O ne saçma şey ya... çocuk gibi. Hayır kimse eşinin yada sevdiği birinin icmesini istemez ama buna böyle tepki verecek çokta önemli bi sebep değil yani içiyorsa kendi bilir... Çok abartıyor esin devlet meselesi değil nihayetinde sende çocuk değilsin..Esimden gizli sigara ictim ve ortaya cikti ustune soz verip birakicam demistim, birakamadim. Kendisi seyahate gitti ve telefonda bana icip icmedigimi sordum icmiyorum diye yalan soyledim, ne zaman ictin en son dedi, beni gordugun gun dedim, yemin edermisin dedi, edemem dedim cunku ictim. Itiraf ettigim anda telefonu yuzume kapadi, bu olay persembe gecesi oldu. Ben ustune mesajla yazdim ozur diledim tepkisinden cekindigim icin yalan soylemek zorunda kaldigimi, sigarayi birakicagimi ve esimin anlayisina ihtiyacim oldugunu soyleyen uzun mesaj yazdim, cevap vermedi.
Cuma gunu yazdim nasilsin askim nasil geciyor gunun diye, onada yazmadi. Konusmuyo benimle. Seyahatten cuma gunu donecek, baya bi zaman var. Sizce napabilirim? Arkadaslarim yazma konusma diyor ki yazilacak herseyide yazdim aslinda.. esim cok gururlu ve zor adim atar uzun surebiliyo ozellikle suanda kendini hakli gordugu icin uzun surebilir, banada cok zor geliyo bu kusluk
yardim edermisiniz
Sigaradan rahatsiz olup birakmanizi istemesi normal, ayni evi ayni yatagi paylasiyosunuz sonucta(kokusu beni inanilmaz rahatsiz eder).. Soz verip tutmamaniza kizmistir belki.. Ama baski yapmak, kusmek, huzursuzlugu surdurmek hic dogru degil, destek olmasi gerekir.. Sigara kullanmıyorum ama tahmin edebiliyorum birakmanin zor olduğunu..Esimden gizli sigara ictim ve ortaya cikti ustune soz verip birakicam demistim, birakamadim. Kendisi seyahate gitti ve telefonda bana icip icmedigimi sordum icmiyorum diye yalan soyledim, ne zaman ictin en son dedi, beni gordugun gun dedim, yemin edermisin dedi, edemem dedim cunku ictim. Itiraf ettigim anda telefonu yuzume kapadi, bu olay persembe gecesi oldu. Ben ustune mesajla yazdim ozur diledim tepkisinden cekindigim icin yalan soylemek zorunda kaldigimi, sigarayi birakicagimi ve esimin anlayisina ihtiyacim oldugunu soyleyen uzun mesaj yazdim, cevap vermedi.
Cuma gunu yazdim nasilsin askim nasil geciyor gunun diye, onada yazmadi. Konusmuyo benimle. Seyahatten cuma gunu donecek, baya bi zaman var. Sizce napabilirim? Arkadaslarim yazma konusma diyor ki yazilacak herseyide yazdim aslinda.. esim cok gururlu ve zor adim atar uzun surebiliyo ozellikle suanda kendini hakli gordugu icin uzun surebilir, banada cok zor geliyo bu kusluk
yardim edermisiniz
hiç bir şey yapma, yazma, arama. yak bi sigara keyfine bak. çocukmusun sen ?
O ne saçma şey ya... çocuk gibi. Hayır kimse eşinin yada sevdiği birinin icmesini istemez ama buna böyle tepki verecek çokta önemli bi sebep değil yani içiyorsa kendi bilir... Çok abartıyor esin devlet meselesi değil nihayetinde sende çocuk değilsin..
Verilen sozu yerine getirmediginde karsi taraf ben de cok kizardim herhalde ama telefonu surata kapatma falan yanlisa yanlisla karsilik verme gibi bir sey olmus. Hic hos degil yani.
Madem cevap vermiyor, sessizliginizi koruyun bence.
Hepsinden muhimi, verdiginiz sozu tutmadiginizda insanlarin nazarindaki inanilirliginizi zedelersiniz ki bu gercekten cok can acitici.
Sigaradan rahatsiz olup birakmanizi istemesi normal, ayni evi ayni yatagi paylasiyosunuz sonucta(kokusu beni inanilmaz rahatsiz eder).. Soz verip tutmamaniza kizmistir belki.. Ama baski yapmak, kusmek, huzursuzlugu surdurmek hic dogru degil, destek olmasi gerekir.. Sigara kullanmıyorum ama tahmin edebiliyorum birakmanin zor olduğunu..
Bu konuyu konuşmuştuk daha önce.
Mevzu sigara değil mevzu eşinizin kadına değer vermeyen biri oluşu.
Sağlığınızı değil ahlakınızın gideceğini düşünüyor.
Ben olsam üstelemem
O gururluysa siz böyle birine karşı daha gururlu olun.
Icmiyorum 2 gundur, zaten 3 sene once birakmistim ve kisa suredir iciyodum birakmayi istiyodumda esim uzattikca uzatacak gibi cok mu sucluyum yalan soyledigim icin....
Sigara meselesi dışında araniz nasil?Aynen oyle , istemiyo dogru , bende birakicaktim zaten ki birakicam insallah 2 gundur icmiyorum. Ama boyle kusmek huzursuzluk cikarmak neden.. heleki yanimda bile degilken 10 gunluk seyahatte bu olay yuzunden konusmuyo olmamiz beni cok geriyo.. cok sinirli heralde bilmiyorum ama mesajda kendimi ifade ettim, dunde adim attim yine konusmuyo..
Tabi merak etmesi gerek ediyordur da ama tavır yaptığı için bunu sezmiyosun haliyle. Eşiniz içmiyor sigara değil mi?Konusabilmeyi isterdim bunu, hatta mesajdada yazdim anlayisli olurmusun birakicam sadece henuz yapamadim diye. Ama konusmuyor! Kac kez aradim acmadi geride aramadi.
Suanda is seyahatinde yurtdisinda benide merak etmesi gerekmezmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?