- Konu Sahibi miaselinam
-
inan o kadar cok seviyorumki bosanmaya cesareet edemem. fakat bi kac gunlugune uzaklasmayi dusunuyorum ortamdan. ikimizinde kafasi dagilir. neyi kimi yanimizda daha cok istiyoruz onu anlariz. belki ortalikta durulur en azindan kavga filan edilmez.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gorusturmeyecegim dedi. baristirmayacagim dedi. zaten o yuzden kafam rahat boylelikle kavgada etmessiniz diyor. uc ay iyiysek bi ay kotu oluyoruz senede iki uc defa diyor. zaten sinirlilerdi sabahtan ve zaten senin bu yaptigin kacinci tartisma hakli veya haksiz farketmez mimlisin diyor.
kocan ıcın her zaman görümcen ve babası haklı..
haklı görmedıgı durumlarda ıse,susup sıneye cekmeyı yeglıyor..
senın orda ağzına *ıçsalar,tek laf edemez..zaten *ıçmışlar yeterince bugüne kadar..
hayır yanı calısan kadınsın..aılenın durumuda ıyı görundu gözüme,neden bunca zaman katlandın..
neden ezdırdın kendını..aılen neden göz yumuyor..????
Yazdıklarını okurken kan beynime sıçradı. Onlar kim oluyorlarda sizinle bu üslupla konuşabiliyorlar. Hata eşinizde en başından ağırlığını koyacaktı aradaki mesafeyi koruyacaktı. Arkadaşlara katılıyorum üzgünüm ama bende eşinizin değişeceğine inanmıyorum. Artık karakter haline gelmiş eşinizde bu durum bugüne kadar değişmediyse bu saatten sonra değişmesi zor. Boşanmayı düşünmüyorum diyorsunuz o zaman eşinizi karşınıza alıp ben biraz uzaklaşmak istiyorum,evliliğimiz hakkında düşünmek istiyorum bu böyle gitmez diye gözdağı verin ailenizde kalın bir süre. Bakalım ondan sonra düşüncesi ne olacak.
ne kadar sakin, kibarsın. Ben olsam o görümce bana hakaret edicek, öldürürüm seni diyecek..yaşadığına dua etsin..kayınpederde üzerime yürüyecek..off ne olay olurdu, babam bir daha yüzümü göstermezdi ..Kocan oturmuş bu kadar olay olmuş karısını dövmeye kalkmışlar ben babamın gözünde artık bir hiçim diye ağlıyor!
esime dedim sen olayin icinde oldugundan farketmiyorsun benim yerime koy kendini. sokaktaki adami cevir anlat sana diyecegi tek sey kiz hakaret etmemis bicak cekmemis bu neyin kavgasi bagirismasi laflari itiklemeleri.
ya ben neden senin elin kolun yara bere içinde kaldı anlamadım, umarım sana şiddet uygulamamıştır
ya canım sen hala gerçekleri görmüyorsun bence
seni resmen tartaklıyorlar ama eşin evde yine seni hatalı görüyor, siz benim karıma dokunamazsınız diyemiyor ve diyemeyecek
aşkın gözü bu kadar kör olmamalı..göz göre göre yakıyorsun hayatını..
dedim bunu ona. ama hiç yorum yapmıyor. haksızsın diyor. ben seni uyardım uyarmasam tamam diyor. ama sen gittin yine laf söyledin çıkıstın diyor. ne var yukarı cıksan ütünü yapsan banyonu yapıp uyusan diyor.
Demesi kolay ama görümcemin o lafıyla inanın duramıyorum.
çok seviyorum :'(
dedim bunu ona. ama hiç yorum yapmıyor. haksızsın diyor. ben seni uyardım uyarmasam tamam diyor. ama sen gittin yine laf söyledin çıkıstın diyor. ne var yukarı cıksan ütünü yapsan banyonu yapıp uyusan diyor.
Demesi kolay ama görümcemin o lafıyla inanın duramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?