İyide adam yalan söylediniz diye tepki veriyor siz yine yalan söylüyorsunuz. Trip atmasında ne yapsın?
O sana küfür hakaret vs ettiğinde sen de ona böyle tepki verebiliyormusun?Çünkü bunların yanında sigara masum kalıyor da.
Normal. Özür dilemek bir daha tekrarlamamak demek. Siz dileyip dileyip tekrarlıyorsunuz. Şuan üzgünlen bile sigara içiyorsunuzdur.hataliyim biliorum ozurde diledim daha ne yapabilirimki bu kadar uzamasi normalmi uzaktayken.. ses yok hala
Normal. Özür dilemek bir daha tekrarlamamak demek. Siz dileyip dileyip tekrarlıyorsunuz. Şuan üzgünlen bile sigara içiyorsunuzdur.
Sürekli üstelemeyin bence. Yalanınızdan dolayı kızgın şuan. Konuşmayacaksa ne kadar ısrar ederseniz edin yine konuşmayacak. Konuşacaksa da siz zaten mesaj atarak adım attınız. Merak edip siz atmadığınızda mesaj atacak. Her iki durumda da sık mesaj atmayın. Günde 1 kere akşam gününün nasıl geçtiğini sorun. Bu konuyu gelene kadar bi daha açmayın.Merak etmesini beklerdim veya bu kadar uzatmamasini , gelince bu konuyu konusurduk ama suanda bu yuzden konusmamak hos degil..
Icmiyorum sabrediyorum zaten cok uzun sure olmadigi icin kolay birakirim insallah.
Esime karsi nasil bi tutumda olayim sizce
Sürekli üstelemeyin bence. Yalanınızdan dolayı kızgın şuan. Konuşmayacaksa ne kadar ısrar ederseniz edin yine konuşmayacak. Konuşacaksa da siz zaten mesaj atarak adım attınız. Merak edip siz atmadığınızda mesaj atacak. Her iki durumda da sık mesaj atmayın. Günde 1 kere akşam gününün nasıl geçtiğini sorun. Bu konuyu gelene kadar bi daha açmayın.
Büyütülecek bir şey mi diye sordunuz oma evet dedim zaten. Sizin için şunu söyleyebilirim; haklı olmasına rağmen çok üstelemeyin. Belli ki siniri geçmeyecek. Yalvarır modunda olmayın.Bu sabah whatsapptan mesaj atmistim gunaydin nasilsin sinirin gectiyse konusabilirmiyiz seni ozledim, o konuyu geldiginde konusuruz suanda uzaktayiz seni merak ediyorum eminim sende ediyosundur yazmistim, daha yeni gordu ve cevap vermedi.
Benimle konusmadigi halde mesaj atmaya devam etmek sacma olucak yani, bu kadar buyutulecek biseymi? Bana ceza veriyomus gibi davraniyo.
Büyütülecek bir şey mi diye sordunuz oma evet dedim zaten. Sizin için şunu söyleyebilirim; haklı olmasına rağmen çok üstelemeyin. Belli ki siniri geçmeyecek. Yalvarır modunda olmayın.
bu adam size ağza alınmaması gereken hakaretler eden bi adam ve de kolunuza vurmuş, yüzünüzü acıtmış
kendini vazgeçilmez zannediyor ve o sebeple hiç adım atmıyor nasılsa siz koşa koşa geleceksiniz diye
sizi ciddi bir rest çekmenizin zamanı çoktan gelmiş
böyle öküz adamlarla hayatlarınızı heba ediyorsunuz
bu adam size ağza alınmaması gereken hakaretler eden bi adam ve de kolunuza vurmuş, yüzünüzü acıtmış
kendini vazgeçilmez zannediyor ve o sebeple hiç adım atmıyor nasılsa siz koşa koşa geleceksiniz diye
sizi ciddi bir rest çekmenizin zamanı çoktan gelmiş
böyle öküz adamlarla hayatlarınızı heba ediyorsunuz
Bu kadar basit mi onun için boşanmak? Zerre kaybetme korkusu yok, zerre değer vermiyor size. Sigara içmenizi istememe sebebi sizin sağlığınızı düşündüğü falan değil, tamamen zihniyetiyle alakalı.. Sigara içen kadınlara iyi gözle bakmıyor oyüzden sigara içen bir kadından çocuk yapmak istemiyorum diyor. Bence çocuk işini evliliğinizi daha sağlam temellere oturtuncaya kadar erteleyin.arkadaslar meraba,
esimle konusuyoruz sayilir, herseyi kabul edebilecegini ama yalanci bi karisi olmasini icine sindiremedigini soyledi.
tek yalanimda bu konu bugune kadar, 4 senedir birlikteyiz, sigara disinda birsey gizlemem veya yalan soyledigim olmadi asla, ama direk yalanci damgasi yedim.
birde dediki bi daha sigara ictigini gorur veya duyarsam benim icin donusu yok bosaniriz dedi, ben sigara icen bir kadindan cocuk yapmak istemiyorum o ortamda cocuk buyutmek istemiyorum, sigara icen bi karim olmasini istemiyorum vs baya net oldugunu ve bi daha olursa kavga bile etmeyecegini soyledi. bende ona bu kadar basit yani sigara ictigim icin benden ayrilacaksin tamam olursa ayrilirsin dedim. bozuldum tabiki.
neden ictigimi sormuyor destek olmak istemiyor onun yerine kuralini koyuyor isine gelirse diyo icersende ben yokum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?