Eşimle ev işleri konusunda tartışıyoruz

Almasın araba, adam olana elindeki çok bile.😂 Hem çorabına kadar karıya ütületecek hem de karısının maaşıyla iyi arabada g.t gezdirecek, hade len deyince hüğğğ istemiyom araba maraba. Ahahah. Koca diye almışsın şımarık oğlan çocuğu çıkmış.
Katip hepinizin ekurisi mi var? Valla ben yeniyim. Öyle bir sistem varsa kendi de teklifimi kabul ederse Ferhans ile ekuri olmak isterim❤️❤️❤️

Hiç sevmem öyle adamı utanma da yok. Gurur da yok. Daha acindiriyor arabadan hevesim geçti diye. Bir de manipulatorrrr küsmek zaten berbat bir de habire bastırmaya çalışıyor. Konu sahibi benim elimden gelen budur deyip ev işini sallayacak da. Şu anda görmüyor tek sorun ev işi zannediyor ama bu zor bir adam. Hep inat etmesi gerekecek evlilikte.
Öyle diyenlere de kocayı övüp duruyor.öyle şefkatliymiş, öyle sevgi doluymuş, hep destekçiymiş falan filan.yatakları ayirmış dediler ama üyerimiz de o kısma çok takılmayıp, bu sorunun çözümü çok basit, eften püften bir sorun olduğu konusunda oy birliğine varıp, bizim gibilere had bildirme görevini üstelendiler konu sahibiyle birlik olup 😂😂

Almasın araba, adam olana elindeki çok bile.😂 Hem çorabına kadar karıya ütületecek hem de karısının maaşıyla iyi arabada g.t gezdirecek, hade len deyince hüğğğ istemiyom araba maraba. Ahahah. Koca diye almışsın şımarık oğlan çocuğu çıkmış.
Aaa öyle deme çözümü çok basit, basit bir sorunmuş bu.ben de olaya daha geniş pencereden bakmıştım ama diğer üyeler tarafından kabul görmedim.herkes basit bulmiş sorunu .

Aaa öyle deme çözümü çok basit, basit bir sorunmuş bu.ben de olaya daha geniş pencereden bakmıştım ama diğer üyeler tarafından kabul görmedim.herkes basit bulmiş sorunu .
Sen geniş pencereden bakamazsın içindeki haset izin vermez yavrucuğum. Evet bunun düzelme ihtimali karısını devamlı aynı kadınla aldatan adama göre çok fazla.😂

Of Ferhans, adam aldatsa ne olacak canım diyeceksin ama bir iş yapma meselesinden ayrilmali diyende sensin. Seni kim niye ciddiye alsin yahu?
Boş boş yorum yapıyorsun sadece.

Kahvemi aldım yorum okumaya geldim, burası renkleniyor

Öyle diyenlere de kocayı övüp duruyor.öyle şefkatliymiş, öyle sevgi doluymuş, hep destekçiymiş falan filan.yatakları ayirmış dediler ama üyerimiz de o kısma çok takılmayıp, bu sorunun çözümü çok basit, eften püften bir sorun olduğu konusunda oy birliğine varıp, bizim gibilere had bildirme görevini üstelendiler konu sahibiyle birlik olup 😂😂
Şöyle konu sahibine göre düşünmek lazım. O da seviyordur takismayi belki. İlk defa takistiklari konuda çözüm bulamamışlardir. Ben adamdan hoşlanmadım. Kusmesi, çevrenin ağzına çok bakması, konu sahibi mesajlarda çok şey yazmasına rağmen konuyu sadece kendine getirip dayatması, kendini acindirmasi. Şimdilik boşanacak birşey yok da. Bu adam da konu sahibinin tasvir ettiği kadar kolay degil. Konu sahibi kendine soracak herkes mesele de böyle kedi köpek gibi tartışmayı istiyor mu? Adam birşeyi anlasın diye kadın yirtiniyor adam öyle anliyor. Yoksa daha huzurlu olmak mı istiyor. Huzur diyorsa taktığını degistirecek.

Of Ferhans, adam aldatsa ne olacak canım diyeceksin ama bir iş yapma meselesinden ayrilmali diyende sensin. Seni kim niye ciddiye alsin yahu?
Boş boş yorum yapıyorsun sadece.
İşte bu yüzden ilişkileri evliliğe gidemiyor. Aldatan adamı hoş görür, sadece saçma sapan davranan adamı dk da şutlarsa.. Gerçi iyi de oluyor, böyle böyle düzgün adam da radarına girip başını yakmamış işte. Tek sorunu bu değil çünkü.

İşte bu yüzden ilişkileri evliliğe gidemiyor. Aldatan adamı hoş görür, sadece saçma sapan davranan adamı dk da şutlarsa.. Gerçi iyi de oluyor, böyle böyle düzgün adam da radarına girip başını yakmamış işte. Tek sorunu bu değil çünkü.
Evli değil mi? Ben evli, 10.kata pazar torbalarini taşıyan ama yorulmayan, çok aktif seks hayatı olan bir tip diye düşünmüştüm.

