigara konusunda
mutfakta üst dolapta sakladıgım paketi gözümün içine baka baka aldı içinden bi tane yaktı güldüm güldü bende yaktım bi tane karşılıklı içtik
cok eglenceliydi hiç sizinki gibi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…