Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da ters geldi ya yani ne bileyim, anlatacak doğru kelimeleri bulamadım açıkçası... Evlilik kurumu falan falan diye zirvalamayacagim, bu kadar özgürlük evlilige fazla gibi... Hatta sevgililige de bence, olay ille nikah değil yani uzak mesafe ilişki işi de saçma bence... Belki de ondan ters gelmiştir bana.

Peki herkes Ankara'da yaşasa da haftasonlari İstanbula gezmeye gitseniz olmuyor mu haftada 1 2 gece otelde kalsanız İstanbul kirası kadar anca. Bence zaten Ankara Şahane bir yer ya, bir daha dönsem yine oraya giderim
Olur da acikcasi Istanbulda cok yeni tatli bir duzen kurmustuk, dagitmaya kiyamadik :))
Kira konusunda bu yil sansliydik ama seneye bakalimm

Mesela çocuk düşünüyor musunuz bilmiyorum ama, çocuk olduğunda aynı evde olmak çok fazla sıkacak sizi çift olarak... Ayrı olsanız olmaz çocukla vs ay bilemedim hiç oturmadı kafama... Şimdi bu düzeni seven daha ileriki yaşlarda bir de çocuklu aynı eve hiç giremeyecek

Buraya yazma amacim ilk mesajimda var, gerisi sizin hayal gucunuz.
Tesekkurler oneriniz icin

Ay tabi ki siz kabullenmez tercih edersiniz.
Eşiniz de tercih eder.
Bu kadar net olduğunuz bir konunun burada soru olarak ne işi var?
Genelde oyle yapariz evet.

Ben size Boyle mi yapayim soyle mi yapayim diye sormuyorum ki, durum bu ne dersiniz diyorum.

Buraya yazma amacim ilk mesajimda var, gerisi sizin hayal gucunuz.
Tesekkurler oneriniz icin
Onu da okudum ama cıkss olmamış size.
Siz de biliyorsunuz aslında olmamış işte.
Uymuyor elbise işte çok zorlamayın önerim denize bakarken buluş yapması eşinizin yine hadi

W willyy bence sen de bir şeylerin normal olmadığının farkındasın yoksa buraya gelip o normal mi bu normal mi diye sorma ihtiyacı hissetmezdin. İlk konuda da aynı muhabbet var çok bireysel takılan çiftleri sizce normal mi gibi. Zaten bu durum seni rahatsız etmeseydi bunun normal olduğunu düşünseydin Asla kimsenin fikrini merak etmezdin. Buraya gelip sorunca sanki sen değilde kocam böyle ayrı gayrı takılmak istiyormuş sen de mecbur kabul ediyormuşsun ama etrafına “ biz zaten Özgür bireysel takılan bir çiftiz yea” imajı vermeye çalışıyormuşsun izlenimi veriyor

Yani tabi kim nasıl mutluysa öyle yaşasın. Ben sadece anlam veremedim. İnsanlar farklı ilgi alanları varsa ayrı zaman geçirebilir, şansınıza sizin ortak ilgi alanlarınız çok az. Şanslı olanlar var onların bunu anlaması çok zor çünkü zaten sevdikleri bir şeyi sevdikleri biriyke yapıyor oluyorlar. Bu kadar ayrı ilgi alanına bir de ayrı evler.. kaç sene mesela? 2.sene ay yeter bu hafta da yollara düşmeyelim demez mi insan.

Bir de yani eşim deniz sever, İstanbul sever neyse de, ben buraya gelmesini söylemek istemem demem. Çünkü ben çok degerliyim ve onemliyim neden demeyeyim? İstanbul götümü yesin yani.

