Bir birimize karşı her zaman saygılıyızdır,
Eşinizle konustunuz mu hiç?
Bazen ne kadar konusursak konusalim dank etmesi ve kiymetimizin anlaşılması için bi ayrılık gerekir diye düşünürüm hep. Sizde uzun süredir konusmussunuz ama esiniz için konusmaniz siradanlasmıs. Hakkinizda hayırlısı olsun.10 yıldır konuşuyoruz, ama bir değişiklik yok.
teşekkürlerBazen ne kadar konusursak konusalim dank etmesi ve kiymetimizin anlaşılması için bi ayrılık gerekir diye düşünürüm hep. Sizde uzun süredir konusmussunuz ama esiniz için konusmaniz siradanlasmıs. Hakkinizda hayırlısı olsun.
Elbette hiçbirşey tek taraflı olmuyor içinizden gelmemesi normal ama lütfen birdaha aldatmayın öyle bir fikriniz varsa boşanın hiçbir kadın hatta insan aldatılmayı haketmiyor.10 yıldır, aklıma gelebilen her şekilde konuşmayı denedim.
daha öncesinde özel günlerde mutlaka bir şeyler yapardım bu zamanla ben yıprandıkça azaldı son bir yıldır içimden gelmiyor açıkçası
Elbette aldatmayacağım, Düzeltmek için elimden gelen her şeyi yaptım, düzeltemedim. Artık ne yapabilirim bilmiyorum bu yüzden buraya sizin fikirlerinizi sormak için üye oldum.Elbette hiçbirşey tek taraflı olmuyor içinizden gelmemesi normal ama lütfen birdaha aldatmayın öyle bir fikriniz varsa boşanın hiçbir kadın hatta insan aldatılmayı haketmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?