eşimle cocuğun bakımı konusunda anlaşamıyoruz.

evet anne olunca cocuğa endeksli yaşamamız bekleniyoır tabiki çocuğumu çok seviyorum o benim herşeyim ama bende ayrı bi bireyim kendi rahatım kendi isteklerim ve iç huzurum olmalı ben mutlu olmazsam çocuğumu nasıl mutlu ederim
aynen öyle. çocuğa görümce bakacak diye 6 ay evde huzurunuz bozulunca çocuk mutlu mu olacak? burada görüyoruz her gün yeni konular, eşler arasındaki cinsel ve ruhsal mesafe doğum sonrasında tavan yapıyor zaten. kaygılandığınıza göre sizde henüz bir kopma yok oh ne güzel. 6 ay sonra ya yabancılaşırsanız. sonu isteksizlik, tatminsizlik hatta boşanmaya kadar gidince çocuk için çok mu iyi bi halt yemiş olacaksınız sanki. keşke annemle babam birbirini sevseydi, bir kez olsun birini diğerine aşkla sarılırken görseydim de sokakta büyüseydim. kendimi hiç bir zaman bir aşkın meyvesi olarak görmedim, bu benim bu yaşta hala tüm psikolojimi etkiliyor. ama annem çok fedakardı, kendi kişiliğini bile bize hizmetçilik yaparken feda etmişti. ne oldu? şimdi ona güçlü bir kadın olmadığı için saygı duymuyorum.

öyle güzel anlattınızki.. bie çocuğuma 6 ay değil 2 yıl bakacak görümcem yanı anaokuluna kadar keşke sadece 6 ay olsa idare ederdim ama gerçekten uzun bi süreç.şuan eşimle aramız çok iyi çok şükür tam düzen oturttuk bizde doğumdan sonra uzaklaşmıştık isteksizlik vardı daha yeni toparladık diyebilirim şimdi yeni düzelmişken eskisi gibi olmak istemiyorum. benim annem ve babam da seninkinden farksız sevdikleri için değil mecburiyetten yan yanalar. bazen keşke ayrılsalardı dediğim çok oldu. şuan babamın tayını çıktı başka şehre ikiside üzülmüyor bile babam yalnız gidecek düşün o kadar yani

her yoruma açığım ama bi anneye bence bu kadar da acımasız yorumlar yapmayın en azından uslubunuza dikkat edebilirsiniz. evet anneme güvenerek yaptım çocuğu bana o güveni verdi sonradan rahatsızlandı bakamıycak duruma geldi
Ben de anneyim 16 bucuk aylik bir kizim var. Ben ucretsiz izin aldim kendim bakiyorum. Calismaya baslayinca da eve bakici gelecek. Siz diyorsunuz ki esim maddi manevi kres istemiyor. Maddi olarak cocugunuza elbette butce ayiracaksiniz. Manevi olarak da , madem cocugunuzun manevi rahati huzuru onemli, o zaman siz bakacaksiniz, cocugun manevi olarak en mutlu olacagi yer annesinin yanidir.. e anane bakcak durumda degilmis, gorumce vs de birtek yatili gelebiliyor, onu da siz istemiyorsunuz.. gorumceniz gunluj koye gitsin gelsin mi istiyorsunuz sizin icin anlamadim ki..bakiciya yok, krese yok, annane bakamiyor, gorumceye yok, e izin alin siz bakin, ona da yok...e verin ben bakim madem !! Kirici oldugumu dusunmuyorum , yine de kirildiysaniz ozur diliyorum.

ben kreşe yok demiyorum dikkat ederseniz çocuğu kreşe vermekte eşimi nasıl ikna edebilirim yazdım ve bu konuda yorumlarınızı bekliyorum siz olaya bambaşka biyerden girmişsiniz

ben kreşe yok demiyorum dikkat ederseniz çocuğu kreşe vermekte eşimi nasıl ikna edebilirim yazdım ve bu konuda yorumlarınızı bekliyorum siz olaya bambaşka biyerden girmişsiniz
Bence krese ikna etmeye calismayin. 2 yasindaydi sanirim. 2 yas kres icin kucuk diye dusunuyorum. Eve bakici gelse cocugunuz rahat eder..her gun cocugu giydir hazirla krese gotur vs..ev gibi rahat da olmaz cocukcagiz.. evde uykusu mu geldi yatar uyur , bakicisi bir tek onunla ilgilenecek, onunla oynayacak vs.hem bakici óle anlasmaniza bagli olarak, cocuk uyurken temizligi vs de yapar..ablamin cocugunun bakicisi oyle yapiyo mesela.. .siz bilirsiniz yine de..

Bence krese ikna etmeye calismayin. 2 yasindaydi sanirim. 2 yas kres icin kucuk diye dusunuyorum. Eve bakici gelse cocugunuz rahat eder..her gun cocugu giydir hazirla krese gotur vs..ev gibi rahat da olmaz cocukcagiz.. evde uykusu mu geldi yatar uyur , bakicisi bir tek onunla ilgilenecek, onunla oynayacak vs.hem bakici óle anlasmaniza bagli olarak, cocuk uyurken temizligi vs de yapar..ablamin cocugunun bakicisi oyle yapiyo mesela.. .siz bilirsiniz yine de..
teşekkür ederim yorumunuz için yardımınız için..

yorumunu yeni gordum..nasil bir yorumdur bu? oldu canim bundan sonra herkes sana sorup anne olmaya karar verir..yahu bazi kadinlar nasilda acimasiz olabiliyor dimi?? gucu gucu yetene..kadinin demekki kafasinda soru isareti varki konu acmis..hemen terslemek lazim anneyi suclamak lazim dimi...senden mi ogrenecek bu kisi fedakarligi??
forum kurallari nispetinde diledigim yorumu yaparim sen isine bak

Aynen tontrik 2 yasinda bebeyi zaruret olmadan krese yollamak insanca, madem fedakarlik yapamayacaksiniz sartlar olgunlasmadan cocuk yapmayin demek insanca degil aynen
peki şartlar hiç olgunlaşamayacaksa?
bu kadın hep vasat bir maaşla çalışmak zorunda ise
güçleri hep ancak bu kadarına yetecekse
o zaman ömür byu çocuk yapılmayacak mı ya da ev alınmayacak mı
bazen çok acımasızsınız gerçekten kimi yorumlarda

peki şartlar hiç olgunlaşamayacaksa?
bu kadın hep vasat bir maaşla çalışmak zorunda ise
güçleri hep ancak bu kadarına yetecekse
o zaman ömür byu çocuk yapılmayacak mı ya da ev alınmayacak mı
bazen çok acımasızsınız gerçekten kimi yorumlarda
Ya ben elli tane sey yazdim konu sahibi de anladi. Yazdiklarim sizinki kadar da sig degil, algilayamiyosaniz tek tek size anlatmak zorunda degilim konuya yorum yapin benim mesajlarima degil. Yazdiklarimi begenmiyosaniz da engelleyin gecin bildirim yapmayin

X