- 26 Mart 2023
- 16
- -28
-
- Konu Sahibi birgarip2200
sen giyersen ben de kolye küpe takarım diyor
Ağzınıza sağlıkSizi kisitliyor cünkü kendisi de mal gibi baska kadinlara bakiyor. Insan kendinden bilir isi. O yüzden sizi terbiye etme girisimi bulunmadan önce önce bir kendini terbiye etsin. Kolye küpe madem hazir etek de gidirirler böyle birine bizim orda
Sevmediğim erkek tipi.Kendi baktığı için sizi de kısıtlıyor.Kızlar eşim etek çorap veya deri pantolon ya da dikkat çeken kıyafetler giymeme izin vermiyor ben evlenmeden önce güzel güzel giyinirdim beni de öyle gördü beğendi şimdi de asla izin vermiyor sen giyersen ben de kolye küpe takarım diyor ve eşim asker.
Olayın diğer boyutu dışardaki dikkat çekici açık giyinenlere de bakmaktan geri kalmıyor daha az önce yaşandı ve kavga ettik inkar ediyor ben herkese bakıyorum o niyetle bakmadım diyor ama açık giyindi diye baktığı ortada. sen bakmaya devam et beni kısıtlayıp dedim bundan sonra ben de giyinicem istediğim gibi dedim sizce ne yapmam lazım ??
İyyy tiksindim eşinizden, hem sizinle beğenerek evlenip şimdi kısıtlamaya çalışması hem de başkalarına bakması...Kızlar eşim etek çorap veya deri pantolon ya da dikkat çeken kıyafetler giymeme izin vermiyor ben evlenmeden önce güzel güzel giyinirdim beni de öyle gördü beğendi şimdi de asla izin vermiyor sen giyersen ben de kolye küpe takarım diyor ve eşim asker.
Olayın diğer boyutu dışardaki dikkat çekici açık giyinenlere de bakmaktan geri kalmıyor daha az önce yaşandı ve kavga ettik inkar ediyor ben herkese bakıyorum o niyetle bakmadım diyor ama açık giyindi diye baktığı ortada. sen bakmaya devam et beni kısıtlayıp dedim bundan sonra ben de giyinicem istediğim gibi dedim sizce ne yapmam lazım ?? Kendimi kötü hissediyorum bi kafeye gidiyoruz herkes ne güzel giyinmiş tabi kendisi de çaktırmadan bakıyor ama ben kazak pantolonla duruyorum ben de giyincem deyince senin amacın o zaten dikkat çekip başka erkeklere kendini göstermek diyor bıktım
Kendini bilen bir hanım efendi zaten nerede ne giymesi gerektiğini gayet iyi bilir ve kendi iradesiyle karar buna karar verir...Kızlar eşim etek çorap veya deri pantolon ya da dikkat çeken kıyafetler giymeme izin vermiyor ben evlenmeden önce güzel güzel giyinirdim beni de öyle gördü beğendi şimdi de asla izin vermiyor sen giyersen ben de kolye küpe takarım diyor ve eşim asker.
Olayın diğer boyutu dışardaki dikkat çekici açık giyinenlere de bakmaktan geri kalmıyor daha az önce yaşandı ve kavga ettik inkar ediyor ben herkese bakıyorum o niyetle bakmadım diyor ama açık giyindi diye baktığı ortada. sen bakmaya devam et beni kısıtlayıp dedim bundan sonra ben de giyinicem istediğim gibi dedim sizce ne yapmam lazım ?? Kendimi kötü hissediyorum bi kafeye gidiyoruz herkes ne güzel giyinmiş tabi kendisi de çaktırmadan bakıyor ama ben kazak pantolonla duruyorum ben de giyincem deyince senin amacın o zaten dikkat çekip başka erkeklere kendini göstermek diyor bıktım
E bırakın kolye küpe taksın mesleğini de kendi düşünsün bakın bunu herkes için bir kere daha söylüyorumKızlar eşim etek çorap veya deri pantolon ya da dikkat çeken kıyafetler giymeme izin vermiyor ben evlenmeden önce güzel güzel giyinirdim beni de öyle gördü beğendi şimdi de asla izin vermiyor sen giyersen ben de kolye küpe takarım diyor ve eşim asker.
Var şimdi kavga ediyoruz bu konu yüzünden bağırıp duruyor başımda o niyetle bakmadım herkese baktım tek ona değil diye şimdi votka içiyor yaptığım yemeği yemedi. Düğünümüzden bi kaç gün önce de instagram açık kadınlara baktığını gördüm arama kaydında birbirimize girdik kardeşinin evinde o boynuma sarıldı can havliyle boynunu çizdim kaynana gördü demediği kalmadı herkese yaydı suçu bende gördüler sülalesiyle küsüm.Bu başlı başına büyük bir sorun, evet. Başka sorunlarınız da var mı? Evliliğinizdeki tek sorunun bu olduğunu sanmıyorum. Genellikle büyük bir sorun paketinin ufak bir parçasıdır bu. Şiddet, küfür, hakaret, aldatma, çevrenizdeki insanlardan sizi koparmaya çalışma, cimrilik vb. Bunlardan biri veya birkaçı var mı evliliğinizde?