Eşimle ev işleri konusunda tartışıyoruz

Nankör ve arsız. Eşinizde ne yazık ki hala '' ev işini kadın yapar '' kafası var o gereksiz tripleri de ondan. Kendini bu durumda haklı bulan erkek şüphesiz hala ev işlerinin kadına ait olduğunu, erkeğe hizmet etmesi gerektiğini düşünen erkektir dile de getirmezler ama davranışlarıyla belli ederler. Siz çalışmayın tek maaşla evi geçindirebilecek mi bakalım?

Evlenmeden önce bu konuları konuşmadınız mı? madem ev işleri senin üstünde olacak o zaman kurs açsın, özel ders versin, egzersiz açsın… ev işleri kadının göreviyse evi geçindirmek de erkeğin görevi. O yemeği poşete koyarak büyük iş başarıyorsa sen de ek dersini ona vererek eşit düzeyde yardımı gerçekleştirmiş olursun.

Kişiye göre konuşmak sanattır.Sana öyle başkasına öyle .
Cerbeze yaparsan başka konulari araştırıp gelip benimle seviyesiz muhataplik içerisine girersen alacagin cevab ancak böyle olur
"ben kişiye göre konuşurum kendime göre değil" diyorsanız buradaki "kişi" eşinin az iş yapmasından şikayetçi. ama sizin evde elini bir şeye sürmeyen kocanız olduğundan, size çok normal geliyor kocanın yaptığı ve nankör demesi. diğer konuda evliliğin ilk yılları aynı kıskançlığı yaşadığınız için de size normal gelmişti. yani siz kişiye göre değil yaşadıklarınıza göre buradaki şikayetleri "normal" buluyorsunuz.
ben de burada istediğime istediğimi yazarım, seviyesiz olan benin muhataplık içerisine girmem değil. seviyesiz olan verilen cevaplar. sizin bu cevaplarınız bana kapakta olmuyor merak etmeyin

Arkadaş neden mantı açtın ki. Git diyeceksin falanca yerden yarım kilo al gel. O gelirken seni arayacak suyunu kaynatacaksın yemeği yapmış olacaksın. Hamaratlık işlerine hiç girmeyin, hatta suyu koymayında eşinize tarif edin. Hatta tabağı da masaya o koysun. Şu işleri yıkın az biraz da’.

Hayır sizin Türkçeniz de yok. İlkokul terk herhalde. Kadın eşini övmemiş gözünüze çok gelmemeli derken ne anladınız acaba? Bende nedense her yorumda sizin gereksiz, ağır, saçma yorumlarınızı görüyorum her yerde sizden de çok fazla var.

10 numara evliliğin ve kocan var aşkım.mutluluklar dilerim.ne acıması kıskandım ben seni kıskandım.nankör olduğunu düsünen kocanla mutluluklar dilerim.ne olacak canim nankör dediyse.şahane bir adam.
Senin mutsuzluktan öldüğüne yemin edebilirim ama ispatlayamam burada milletin sıkıntılarıyla tatmin oluyorsun işte :)

Benim eşim vardiyalı bir düzende çalışıyor o yüzden gecesi gündüzü yok uykusuzluk sorunu da onu yorgun yapıyo. Bedenen çalıştığım bir işim var ben de yorgun geliyorum sadece belli bir biyolojik ritmim var o yüzden daha enerjiğim ona göre. Eşim bu tarz şeyleri asla sorun etmez ev işi pek yapıyor diyemem şu an 7 aylık hamileyim hala ben yapıyorum çoğu şeyi ama görünce elimden almaya çalışır, ben yapamıyorum yorgun oluyorum ama senin de yapmanı istemiyorum birini tutalım o yapsın der vs eşinizin asıl sorunu bence sergilediği tavır yatak ayırmak yaptığınız yemeği yememek yaptığı minicik işi ben bunu yapıyorum nankörlük ediyorsun diyerek gözünüze sokmak. Bu konuda onunla mutlaka konuşun size böyle davranmaya hakkı yok

Eee gözünüze çok gelmemeli derken savunmuş olmuyor mu ? Gözüne çok gelmiyorsa nenden konu açıyor ?. Ben de sert yazıyorum herkesin tarzı farklı.konu açıp savunmak garip yani.sert yazan da sert yazacak.amaç bu zaten.adamlarla ilgiki neler neler anlatıp, ona göre sert yazan oldu mu başlıyorlar kocaları savunmaya. Eee madem bize bile savunacak kadar memnunsun neden konu açiyorsun?.

