- 13 Şubat 2025
- 40
- 90
- 3
hanımefendi sizi üzmek istemem ama eşinizle hiç tanışmamış olabilirsiniz. eşiniz uzun zamandır tedavi görmüyorsa kendisi bile kendi olmayı unutmuş ya da hastalığı daha erken başladıysa tam olarak kendi olma fırsatını elde edememiş olabilir. bağımlılık davranışları da tedavi görmediği için kazandığı şeyler olabilir. bu durumda siz neyle karşı karşıya olduğunuzu iyice düşünüp sağlıklı bir karar almalısınız. sevdiğiniz ya da size iyi davranmasını beklediğiniz adam ilaçlarını kullandığında neredeyse başka bir adam hâline gelebilir (olumlu ya da olumsuz), bu rahatsızlık içinde olan adamdan ilgi/sevgi/birliktelik ummayı bırakın. onun dengeye ihtiyacı var, normale dönmeye ihtiyacı var. eğer bununla baş etmek için yeterli gücünüz arzunuz ya da umudunuz yoksa gerekli sağlık kuruluşlarına kurumlarına bir şekilde başvurup size düşen asgari sorumluluğu yerine getirmiş olarak bu garip birlikteliği sonlandırmak üzere boşanma davası açın. sanırım size böyle bir rahatsızlığı olduğunu söylemeden sizle evlenmiş olması bile boşanma nedeni olabilir.Açıkçası benimle evlendikten sonra bu hastalığın olduğunu ve o zaman teşhis aldığını söylemişti. Ama geçen gün de bu evlenmeden önce de vardı ailem de biliyordu sana söylemedik dedi. Annesine sorduğumda asla öyle Bi şey olmadığını söyledi. Abartma huyu da olduğu için açıkçası neresi doğru neresi yanlış gerçekten rahatsız mı yoksa bunu kendine kalkan mı yaptı anlayamıyorum. Beni kafamda o kadar soru işaretiyle bıraktı ki nasıl bir yol izlemem lazım bilemez vaziyetteyim. Aynı zamanda bir dönem bazı bağımlılıkları da olduğu için hiç güvenmiyorum. Çünkü bağımlılıklarından kurulduğundan da emin değilim. Yani kısacası emin olduğum hiç bir konu yok ve yolumu kaybetmiş gibiyim
Şimdi diğer mesajlarınızı okudum. Anladığım kadarıyla tanısını siz herhangi bir kayıtla görmemişsiniz. Tedavi de olmuyormuş. Siz de anladığım kadarıyla ilişkiyi gözden çıkarmışsınız. Yani hala devam etmeye niyetiniz varsa önce bu konunun üstüne gitmeniz lazım. Gözden tamamen çıkardıysanız ayrı bi konu tabi ama yine de boşanma sürecinde de psikiyatrik tanısı olan biriyle uğraşmaktansa tedavi olmasını isterdim.
Evet gerçekten kandırılmışım ve sadece duygularına esir olmuş bir adamla birlikteyim. Arada çocuk olmasa sevgiyi de bi kenara koyacağım ama çocuk olduğu için karar almak çok zor. En azından sevgisinden ve gerçekten beni istediğinden emin olabilsem işte o zaman onun için bi çok şeyi güç bulup göğüslerdim. Kafam allak bullak ama teşekkür ederim tavsiyeleriniz için en yakınım olan eşime bile anlatamaz, ulaşamazken, tanımadığım birileri tarafından dinlenilmek ve anlaşılmaya çalışılmak bile Bi nebze de olsa yüreğimi yumuşattı sağ olunhanımefendi sizi üzmek istemem ama eşinizle hiç tanışmamış olabilirsiniz. eşiniz uzun zamandır tedavi görmüyorsa kendisi bile kendi olmayı unutmuş ya da hastalığı daha erken başladıysa tam olarak kendi olma fırsatını elde edememiş olabilir. bağımlılık davranışları da tedavi görmediği için kazandığı şeyler olabilir. bu durumda siz neyle karşı karşıya olduğunuzu iyice düşünüp sağlıklı bir karar almalısınız. sevdiğiniz ya da size iyi davranmasını beklediğiniz adam ilaçlarını kullandığında neredeyse başka bir adam hâline gelebilir (olumlu ya da olumsuz), bu rahatsızlık içinde olan adamdan ilgi/sevgi/birliktelik ummayı bırakın. onun dengeye ihtiyacı var, normale dönmeye ihtiyacı var. eğer bununla baş etmek için yeterli gücünüz arzunuz ya da umudunuz yoksa gerekli sağlık kuruluşlarına kurumlarına bir şekilde başvurup size düşen asgari sorumluluğu yerine getirmiş olarak bu garip birlikteliği sonlandırmak üzere boşanma davası açın. sanırım size böyle bir rahatsızlığı olduğunu söylemeden sizle evlenmiş olması bile boşanma nedeni olabilir.
Her seferinde boşanmaktan bahseden adamın yanında kalmazdım.Merhaba forum
Eşimle şiddetli kavgalarımız oluyor ve her seferinde bana boşanmaktan bahsediyor. Yine büyük tartıştık bu arada eşim bipolar.
