• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Etrafındaki insanlar zaten canını sıkmis. Bi de biz sikalim diye mi açtın konuyu??
Bence, şahsi fikrim eşlerin birbirinden ayrı yaşaması saçmalık . Hani annen hastadır her ay gidip iki hafta başında durursun , ya da eşin askeri personeldir arasira goreve gider falan anlarım ama bu şekilde bana ters.
Mutsuz hissettiğimde beni kucaklayamayacaksa, kucağına oturamayacaksam , ayaklarımı isitmayacaksa, uyurken k.çım başım değmeyecekse, canım her istediğinde fingirdesmeyeceksem, beraber yemek yemeyeceksek ne yapayım ben öyle kocayı?
Yok tam tersi belki bir rahatlarim diye yazdim buraya.
Aslinda biz de Yola ayri yasayalim diye cikmadik anlattigim gibi deprem sonrasi Ben Istanbulda yasamak istemedim, sonra bu sekilde evrildi.
Ama bu soylediklerinizi biz zaten yasiyoruz aramizda asilmaz yollar yok, ne zaman istesem 3-4 saate bulusuyoruz.

Ya aslinda siz kizacaksiniz diye birkac kez yazmak isteyip vazgectim, ama bu gece bir fikir alayim dedim :)
Mutluyuz da iste bir soru isareti oluyor aklimda hep cevremden cok yorum aldigimda
Willy hem İstanbul’daki evi kapatmayıp hem ankarada ev tutmak külfetli olmadı mı ya bir de Antalyaya neden geri dönemiyorsunuz

Biz 2 ay ayrı kaldık eşimle. Bazen haftada 3 gün, bazen iki haftada 3 gün görüştük. Gerçekten zorlandık, evlilik gibi değil de uzak mesafe ilişkisi gibi oluyor. Evet bir heyecan oluyor ama yapışık ikiz gibi olduğumuzdan çok özledik; bu durum gerginlik ve hüzün yarattı bizde. İnsanlar eşleri için sosyal ortamı hiç olmayan küçük ilçelerde yaşıyor, eşiniz zaten evden çalışıyormuş. Sizin için gelmesi gerekirdi

Yolundaysa dert etmeyin baktınız pürüzler çıkacak gibi tekrar beraber yaşarsınız bunu öngörebilirsiniz bence sizde o potansiyel var. Ben istemezdim ama yapan mutlu olanada ne denir ki.

Herkese Merhaba
Oncelikle bu dert degil sadece fikir almak istiyorum.
Belki daha onceden konulardan haberdar olabilirsiniz, esimle cok bireysel ancak cok mutlu bir evliligimiz var.

Depremden birkac ay once Antalyada mutlu mesut yasarken cok guzel bir is teklifi almistim ve Istanbula tasinmamiz gerekti. Aslinda bu buyuk bir karar ve tercihti bizim hayatimizda cunku cok memnun oldugumuz tum duzenimizi hic sevmedigimiz, kaotik Istanbul icin degistirdik.
Esim evden calistigi icin cok dert etmedi, biraz uzulduk ama kariyerimi bu yaslarda insa etmek adina risk alarak tasindik. Zor olsada kucuk tatli bir duzen kurduk burada.
Sonra maalesef ki deprem yasandi ve Istanbul depremi korkusu sardi beni, henuz birkac aylik olan duzeni degistirmek istedim, tekrar Antalyada donmek mumkun olmasa da sirketin diger ofisi Ankaraya gecmeyi basardim ancak Istanbula sik seyahat sartiyla.
Neyse, asil soruya geliyorum.
Esim bu sirada Istanbula alisti ve Ankaraya hic sicak bakmiyor, deniz yok diye :)
Istanbula sik seyahat edecegiz bu ev de acik kalsin derken kendimizi Ben Ankarada esim de Istanbulda yasarken bulduk :))
Gecmisimizde de 6 yil mesafe iliskisi oldugu icin pek de zorlanmadik. Mesela gecen 2 hafta esim Istanbulda Ben Ankaradaydim ve hafta sonlari yuz yuze gorustuk. bu hafta full beraberiz.
Bazi aksamlar birbirimizi cok ozlesek de sanki bu duzen bize farkli bir heyecan tutku ve eglence getirdi.
Bir yandan her sey cok yolunda, bir yandan da bu kadarinda da bir yanlislik varmis gibi geliyor.
Cevremdekiler bireyselligimize olan duskunlugumuzu bildigi icin yargilasa da pek sasirmadi, ama bir kesim asla dogru olmadigini savunuyor. Sizin fikrinizi merak ediyorum.
Acıkcası banada dogru gelmedi yinede sizin kararınız.

Willy dozu git gide arttırıyosun. Eşimle ayrı ayrı yemek yiyoruz ayrı ayrı tatile çıkıyoruzdan ayrı yaşıyoruza gelmişsiniz. Bir sonraki aşamayı merak ediyorum 🫠
En son ayrı evlerde yaşıyoruz çok da mutluyuz diyen bir çift vardı onlar boşandılar yanlış hatırlamıyorsam. 😂 Bir üstü bosanmak çünkü.

Biz 2 ay ayrı kaldık eşimle. Bazen haftada 3 gün, bazen iki haftada 3 gün görüştük. Gerçekten zorlandık, evlilik gibi değil de uzak mesafe ilişkisi gibi oluyor. Evet bir heyecan oluyor ama yapışık ikiz gibi olduğumuzdan çok özledik; bu durum gerginlik ve hüzün yarattı bizde. İnsanlar eşleri için sosyal ortamı hiç olmayan küçük ilçelerde yaşıyor, eşiniz zaten evden çalışıyormuş. Sizin için gelmesi gerekirdi
Umarim simdi kavustugunuz icin cok mutlusunuzdur.:)
Biz acikcasi hic yapisik ikiz gibi degiliz gecmisimizde de mesafe iliskisi var o yuzden dayanilmayacak gibi hissetmiyoruz.
Esim istesem yarin da gelir ama Ben onu mutsuz olacagi bir sehre cagirmak istemiyorum, sonucta sahil seven birisi...

Daha önceki konularınıza insanlar kendileri için özgürlük alanı isteyebilir çok da takılmamak gerek demiştim ve yorum bile yapmamıştım.
Ama bu nedir yani?
Sevgililik ile aynıysa neden imza attınız ki?
İmza atınca ayrılmak sevgililikteki gibi olmuyor zira.
Çok saçma bir durum bence.
Zoraki mesafeyi anlarım ama bu şekilde asla normal değil.
İstanbul u sevmiş denizi sevmiş eee yani?
Sizi de seviyor ya İstanbul’dan ayrı kalsa ya.
Tek kalıp çok çalışıp Einstein gibi buluşlar yapacaksanız o ayrı bak mantıklı o zaman

Yolundaysa dert etmeyin baktınız pürüzler çıkacak gibi tekrar beraber yaşarsınız bunu öngörebilirsiniz bence sizde o potansiyel var. Ben istemezdim ama yapan mutlu olanada ne denir ki.
Tesekkurler, surekli ailelerden arkadaslardan tepki alinca bir yazmak istedim buraya da. Oysaki esim ve Ben sorun gormuyoruz, ama bu kadar insan hem fikirse belki de bir yanlislik vardir bize, bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back