- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Ailesini neden sevmiyorsin biseymi yaptilar sogudunBugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .
Bu kadar küçük bir mesele nasıl bu hale gelir ben anlamıyorum ya . Beni bu şekilde nasıl uzmeyi göze alıyor .
Aslında genel mizacim soğuktur benim . Düğün zamanı çok kirildigim bi konu vardı o zamandan beri soğudum . Ama kötü insanlar değiller aslındaAilesini neden sevmiyorsin biseymi yaptilar sogudun
Hiçte küçük mesele değil. Kimse eş ailesini sevmiyor ama eşinizin hatırına gitmek zorundasınız.
Eşiniz haklı.siz böyle yaptıkça da daha çok yorgan alıp salona gider
Ben hamileyken böyle bir beklentiye girmesine şaşırıyorum onlarinHamileyken böyle tartışmanız kötü olmuş ama 2 yılda bir kez bile gitmemeniz ayıp cidden. Adama yazık.
Madem ailesine gitmiyorsun ve bu yüzden kavga çıkıyor o zaman tatile de gitmeyin ha tatile gitmişsiniz ha eşinizin ailesine uçakta da risk var özel araba ile giderken de risk var. Sonra eşin ve ailesi tatile gitmeyi biliyor ama bize geleceği zaman hamile risk var gelmemek için bahane arıyor derler bu lafları duymamak için tatile de gitmeyin eşinizle de kavga etmemiş olursunuzBugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .
Bu kadar küçük bir mesele nasıl bu hale gelir ben anlamıyorum ya . Beni bu şekilde nasıl uzmeyi göze alıyor .
Ama 2 yıl olmuş evleneli. 2 yıldır hamile değilsiniz sonuçta. Önceden gitmiş olsaydınız bir iki kez neyse artık şu an böyle bir sorun yaşamazdınız. Sorunları erteledikçe en uygunsuz zamanda karşımıza cıkıyor. Ve belki de siz istemeye istemeye hamile halinizle oralara gitmek zorunda kalacaksınız.Ben hamileyken böyle bir beklentiye girmesine şaşırıyorum onlarin
Tek sorun aile degil anlasilan..Tatile gitmek istiyorum çünkü tatili benim kendi ailemle planladık . Ve onlar sırf bizim için planlarını değiştirdiler ekstra bizim tarihe uydurmak için bi sürü maliyete katlandılar .
Gitmeye giderim ama dayatma olunca benim cinlerim tepeme cikiyo işte.
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?