- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Malesef .. Zaten 3 ay sonra onlar gelecek . Ben böyle nefret ede ede gittigim yerden ne hayır gorucem acabaAma 2 yıl olmuş evleneli. 2 yıldır hamile değilsiniz sonuçta. Önceden gitmiş olsaydınız bir iki kez neyse artık şu an böyle bir sorun yaşamazdınız. Sorunları erteledikçe en uygunsuz zamanda karşımıza cıkıyor. Ve belki de siz istemeye istemeye hamile halinizle oralara gitmek zorunda kalacaksınız.
Doktordan önceki aile doktordan sonraki bu küfür mevzuusu .Tek sorun aile degil anlasilan..
Daha önce neden gitmediniz?
Şuan bebek sebebiyle gitmediğinizi söylüyorsunuz öncesi için sebebiniz ne?
Gitmek istememeniz için geçerli bir nedeniniz varsa anlayabilirim sadece canınız istememesi sebepse haksızlık ediyorsunuz.
Eşiniz de ailenizin yanına gitmek istemezse kızmayacaksınız ozaman.
500 km mesafe uçakla 1 saat bile surmez.ne kadar sık mola vermek isteyebilirsiniz ki 1saatte.siz bayramda onun ailesine gitmezseniz o da sizin ailenizle tatile gitmek istemese haklı olur.ben eşinizi haklı buldum.Bugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .
Bu kadar küçük bir mesele nasıl bu hale gelir ben anlamıyorum ya . Beni bu şekilde nasıl uzmeyi göze alıyor .
Hayır görmek için gitmeyeceksiniz. Kimse kv evine gidip de hayır görmüyor zaten. Eşinizi memnun etmek için gitmiş olacaksınız. Ayrıca sadece düğünde görmüşsün insanları neden bu kadar nefret?Malesef .. Zaten 3 ay sonra onlar gelecek . Ben böyle nefret ede ede gittigim yerden ne hayır gorucem acaba
Tatile gitmekten bahsedip ailesinin yanina gitmek istemiyor oluşunuz eşinizi rahatsız etmesi normal.Geçen ramazanda maddi olarak sıkışıktık gidemedik . Kurbanda da kurban kestiğimiz için gidemedik haliyle aralarda da ben özel okulda öğretmenim çok yoğun çalışıyorum 15 tatilim bile kısıtli . 2 kez kardeşinin düğününe gittik 2 gün kalıp döndük
Çok çok teşekkür ederim . O kadar rahatlattiniz ki beni anlatamam . Dar zamaninizda rahatlataniniz cok olsun . Cok sagolun .Öncelikle Allahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Böyle gereksiz yükselmeler yasayip ne iliskinize nede karninizdaki o bebege zarar verin lütfen! Esinizin ailesi sizinde aileniz sayilir:) ve inaniyorum ki onlar da heves ediyorlardir sizi ve karninizdaki bebegi görmeyi. Bakin siz ailenizle nasil heves ediyorsaniz, esinizde heves ediyor. Hamilesiniz diye hasta felan degilsiniz ki normal sartlar altinda:) 5 aylik daha neki?:) güzelce hamis hamis bayramlasin el öpün gelin:) hem degerlendirin bence oralari da biraz gezersiniz:) bebek gelmeden güzel tatil yapmis olursunuzz:) aile ziyareti bahanesiyle size de iyi gelir bence. Gercekten cok üzüldüm yani esinizin ailesinin öyle büüyk bi hatasi yanlisi felan yoksa iyi insanlarsa böyle gitmemezlik yapmaniza. Bakin görüyosunuz sonuclari. Bebege zarar. Esinizin küüfür etmesini istememissiniz ama sizde altta kalmayip böyle laf atmissiniz
Bence esinizle güzelce konusun. 2 sene evli olup hic gitmemezlik kötü olmus
Ikimizde yükseldik gereksiz yere, özür dileyim deyin. Oda yumusar:)
Bayramda seve seve giderim aile ziyaretine deyin:) ucakla hem daha kolay bence. Basbasa eglenerek tadini cikararak resimler cekip bebisle karninizda ilk ucusu yapip, güzel anilar biriktirmek güzel olur bence:) hatta bi kac günn kalirsaniz orda sehirde gezer, güzel bir lokantada yemege gider gezmis görmüs olursunuz❤ Esiniz ne güzel degwr verip sizle ailenizle tatile gidiyor. Sizde ayni degeri göserin bence❤ Mutluluklar güzel aile❤
Onlar gelince nasil davrancaksiniz esiniz anlar yine istemediginiMalesef .. Zaten 3 ay sonra onlar gelecek . Ben böyle nefret ede ede gittigim yerden ne hayır gorucem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?