• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle düşünmek için ayrıyız..

mezamorta1993

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
8
0
1
31
Merhaba hanımlar...buraya ilk defa giriyorum ve ilk defa böyle bir yere gecenin bu saati derdimi yazıyorum...sizlere bir sorum olacak...eşimden boşanmak istedim şu an ayrıyız...sebepleri
1.ilgisizlik
2.surekli uyuma
3.eve geç gelme
5.en önemlisi "narsist bir eş"
Neyse...şu an boşanmak istediğim için eşimden ayriyim...ama adam hep,ne zaman ayrılma kararı aldım 90 derece dönüp yalvarıp yakariyor sana ölüyorum bitiyorum diyor...asıl sorun ne biliyor musunuz...ben çok yorgun gibi hissediyorum... eşime ne ofkeliyim nede kırgın...müthiş bir sessizlik içindeyim...annemlerdeyim ve deli gibi günlerdir temizlik yapıyorum...günler sonra ilk defa biraz önce hıçkıra hıçkıra ağladım bı çok sebeplerden ötürü (evlilikte vs.) bı anda ona karşı öfkem kabardı ve mesajda saydım sayistirdim...bu neden sizce?

Merhaba hanımlar...buraya ilk defa giriyorum ve ilk defa böyle bir yere gecenin bu saati derdimi yazıyorum...sizlere bir sorum olacak...eşimden boşanmak istedim şu an ayrıyız...sebepleri
1.ilgisizlik
2.surekli uyuma
3.eve geç gelme
Neyse...şu an boşanmak istediğim için eşimden ayriyim...ama adam hep,ne zaman ayrılma kararı aldım 90 derece dönüp yalvarıp yakariyor sana ölüyorum bitiyorum diyor...asıl sorun ne biliyor musunuz...ben çok yorgun gibi hissediyorum... eşime ne ofkeliyim nede kırgın...müthiş bir sessizlik içindeyim...annemlerdeyim ve deli gibi günlerdir temizlik yapıyorum...günler sonra ilk defa biraz önce hıçkıra hıçkıra ağladım bı çok sebeplerden ötürü (evlilikte vs.) bı anda ona karşı öfkem kabardı ve mesajda saydım sayistirdim...bu neden sizce?
Emek vermissiniz sonuçta ne yaşanırsa yaşansın geçen zamana üzülüyor olabilirsiniz. Eşinizin son dakika değişimi hayli yorucu olabilir. Her şey farklı olabilirken ayrılık konusulmayinca düzelmiyor olmasi da üzücüdür. Bunun öfkesidir diye düşünüyorum. Biz de eşimle 3 ay kadar evleri ayırıp yeniden başlamıştık. Bir süre zaman tanımak iyi gelebiliyor. Tabiki her ilişkinin dinamikleri farklı. Hakkınızda hayırlısı

1.ilgisizlik
2.surekli uyuma
3.eve geç gelme
Sizi değil konfor alanını özlüyor... yaşanmışlık var bi düzeniniz kendi eviniz vardı üzülmeniz çok normal

Emek vermissiniz sonuçta ne yaşanırsa yaşansın geçen zamana üzülüyor olabilirsiniz. Eşinizin son dakika değişimi hayli yorucu olabilir. Her şey farklı olabilirken ayrılık konusulmayinca düzelmiyor olmasi da üzücüdür. Bunun öfkesidir diye düşünüyorum. Biz de eşimle 3 ay kadar evleri ayırıp yeniden başlamıştık. Bir süre zaman tanımak iyi gelebiliyor. Tabiki her ilişkinin dinamikleri farklı. Hakkınızda hayırlısı
Elbette öyle...onu ilk defa bu kadar kararlı istekli ve beni gerçekten önemser görüyorum hissediyorum...eskiden mesajıma en erken yarım saat sonra yazardı,ben diyince çalışıyorum çok yoğunum derdi...son bir haftadır öyle güzel ve özel mesajlar yaziyorki,hissettiriyorki...göreceksin bak çok mutlu olacağız vs.gibi mesajlar...bende bir bosvermislik var,umutsuzluk var ve ona karşı buz gibiyim... bilmiyorum sizce degisirmi?

12 yıllık evlilik yaşanmışlık var elbette kolay değil, çocuk var mı çalışıyor musunuz, dava açıldı mı bilmiyorum ama hissettikleriniz gayet normal.

Mesajla sayıp saydırdırmanız ufakta olsa içinizde düzeleceğim demesine inanma istediğiniz.

Kırgınlık öfke hepsi normal ,ama geri dönecekseniz de bir şeyleri gerçekten düzeltmek istiyorsa ,söylemekle olmuyor icraat görmek istiyorum deyin.

12 yıllık evlilik yaşanmışlık var elbette kolay değil, çocuk var mı çalışıyor musunuz, dava açıldı mı bilmiyorum ama hissettikleriniz gayet normal.