Ay tabi ki siz kabullenmez tercih edersiniz.
Eşiniz de tercih eder.
Bu kadar net olduğunuz bir konunun burada soru olarak ne işi var?
Ne dersiniz demek için açmış konuyu ama asla denilen şeyleri kabul da etmiyor.
Sizin düşünceniz diyor.
Ee aa bak şurdan da bakayım demeyecekse bir insan ne yapacak başkalarının düşüncesini.
Onu da geçtim sizin düşünceniz sağ olun deyip geçecekse çevresinde yorum yapanlara öyle deyip geçsin burda konu açmasın güveniyorsa kararına.
Amacı ne ben hiç anlamadım

Yukarda yazdım ya ondan ya da “waoow ne cool çift ya” falan diye takdir bekliyor

Muhtemelen çocuk yok. O yüzden de evliliğin de bireysel yaşanması güzel olabilir. Çocuk düşünülürse daha orta bir nokta bulunabilir belki. Şu an bu günlerin tadını çıkarın

Ya canın sıkkınken, endiseliyken , bir sebepten için içini yerken senin canını sıkkın gören kocanın güldürmeye çalışması,meyve soyup getirmesi ile kocandan destek almak icin üç saat yol gitmek bir mı?
Ovulasyon günlerinde Hormonların 'bebeeeek bebeeeek' diye seni istekli yaptığı günlerde doyasiya sevismekle randevu usulü gitmisken cumartesi pazar birlikte olmak bir mi?
Bence çok saçma. Böyle böyle paylaşımlar azaldıkça aranızdaki muhabbet de azalir zamanla. İnsan ilgi ile yaşayan bir canlı.
Ayrıca deprem olur diye korkudan kocanla evleri ayırmak ama zırt pirt gidip orada bazen bir hafta kalmak sence de mantıklı bir karar mi?
Senin o binanın altında kalacagin varsa zırt pirt gittigin bir vakit de kalırsın. Fay hattı ile anlasma mi yaptın, sen ankaradayken sallansin diye?
Ayrıca bana bencil bir istek gibi geldi 'burasi deprem bölgesi,sen yasa ben Kacayim' demek. Ukrayna'da arkadaşım var, savaşın birinci yılı - tüm ülkeler Ukraynali kadınlarına kapılarını açtığı halde kocası zorunlu askerlik hizmetinde diye o bırakmıyor . söylediğine göre eşi savaşta olan kadınların buyuk çoğunluğu kocalarını bırakmamış. Ki deprem belki olur belki olmaz- ev belki zarar görür belki cami kırılmaz. Oysa savaş bolgesi her an bombalanabilir, elektrik sıkıntı,su sikinti,yiyecek sıkıntı...
Yani bilemiyorum,benim evlilik anlayışıma onlarınki daha çok uyuyor.
Ama hayat sizin hayatınız. Madem mutlusunuz insanlara sizi demoralize etme fırsatı vermeyin

Tesekkurler, surekli ailelerden arkadaslardan tepki alinca bir yazmak istedim buraya da. Oysaki esim ve Ben sorun gormuyoruz, ama bu kadar insan hem fikirse belki de bir yanlislik vardir bize, bilmiyorum
Muhtemel var zaten konu sahibi ama işte umarım siz farkına vardığınızda çok geç olmaz.

Bir de yanlış anlamayın ama ben sizi biraz bencil buldum. Önce kariyerim demişsiniz kurulu düzeninizi bozmuş İstanbul'a gelmişsiniz, eşiniz sorun çıkarmamış. Sonrasında bir iki ayda ' aman deprem korkum var ' deyip bu sefer Ankara'nın yolunu tutmak istemişsiniz. Eşiniz de muhtemel ' yeter ama ' demiş gelmemiş. Denizmiş kummuş bana hikaye gibi geldi.

Bu arada uzak mesafe ilişkisini biliyoruz da, uzak mesafe evliliğini, şöyle mutluyuz, böyle muhteşemiz tarzı anlatana ilk kez denk geliyorum. Böyle evlilik olmaz, gerçekten cok saçma geldi bana.

Yukarda yazdım ya ondan ya da “waoow ne cool çift ya” falan diye takdir bekliyor
Kesinlikle onu bekliyor ben başta da ne güzel birbirine güven duyan kendi arkadaşları ve özel alanları olan bir çift demiştim mesela ama abartmasın yani. Yeter coolsunuz sizsiniz tamam:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…