Esimle birbirimize girdik ...

Aslında Ailesini sevmeyen,kaçan adamdan korkun. Ailesini sevmeyen,düşünmeyen zamanı gelince eşini de düşünmez. Maalesef sizi çok bencil buldum .
Kimse kimsenin ailesine bayılmıyor.Inanin eşiniz de sizin ailenize bayılmıyor ama erkekler hatir konusunda daha iyiler.
Biz kadınlar bu konuda çok kindarız.

Eşin ailesiyle görüşmüyor olmak hukuki açıdan da suc. Bosanma durumunda talepleriniz oldugunda o da benim ailemle görüşmedi derse öne geçer. Siz evliligin ne oldugunu daha tam anlayamamissiniz. Cocuk olunca gelecekler siz torun sevdirmeye gotureceksiniz. Hic hos degil ama bundan sonraki ömrünüz böyle geçecek. Ufaktan alışın bence.

Ya normal şartlarda “eşiniz bayramda annesine gitsin, siz de tatile ailenizle ve eşiniz olmadan gidin.” derdim. Ama bir iki konunuzdan hatırladığım kadarıyla siz eşinizin siz ve ailenizle tatile gelmemesini asla kabul etmezsiniz, büyük sorun yaratırsınız.

Bu durumda maalesef eşinizi haklı buluyorum. Eşitlik olmayan yerde mutluluk olmaz.

Hormonlardan dolayı biraz gergin ve hassas olmanız normal ama eşinizin ailesine olan tavrınızı gözden geçirmelisiniz. Yazın kendi ailenizinde yer aldığı bir tatil planınız var , eşinizin de gitmek istemeye hakkı var onu da anlayın derim.

Adam haklı. Kendi ailenizle araba ile tatile gidebiliyorsunuz da eşinizin ailesine nasıl gidemiyorsunuz. Böyle konuşunca tabi tepki verir. Bu arada eş ailesinden uzak durmak istiyorsanız eşinizi de kendi ailenizin arasına sokmayacaksınız. Bir beklentiye girmeyeceksiniz. Eşitlik bunu gerektirir.

Kanama bile korkutmamis adami, enteresan.
Kanamadan sonra kavgaya devam ettıgı ıcın kesinlikle gitmezdim. Kendısı gidebilir karısmazdım.
iste erkelerin bu dayatmasina ayar oluyorum
Evlilikler keisnlikle biterse buyuzden bitiyor
Ben esimi ailem icin aslazorlamam
Ama erkelerde varbu maalesef

Bir kaç sene sonra bu konu aranızı o kadar açacak ki... Şimdi taze ya sabır çekiyor. Ama böyle gittikçe o da bilenecek, gün gelecek patlayacak. Kimse anasından babasındam vazgeçmez. Eşinizi seviyorsanız aklınızı başınıza alın yoksa belli ki üzüleceksiniz.

Hamileyken çok ekstrem bir durumunuz yoksa son haftalara kadar uçağa binmenize engel bir durum yok. Arabayla yolculuğa göre çok daha kısa ve konforlu. Hamilelere daha uygun. Keşke başka bahane bulsaydınız, böyle çok bariz olmuş.

Kendi ailenizle tatillere giderken eş ailesine hiç gitmemek nasıl bir duygu bilemedim.
Benim başıma gelse olaylar daha da büyürdü.
Bu kadın ailesinin dokunulmazlığı nedir acaba anlamış değilim.

Kadınların hiç mi erkek kardeşleri yok. Yani, kadın ailesi iyi oluyor ya, erkek kardeş cephesinden bakınca o iyi aile erkek kardeşin karısı için kötü mü oluyor.

Ufak bir mesele değil. Nerde yaşarlarsa yaşasınlar eşimle aileme 2 senede hiç gitmemiş olsa idim bu benim için boşanma nedeni olurdu. Eşiniz iyi bile dayanmış.
Doktorunuz onay verir ise uçağa binmenizee bir sıkıntı olmaz. Zaten sorun yok ise son haftalara kadar binebiliyorsunuz.
Ailesini sevmek zorunda değilsiniz ama eşinizin anne babası onlar gidip görüşmeniz gerekiyor.

Valal kimse kimseye zorlamasin
Kimse kimsenin ailesini sevmek görmek zorunda degil
Ben esimede bunu diyorum
Annababamada siz benden bekleyin elinoglundan degil.
Herkes kendi anasina babasına sorumlu
Zorla goturulen yerden hayir gelmez
Kimse kimsenin ne yasadigini bilmiyor.
Saygili sevgili davranilan yere herks gider

Siz şu kan verdikten sonra öğlene kadar annesi babası tarafından pışpışlanan dünya etrafında dönüyor zanneden bencillikler kraliçesi olan öğretmensiniz. Bilsem ki son yüzyılın dehasını doğuracaksınız yeminle beni bile soğutursunuz kendinizden. Aileniz sizi böyle yetiştirerek ne kadar büyük bir kötülük yapmış size. Sadece kendinizi düşünüyorsunuz Allah eşinize sabır versin.

Benim ailem bizi kovmaktan beter etti eşim sadece benim hatrıma gidip gelmeye devam ediyor. Haftasonu ordaydık mesela.

Bi yüzleşin yaptıklarınızla kadı kızı olsanız bu naz niyazla devam etmez bu evlilik.

Sadece eşinizin hatrina bile gidebilirsiniz anladığım kadarıyla ortada büyük bir mesele yok..

Siz bana genel olarak zor ve kendini düşünen biri olarak geliyorsunuz. Eşinize de ailesine de üzüldüm. Eşiniz bir yerden sonra patlayabilir.
Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…