Esimle birbirimize girdik ...

Kendi ailenizle tatil planlayıp hemde arabayla daha zor yani uçaktan,bayramda eşiniz aileme gidecekmiyiz dediğinde ki tavriniz hiç olmamış bence ben eşinize hak verdim.

Kįrıldıgı bir Konu olmus sebepsiz degil yani

Ucakla neden gidemiyorsun halbuki daha rahat ben 7 aylk hamileym geçen haftasonu istanbula gidip geldim .. 4 aylık hamileyken otobüsle 1 haftalk güneydoğu turu yaptm araba daha zor.. Eşnzn ailesine 2 ylda hç gitmeyişiniz gerçekten ayp olmuş bu adam ceviz kabuğundan çıkmadı ki..

Eşinizin ailesiyle yaşadıgınız seylerı unutmaya calişin 2 yıl olmuş artık. Fevri davranmayın üzülen sız olursunuz. Kadınlar tartışma yasadıktan sonra daha cok kafaya takar. 2 yıldır gitmiyormuşsunuz eşiniz haklı. iki aileyle de eşit mesafede olursanız sızın yararınıza olur

Hamile de olsanız sizi haksız buldum. Sadece sizin ailenizden ibaret degil hayat, eşinizinde bir anne babasi var. Iyi veya kotu 2 yildir gitmemek nedir. Aslinda iyi insanlarda diyorsun. Aramazsam aramazlarda diyorsun tuhaf.. anladığım kadarıyla kendi aileniz olduğu için tatile gitmeyi birde arabayla! Normal bulup, eşinizin ailesine uçakla gitmeyi istemiyorsunuz. 500 km yol ucakla kac gun suruyor acaba da zor olur diyorsunuz komik yani, direkt gitmek istemiyorum deseydiniz. Bir de 2 yıldır gitmemissiniz. Eşinizin yerinde olsam sizinle o tatile bile gelmem. Benim eşim benim ailemin yanina 2 yıl gitmeyip bahaneler üretecek kendi ailesiyle tatile gidecek. Hamilelikte tatile arabayla gitmekte emin olun bazen cok daha zordur.

Hastaneden döndükten sonra bayramda gitme meselesini çözdük . Uçak biletlerine baktık tarihi netlestirdik sorun kalmadı . Tekrar yatmasan önce küfür mevzuusundan olay patladı
Gitme sinirinizi küfürden çıkartmışsınız gibi duruyor

Nasil patladi suan araniz kotumu hala
Evet evet hastaneden geldik konustuk tekrar hatta dizimiz vardı izledik sonra tam yatmadan konu kufure geldi . Ben istemiyorum dedim dalgaya aldi sakaya vurdu mac izlerken de mi rahat edemeyecegim ben dedi bende inatlasinca bela okudum iste bir daha dersen allah belami versin o anda tv yi kapatirim dedim . Sonra Tekrar tartıştık bela okumak ne kadar büyük bi günah diye . Yattık ben daha hala devam ettim sende yapmasaydın o zaman diye o da altı yorgani salona gitti

Normal zamanda da kufur edermi tartisirken

Dayatma nerede? Adam gayet normal sormuş. Bence çekilmez birisiniz bencilliğiniz yüzünden. Adam bugün yatak ayırmış yakında boşanırsınız da tavrınız çok itici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…