Arkadaşlar merhaba. Bu bir dert sayılır mı bilmiyorum ama şuan içinde bulunduğum durumun sıkıntısını kenara atamıyorum. Sizlere danışmak istiyorum. 2 yıllık evliyim kayinvalideme 15 dakikalık mesafede oturuyorum. Ben eve gelin girdikten 2 gün sonra daha üzerimizden yorgunluğu atamadan eşimle tam anlamıyla özel şeyler yaşayamadan bizi yemeğe davet etti gittik. Ben o zaman hissettim bir şeyler beni rahatsız etti. Cunku yeni evlenen bir çifte minimum 1 hafta süre verilmeli. Neyse dedim olabilir. Evliligimin 1. Ayında tam 7 8 kez görüştük. Sizlerden olabilir ne var bunda dediğinizi duyar gibiyim ama ben daha evime ısınmadan sürekli kalabalık ortamlardaydım. Eşimin ailesi çok kalabalıktır. Neyse ondan sonra bu davetler hep devam etti ara sıra müsait degiliz diyerek kibarca reddettik. Reddettikten sonra bize yükselmeye başladılar çok hayırsızsınız hiç gelmiyorsunuz vs. Gelmiyorsunuz dediği en kötü 4 5 gün önce gitmişizdir. Yine bugün görümcem yazmış. Bizi davet etmiyorsunuz diye. Arkadaşlar ben ve eşim özel sektörde çalışıyoruz. Sadece pazar günleri tatilimiz var. İnanın eşim saat 10 dan önce eve girmiyor. Ben de 4 5 gibi geliyorum. Gelince direkt temizlik yemek. Bu yaptıklarına anlam veremiyorum. Sürekli bizi azarlıyorlar. Sürekli şikayetçiler. Geçen pazar gunu ben işteyken eşim annesindeydi. Yani 4 gün gitmemek normal değil mi biz mi abartıyoruz onlar mi hakli? Esimde benimle ayni fikirde ama aile olunca ses edemiyoruz.