- 2 Nisan 2013
- 3.612
- 2.072
- 37
allah sanada yardım etsın valla benımde kv kp ıyıdr ama bız hepsınden uzaktayız oyuzden rahatım ama uzaktanda can sıkmayı becerebılıyorlar ınsanlar anlamıyorm ben kocamdan bosanmaya kalksam ya anneme yerlesırım bı ıs bulur ayaklarımın ustunde dururum kardesımın evınde ne ısım var anlamadmkı bız gelınler ses cıkarmadıkca tepemıze cıkmaya yer arıyorlar vallaAy kadin ayni oglu gibi tembel.Hakikatten cnm hic canini sikma.Insana ne geliyorsa ailesinden geliyor sikintisi derdi tasasi....Bende 4 aylik hamileyim.Seni cok iyi anliyorum.Kullanilmak hissi ve miskin insanlardan nefret ediyorum.Her ailede boyleleri var oyuzden su zamaninda bence canini hic bunlar icin sikma.Benimde kaynim ve eltim sikintim Kaynimi cok severdim ama 6 aylik evli evlendiginden beri evlerine birkez olsun gitmedim kusum cunki ama onlar bize 3 kez geldi (kiz biraz yuzsuz) Birkez bizim bu yakinlarda kiralik eve bakmaya geldiler davetsiz ve yemek saati o neyse olabilir aileyiz dedik esimle davetsiz arada olabilir (daha onceleri saymiyorum bile ne kadar cok geldiklerini! ywmek saati!!bu yazacaklarim sadeceevlendiklerinden sonraki halleri...) Kayinvalidemler sabah kahvaltisina onlara davetlilerdi.Aksam yemeginede bize geliceklerdi...Ama bu surede biz kaynimla yine kusuz.Neyse annemler geldi tam yemegi ortaya koyduk annem"kizim abinler aksama caya gelicek hamileligini tebrige"demesiyle zil caldi.Tabiki yemek vakti kaynimgil Kayinvalidem yazik kadincagiz onlarin bizi kullandiklarinin farkinda ve en onemlisi benim sinirlendigiminOda ben birsey derimde kaynimla iliskimiz daha da kotulesir diye tedirgin oldu.Neyse kaynim ve esi Daha bunlar kapidan girerken elti "aciktim bizde yemek yememistik"dedi.Oohaaaaa cuuuuuusss gorguz bedavaci!Neyse bu hafta sonu kayinbabamin dogumgununu bizde kutlayacaktik tabiki biz davet etmedik ama kayin babam kendi dogum gunu oldugu icin onlari bize aksam pasta yemeye cagirmis.(buraya kadr normal) Kayinbabam kaynimla iliskimi bildiginden aksama abinler pasta yemeye gelecekler dedi bende tmm baba dedim.Kayin babamlari aksam yemegine cagirdim aksamda pasta yenecek...Neyse saat ikindin 4 Bizim bedavaci elti yine cikti geldi aksam yemeginden onceBiz birkez bile onlara yeni evlerine gitmedik Birde gitsek bunlar bizden cikmaz.Neyse aksam yemegi vakti hamileyim belim catliyooo canim annem babam kocama zevkle kofte yogurdum dolaba kaldirmistim oglenden.Neyse eltiyle yemek yapmaya giristim'ooo cok lezzetli gorunuyo kofteler bende diyet yapiyordum canim nezamandir kofte cekiyordu"diyo.Allahim sinirden o an kizin sacindan tutup kofte tepsisine kafasini basasim geldi.Neyse esimde cok sinirli beni yatak odamiza cagirdi.Baktimki o benden sinirli esime dedim"bugun babamin dogumgunu birsey deme surat asma"dedim.Ikimizde o gunu sakin atlattik.Ama bu kiz bana bu hafta oturmaya gelmek istiyor.Gelsin acik acik konusacagim.Coktan konusurdum ama hep sevdiklerimi dusunerek sustum(k.validem esim k.babam icin)ama simdi siniri astilar bunlarla acil sinirimi korumam lazim.Kisacasi sadece sende yok canim takma kafana bende o gun cok sinirlenmistim ama sonra dusundum karnimdak i bebegimi strese sokmama gerek yok.