Evli değil mi? Ben evli, 10.kata pazar torbalarini taşıyan ama yorulmayan, çok aktif seks hayatı olan bir tip diye düşünmüştüm.
Tecavuze uğramış kadınlara imreniyor,savaşta açlıkta depremde en mağdur olan kadınların başına gelen olumsuzlukları kıskanıyor

İkimiz de çalışıyoruz. Birlikte okula gidip geliyoruz. Eşim normalde kendi lavabosunu temizler, kuşumuzun yemini suyunu o koyar, dışarı işlerini falan o halleder, balkonu o temizler. Dağınık pis biri de değildir. Fakat benim şöyle bir şikayetim var. Okuldan ikimiz de eve dönüyoruz ve mutfak, çamaşır işleri tamamen bende olduğu için eve gelince zaten benim mesaim direkt başlıyor. Ve ben sürekli koşuştururken onun eve gelince dinlenme moduna girmesinden rahatsız oldum. Çünkü ikimiz de çalışıyorsak ev yükü kadında olmamalı. Ben de ufak tefek şeyler istemeye başladım ondan, mesela dedim ki "çamaşırlar serili de sen getirir misin?" bu tarz ufak şeyler. Fakat o bilerek benim istediğimi bildiğinden mırın kırın ediyor bana. Benim yaptıklarımı sen görmüyorsun sanki hiçbir şey yapmıyorum gibi davranıyorsun diyor. Oysaki benim tek derdim işler biriktiğinde ufak tefek ucundan tutması. Ve şöyle bir örnek vereyim bana yaptığı iş olarak diyor ki "sabah yemeği koymamışsın ben koydum". Halbuki okula gidecek yemeği ben dünden hazırlamıştım buzdolabındaydı, "yaptım" dediği şey o yemeği poşete koymak. Yemek de mantı bu arada. Canı çekiyor diye bir gün öncesinden onca işin arasından onun için açtım yaptım. Ben mantıyı yapıyorum, o sabah poşete koydu diye kendini iş yapmış olarak görüyor. Ve şu anda bana aşırı tripli. Yaptığım yemeği yemedi. Yatağı ayırdı salonda yatıyor. Kendini tamamen haklı görüyor bu benim canımı inanılmaz sıkıyor. Sırf öğlen arasında da yaptığım yemeği yememek için oruç tutuyor bugün. Konuşmuyoruz etmiyoruz. Bana nankör olduğumu söyledi. Canımı en sıkan şeylerden biri de "ben de senin gibi işten gelince dinlenmek istiyorum, kitap okumak istiyorum" dediğimde "o zaman daha geç uyu yarım saat kitabını oku" dedi. Ben nankörsem o bencil değil mi bu durumda?
Bende de aynısı var yalnız ben çalışmıyorum bide 2 çocuk var ilk 3 yılımızda her işime yardım ederdi 2 yıl olacak yavaş yavaş kendini geri çekti ev işlerinde.Zaten çocuk bakmak zor bide ev işi.bazen boşver diyorum ama ev kirli olunca agresif oluyorum. Güzelce konuş bir gün sen benim yaptıklarımi yap bakalım kendini benim yerime koy de.

Şöyle konu sahibine göre düşünmek lazım. O da seviyordur takismayi belki. İlk defa takistiklari konuda çözüm bulamamışlardir. Ben adamdan hoşlanmadım. Kusmesi, çevrenin ağzına çok bakması, konu sahibi mesajlarda çok şey yazmasına rağmen konuyu sadece kendine getirip dayatması, kendini acindirmasi. Şimdilik boşanacak birşey yok da. Bu adam da konu sahibinin tasvir ettiği kadar kolay degil. Konu sahibi kendine soracak herkes mesele de böyle kedi köpek gibi tartışmayı istiyor mu? Adam birşeyi anlasın diye kadın yirtiniyor adam öyle anliyor. Yoksa daha huzurlu olmak mı istiyor. Huzur diyorsa taktığını degistirecek.
Eşimin bu huyları zor, bunun farkındayım. Çok inatçı. Hatasını kabul edene kadar günler geçiyor. Ben çok tepki koyuyordum bu konuda epey bir düzelmişti. Mesela hoşuma gitmeyen bi şeyini söylediğimde üste çıkmak yerine haklısın düşünemedim hayatım falan filan diye epey yol kat etmişti. Önceden hangi konuda hatası olsa "sen de şöyle şöyle" diye bana suç atmaya çalışırdı. Kafasına vura vura epey düzeltmiştim bu huyunu. Maalesef bu ev işi konusunda inatçılığı gene hortladı. Çünkü kendini haklı görüyor, yazdığım şeylerin çoğunun herhalde farkında değil tek derdi kendini aklama çabası.

X