Mesajla sayıp saydırdırmanız ufakta olsa içinizde düzeleceğim demesine inanma istediğiniz.

Kırgınlık öfke hepsi normal ,ama geri dönecekseniz de bir şeyleri gerçekten düzeltmek istiyorsa ,söylemekle olmuyor icraat görmek istiyorum deyin.
3 çocuğumuz var...yorgundum,yoruldum sanirim..bunaldım...hayatımda hep bişey eksikti...beni yokluğunu hallice alistirdi...kaç kez konuşmuştum hatırlamıyorum bile...en son bir cümlesi böyle boğazımı dugumledi,yutkunamadim ve kendimi tutamayıp ağladıktan sonra avukat olan arkadaşımda aldım soluğu...dava açmıştım ailemden bile habersiz ...sonra fazla sürdürmek bunun acısını uzatmak istemediğimden anlaşmalı boşanma için protokol hazirlattim... eşim kabul etmedi...cekismeliye doğru giderken bir anda her şey tersine döndü... şu an sanki flört eden ama kavga etmiş iki sevgili gibiyiz... sürekli güzel mesajlar yazıyor...ama ben ruh gibiyim...onu yeniden sevebilirmiyim bilmiyorum

Bunu yazdığına göre verdiğin kararda net değilsin. Birlikte çift terapisini deneyebilirsiniz son kez. Gidişata göre karar verirsiniz. Hakkınızda en güzeli olsun.
Daha önce birlikte terapiste gitmiştik...sonunda terapist eşime, "bu kadın daha ne yapsın?" Demişti...hiç fayda etmedi anlycagnz

Şu "narsist" kelimesine keşke yasak gelse. Herkesin diline düşmüş. Önüne gelene narsist diyorlar.

Benim arkadaşım aynı böyleydi. Kadın ciddi ciddi ayrılmaya karar verince adam kendini toparladı. İki tane çocukları var ama arkadaşımın gidebileceği pek bir yer yoktu boşanınca. Bu yüzden barıştılar. Bir süre siniri devam etti. Şimdi de yine aman aman ısınmış diyemem ama öncekine göre daha iyi idare ediyor. Herkesin ilişki dinamiği farklıdır belki de düşündüğünüz kadar soğumamışsınızdır. Kızgın olmakla içinin buz kesmesi, onu hiçbir şekilde istememek çok başka.

1.ilgisizlik
2.surekli uyuma
3.eve geç gelme
Aslında eşinizin narsist olduğunu düşünüyorsanız, sizi kaybettiğini anladığında size mesajlar atıp hiç olmadığı gibi davranması da yine narsistlerin özelliği
Yani siz boşanmaktan vazgeçtikten kısa sure sonra yani sizi tekrar elde ettikten sonra bu çabası yine olmaz narsistlerin
Dediğiniz gibi narsist ise bu davranışı ondan kaynaklı da olabilir

Birden ağlayıp sayıp dökmeniz de çok çok normal ..
Kaybettiğiniz yıllara yaşadığınız güzel anılara ya da yaşanacak güzel anılar varken eşiniz yüzünden bu halde olmanıza vs vs içinizdekileri haykırmak istemeniz çok normal
Hakkınızda hayırlısı olsun

Tekrar başladıktan sonra değişim oldu mu? Sevgi tükenince ya da azalınca tekrar çoğalıyor mu? Keşke sürecinizi biraz daha anlatsanız 🧐
3 çocuğumuz var...yorgundum,yoruldum sanirim..bunaldım...hayatımda hep bişey eksikti...beni yokluğunu hallice alistirdi...kaç kez konuşmuştum hatırlamıyorum bile...en son bir cümlesi böyle boğazımı dugumledi,yutkunamadim ve kendimi tutamayıp ağladıktan sonra avukat olan arkadaşımda aldım soluğu...dava açmıştım ailemden bile habersiz ...sonra fazla sürdürmek bunun acısını uzatmak istemediğimden anlaşmalı boşanma için protokol hazirlattim... eşim kabul etmedi...cekismeliye doğru giderken bir anda her şey tersine döndü... şu an sanki flört eden ama kavga etmiş iki sevgili gibiyiz... sürekli güzel mesajlar yazıyor...ama ben ruh gibiyim...onu yeniden sevebilirmiyim bilmiyorum
Ben de benzer süreçlerden geçtim, geçiyorum. Ne garip başkası anlatınca değer mi bir kısa ömrümüz var, onu da çekerek mi geçirelim diyor ama kendi başına gelince öyle diyemiyorsun 😢 Allah yardımcınız olsun 🙏

2. 3 yıllık evli olsanız belki değişir derdim de .12 yıl sonra çokta değişeceğini sanmıyorum bı 3 5 ay iyi gider belki ama sonra eskiye doner diye düşünüyorum.3 çocuğunuz varmış maddi manevi yetebilecekmisiniz?önemli olan o.

Back