- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Boşanırsam buraya yazarım özellikle sizi etiketlerim hanımefendi .Dayatma nerede? Adam gayet normal sormuş. Bence çekilmez birisiniz bencilliğiniz yüzünden. Adam bugün yatak ayırmış yakında boşanırsınız da tavrınız çok itici.
Aileye gitme meselesine bende ikna oldum zaten pişman da oldumKarsimizdaki insanlar surekli he diyor diye
Abartinca patlamalar meydana geliyor. Bence biraz biz evet demeliyiz terazi dengede dursun.( makul konularda zor olmamali)
Kolaylaştiralim.
Kufür farkli aileye gitme meselesi farkli bi durum şimdi.
Şaka mı yapıyorsunuz ?Siz bence trollsünüz. Sizin hiç bir konunuz normal değil. Pembiş premses gelin rolünü oynuyorsunuz burada.
Yoo yapmıyorum.Şaka mı yapıyorsunuz ?
Heee bir de şey vardı ailesi çok üstüne düşermiş kan aldırmaya bıle gidince eve gelince öğlene kadar yatarmış annesi babası o gün hep üstüne titrermiş bu yüzden hep nazlıymış eşinden bunları görmek istemeyince tartışırYoo yapmıyorum.
Ben öğretmenim akrabalar bana adımla hitap ediyor diye konu açan siz değil miydiniz geçenlerde?
Boşanırsam buraya yazarım özellikle sizi etiketlerim hanımefendi .
Heee bir de şey vardı ailesi çok üstüne düşermiş kan aldırmaya bıle gidince eve gelince öğlene kadar yatarmış annesi babası o gün hep üstüne titrermiş bu yüzden hep nazlıymış eşinden bunları görmek istemeyince tartışır
Evet o kendide ben çok nazlıyım diye her şeyde yazmış adama acıdımBu o üye miydi ayyyy yıkılıyorum şuraya doğru tutun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?