Ben de çok üzgün ve kırgın olduğum için evden ayrılıp çocuğumla babamın evine geldim. 3 gündür ailemin yanındayım. Biraz özlesin istiyorum hatalarını fark etsin istiyorum. Ama 3 gündür sadece oğlumuz için arıyor günde bir kez. Bu etkili bir şey midir ilişkilerde biraz ayrı kalmak. Bu özlem mi yaratır yoksa süreci hızlandırıp gözden uzak olan gönülden de mi uzak olur bilemedim. Şu üç günde herhangi bir çaba içine girmedi af dilemedi iletişim kurmak istemedi. Deneyip sonuç alan var mı?
Eee tamam da ilaçları var bu hastalıkların.gayet de işe yarıyor.hiç hastalığın etkisi kalmıyor.ben de aynı durumdayım.Yani açıkçası boşanmak istiyorum diyor ama rahatsızlığından dolayı ani kararlar alıyor sonra Bi şekilde normale döndüğümüzde senden asla ayrılamam seni çok seviyorum diyor. O yüzden tam hangi duyguda olduğunu ben de bilemiyorum. Zaten rahatsızlığı duygu durum bozukluğu.
Bipolar olmasını belirtme sebebim Çok hızlı kararlar alıyor. Aklında kırk tilki hiç birinin kuyruğu birbirine değmiyor. Yani ben de tam hangi dönemde olduğunu bilmediğim için ne yapacağımı bilemez Bi haldeyim. Ve evet eşim bipolar teşhisi aldığını söylüyor ama ne terapi ne de herhangi bir ilaç tedavisi almıyor reddediyor.
Bu çöp heriften niye çocuk yaptın ki? Neresinden tutsan elinde kalıyor.Her zaman herkese karşı hep hesapları vardır. Çok çalışıp bize maddi bir güvence verdikten sonra öleceğini düşünüyor. Oturup benimle dosdoğru konuşmadı hiç. Hep her tartışma sonunda ben bipolarım deyip durdu. Gençliğinden gelen bir çakallık durumu var evet. Beni her konuda manipüle edip bir şekilde suçlu gösterip mağdur duruma kendisini koyuyor. Zekasına hayret ediyorum %100 haklı olduğum konuda bile bir anda haksız huysuz ve huzursuz Bi kadın olarak
Bipolar olmasını belirtme sebebim Çok hızlı kararlar alıyor. Aklında kırk tilki hiç birinin kuyruğu birbirine değmiyor. Yani ben de tam hangi dönemde olduğunu bilmediğim için ne yapacağımı bilemez Bi haldeyim. Ve evet eşim bipolar teşhisi aldığını söylüyor ama ne terapi ne de herhangi bir ilaç tedavisi almıyor reddediyor.
Teşhis aldığını söyledi ve evet bence de bipolar ve hatta başka psikiyatrik rahatsızlıkları da olduğunu düşünüyorum. Şizofreni gibi. Ya beni korkutmak için ya da eğlence olsun diye bilmiyorum ama arada halisünasyonlar görüyor. O uyurken onu boğmaya çalıştığımı, uyku esnasında uyku felci geçirdiğini, çarpıldığını söylüyor. Bazen uyanıkken dahi bir anda başka varlıkların göründüğünü söylüyor. O değil ben de akıl sağlığımdan olacağım Bi şekilde
Bipolar çok cıddı bı rahatsızlık. Sureklı duygular değişir. Zaten hıc bırı gerçek duygusu deıl. Her seyı abartır. Eğer tedavıyı bıraktıysa atak donemınde olabılır. Alşah yardımcısı olsunMerhaba forum
Eşimle şiddetli kavgalarımız oluyor ve her seferinde bana boşanmaktan bahsediyor. Yine büyük tartıştık bu arada eşim bipolar.
Ben de çok üzgün ve kırgın olduğum için evden ayrılıp çocuğumla babamın evine geldim. 3 gündür ailemin yanındayım. Biraz özlesin istiyorum hatalarını fark etsin istiyorum. Ama 3 gündür sadece oğlumuz için arıyor günde bir kez. Bu etkili bir şey midir ilişkilerde biraz ayrı kalmak. Bu özlem mi yaratır yoksa süreci hızlandırıp gözden uzak olan gönülden de mi uzak olur bilemedim. Şu üç günde herhangi bir çaba içine girmedi af dilemedi iletişim kurmak istemedi. Deneyip sonuç alan var mı?
Bipolar çok cıddı bı rahatsızlık. Sureklı duygular değişir. Zaten hıc bırı gerçek duygusu deıl. Her seyı abartır. Eğer tedavıyı bıraktıysa atak donemınde olabılır. Alşah yardımcısı olsunMerhaba forum
Ve bu adam seni özlesin istiyorsun öyle mi? Doğru ise adam hasta, tedavi olması lazım.Teşhis aldığını söyledi ve evet bence de bipolar ve hatta başka psikiyatrik rahatsızlıkları da olduğunu düşünüyorum. Şizofreni gibi. Ya beni korkutmak için ya da eğlence olsun diye bilmiyorum ama arada halisünasyonlar görüyor. O uyurken onu boğmaya çalıştığımı, uyku esnasında uyku felci geçirdiğini, çarpıldığını söylüyor. Bazen uyanıkken dahi bir anda başka varlıkların göründüğünü söylüyor. O değil ben de akıl sağlığımdan olacağım Bi şekilde
Kavgalarda boşanma kelimesi çok rahat ağzından çıkıyorsa,evden gittiğinizde size dönüş yapmıyorsa bu iş bitmiş demektir.Merhaba forum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?