- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.604
- 208
- 29
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Tatile gitmek istiyorum çünkü tatili benim kendi ailemle planladık . Ve onlar sırf bizim için planlarını değiştirdiler ekstra bizim tarihe uydurmak için bi sürü maliyete katlandılar .
Gitmeye giderim ama dayatma olunca benim cinlerim tepeme cikiyo işte.
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum .
Onlar gelince nasil davrancaksiniz esiniz anlar yine istemedigini
Kįrıldıgı bir Konu olmus sebepsiz degil yaniHayır görmek için gitmeyeceksiniz. Kimse kv evine gidip de hayır görmüyor zaten. Eşinizi memnun etmek için gitmiş olacaksınız. Ayrıca sadece düğünde görmüşsün insanları neden bu kadar nefret?
Lohusayken kayinpederin cok kalmasi nekadar dogru olur bilemedim rahat edemezsinizDaha önce geldiklerinde çok güzel davranmıştım. Misafir sonuçta diye ama şu an lohusa olacağım için kestiremiyorum
Muhtemelen kv tek gelir . Kp daha sonra gelirLohusayken kayinpederin cok kalmasi nekadar dogru olur bilemedim rahat edemezsiniz
Nasil patladi suan araniz kotumu halaHastaneden döndükten sonra bayramda gitme meselesini çözdük . Uçak biletlerine baktık tarihi netlestirdik sorun kalmadı . Tekrar yatmasan önce küfür mevzuusundan olay patladı
Gitme sinirinizi küfürden çıkartmışsınız gibi duruyorHastaneden döndükten sonra bayramda gitme meselesini çözdük . Uçak biletlerine baktık tarihi netlestirdik sorun kalmadı . Tekrar yatmasan önce küfür mevzuusundan olay patladı
Evet evet hastaneden geldik konustuk tekrar hatta dizimiz vardı izledik sonra tam yatmadan konu kufure geldi . Ben istemiyorum dedim dalgaya aldi sakaya vurdu mac izlerken de mi rahat edemeyecegim ben dedi bende inatlasinca bela okudum iste bir daha dersen allah belami versin o anda tv yi kapatirim dedim . Sonra Tekrar tartıştık bela okumak ne kadar büyük bi günah diye . Yattık ben daha hala devam ettim sende yapmasaydın o zaman diye o da altı yorgani salona gittiNasil patladi suan araniz kotumu hala
Normal zamanda da kufur edermi tartisirkenEvet evet hastaneden geldik konustuk tekrar hatta dizimiz vardı izledik sonra tam yatmadan konu kufure geldi . Ben istemiyorum dedim dalgaya aldi sakaya vurdu mac izlerken de mi rahat edemeyecegim ben dedi bende inatlasinca bela okudum iste bir daha dersen allah belami versin o anda tv yi kapatirim dedim . Sonra Tekrar tartıştık bela okumak ne kadar büyük bi günah diye . Yattık ben daha hala devam ettim sende yapmasaydın o zaman diye o da altı yorgani salona gitti
Normal zamanda da kufur edermi tartisirken
Tatile gitmek istiyorum çünkü tatili benim kendi ailemle planladık . Ve onlar sırf bizim için planlarını değiştirdiler ekstra bizim tarihe uydurmak için bi sürü maliyete katlandılar .
Gitmeye giderim ama dayatma olunca benim cinlerim tepeme cikiyo işte.
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?