Geri adım atma keserse küssün mecbur gelip konuşacak.hayat müşterek kusura bakmasın.iki gün sonra bebek olsa ne yapacaksınız acaba.Alissin şimdiden her işin ucundan tutmaya.

Daha skandal olanını söyleyeyim her kahvaltıda yumurta yer ve eğer yumurtasını ben yapmazsam da triplenir. Birkaç gündür tepki olarak yapmıyordum tutmuş yaptığı işlerle ilgili "kahvaltıyı zaten ben hazırlıyorum" diyor yahu sen yiyorsun sen!!!! Bi zahmet hazırla sanki bana hazırlıyor. Düşündükçe cinnet geçiriyorum artık

Hala aynı şeyi savunuyor olmanıza inanamıyorum ya cevap verdiğim kadın "sizinki yine yapıyormuş" diyince gözünüze çok gelmemeli dedim yani hayır yapmıyor demek istedim kaç kere daha açıklatacaksınız bana kendimi? Bi yanlış okumuşum kusura bakmayın demek çok mu zor da hala saldırıyosunuz ?

Tamam yanlış okumuşum kusura bakmayın.

Siz annesi, o da evin erkek çocuğu gibi davranıyor. Bu bakış açısıyla kendisini haklı görüyor. Çünkü çocuk ya ona göre, zaten iş yapması bile bir lütuf daha ne istiyorsunuz?

Bana nankör demek yerine ben annenim sen de evin erkek cocuguymussun gibi davranmayı keser misin? Bu evde ikimiz yasiyor isek tum işler ikimizin sorumluluğunda. Buna yapılan hazır yemeği sadece koymak değil ona bakarsak o yemeyi "direkt yapmak" da dahil. Bunlardan konuşmaya ne dersin??

Demelisiniz bence. Madem bu tarz sorunları dahi büyütüyor siz de çekinmeyin daha da konuşun ama gerçekleri yüzüne vurun madem. Asıl o çocuk gibi olduğunun acil farkına varmalı.

Şu ana kadar her şeyini yapmışsınız, eşiniz sabah yemeği ben poşete koydum dedi diye tartışmışsınız, üstelik şu zamana kadar onun oturmasına bir şey dememişsiniz...
Şu ana kadar her şeyini yapmışsınız, eşiniz sabah yemeği ben poşete koydum dedi diye tartışmışsınız, üstelik şu zamana kadar onun oturmasına bir şey dememişsiniz...
Yazdıklarımı okuduğunuza emin misiniz

İkiniz de çalıştığınız için ev işlerini eşit yapmalısınız. Hatta eşin daha çok yapmalı çünkü onun kas gücü ile seninki eşit değil, kadınlar daha çabuk yorulur.
Eşimle evlenmeden önce bunu izah etmiştim, ikimiz de çalışıyoruz ama benim kadın olarak anatomim senden daha fazla fiziksel iş yapmaya müsait değil diye. Şimdi o daha fazla yapıyor. Arada bir de işleri değiştiriyoruz. Bir ay ben yemek yaparım bir ay çamaşırlar benim sorumluluğum olur vs.

Bence siz de işleri değiştirmeyi teklif edin. Kahvaltıdaki yumurtayı o yapsın, mantı açsın siz de kuşun yemini değiştirip yemeği paketlersiniz. Adalet

Ben gerçekten anlamadım.cumleleri de çözemedim.her erkek gerçekten farkli görüyorum ne demek mesela.
Bir de argumaninizi anlamadım.Neyi savunuyorsunuz.
Tek anladığım laf sokmussunuz son paragrafta ama bunun ne alakasi var onu da hiç anlamadım.

Aaaa hiç olur mu sizinki gibi koca yokmuş ne kocalar varmış hepsini eşine yaptırıyormuş ben nankörlük ediyormuşum:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…