Ee etmişsiniz işte bizleri de haberdar mı ediyorsunuzMesajiniz yanlis bilgilerle dolu ama en yanlis su, Ben bir seyi kabullenmedim bu durumu tercih ettim.
Olur da acikcasi Istanbulda cok yeni tatli bir duzen kurmustuk, dagitmaya kiyamadik :))Peki herkes Ankara'da yaşasa da haftasonlari İstanbula gezmeye gitseniz olmuyor muhaftada 1 2 gece otelde kalsanız İstanbul kirası kadar anca. Bence zaten Ankara Şahane bir yer ya, bir daha dönsem yine oraya giderim
Ay tabi ki siz kabullenmez tercih edersiniz.Mesajiniz yanlis bilgilerle dolu ama en yanlis su, Ben bir seyi kabullenmedim bu durumu tercih ettim.
Buraya yazma amacim ilk mesajimda var, gerisi sizin hayal gucunuz.Yoo atmamışlar ve mutlu mesut yaşamışlar.
Kadına da hastalık durumunda kimse size bilgi vermeyiz dememiş sanırım şimdi vefat edenlerin arkasından konuşmayalım.
Neyse giymek istediğiniz elbise size uymuyor neden illa buraya yazıp çoğu karşıt fikirden olacak cümleleri duymak istiyorsunuz anlamadım.
Bana çok karşı yazan var demek ki doğru yoldayım diye mi düşüneceksiniz?
Neyse sizi de rahatsız etmiş bir şeyler demek ki ama onu çözemiyorsunuz siz yanlış mı doğru mu diye.
Sevilme,sevme kısmında mı sorun var yoksa siz inatla olmak istediğiniz aykırı kişi mi değilsiniz ve içinizdeki ses bunu size haykırıyor bilemiyorum ama gerçek bir uzman çözer sanırım bunu.
Siz de hosgeldiniz!Hoşgeldin özgür Willyy
Genelde oyle yapariz evet.Ay tabi ki siz kabullenmez tercih edersiniz.
Eşiniz de tercih eder.
Bu kadar net olduğunuz bir konunun burada soru olarak ne işi var?
Tesekkurler yorumlariniz icin.Ben neden üzüleyim. Siz mutluysaniz benim söylediklerim sadece yorum. İçiniz nasıl rahat ediyorsa . Bir kadın olarak bakış açım bu . Evliliğinizin kırılgan noktalarına dikkat edin.
Onu da okudum ama cıkss olmamış size.Buraya yazma amacim ilk mesajimda var, gerisi sizin hayal gucunuz.
Tesekkurler oneriniz icin
Ne dersiniz demek için açmış konuyu ama asla denilen şeyleri kabul da etmiyor.Ay tabi ki siz kabullenmez tercih edersiniz.
Eşiniz de tercih eder.
Bu kadar net olduğunuz bir konunun burada soru olarak ne işi var?
Yukarda yazdım ya ondan ya da “waoow ne cool çift ya” falan diye takdir bekliyorNe dersiniz demek için açmış konuyu ama asla denilen şeyleri kabul da etmiyor.
Sizin düşünceniz diyor.
Ee aa bak şurdan da bakayım demeyecekse bir insan ne yapacak başkalarının düşüncesini.
Onu da geçtim sizin düşünceniz sağ olun deyip geçecekse çevresinde yorum yapanlara öyle deyip geçsin burda konu açmasın güveniyorsa kararına.
Amacı ne ben hiç anlamadım
Ya canın sıkkınken, endiseliyken , bir sebepten için içini yerken senin canını sıkkın gören kocanın güldürmeye çalışması,meyve soyup getirmesi ile kocandan destek almak icin üç saat yol gitmek bir mı?Yok tam tersi belki bir rahatlarim diye yazdim buraya.
Aslinda biz de Yola ayri yasayalim diye cikmadik anlattigim gibi deprem sonrasi Ben Istanbulda yasamak istemedim, sonra bu sekilde evrildi.
Ama bu soylediklerinizi biz zaten yasiyoruz aramizda asilmaz yollar yok, ne zaman istesem 3-4 saate bulusuyoruz.
Muhtemel var zaten konu sahibi ama işte umarım siz farkına vardığınızda çok geç olmaz.Tesekkurler, surekli ailelerden arkadaslardan tepki alinca bir yazmak istedim buraya da. Oysaki esim ve Ben sorun gormuyoruz, ama bu kadar insan hem fikirse belki de bir yanlislik vardir bize, bilmiyorum
Kesinlikle onu bekliyor ben başta da ne güzel birbirine güven duyan kendi arkadaşları ve özel alanları olan bir çift demiştim mesela ama abartmasın yani. Yeter coolsunuz sizsiniz tamam:)Yukarda yazdım ya ondan ya da “waoow ne cool çift ya” falan diye takdir bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?