Ya canın sıkkınken, endiseliyken , bir sebepten için içini yerken senin canını sıkkın gören kocanın güldürmeye çalışması,meyve soyup getirmesi ile kocandan destek almak icin üç saat yol gitmek bir mı?
Ovulasyon günlerinde Hormonların 'bebeeeek bebeeeek' diye seni istekli yaptığı günlerde doyasiya sevismekle randevu usulü gitmisken cumartesi pazar birlikte olmak bir mi?
Bence çok saçma. Böyle böyle paylaşımlar azaldıkça aranızdaki muhabbet de azalir zamanla. İnsan ilgi ile yaşayan bir canlı.
Ayrıca deprem olur diye korkudan kocanla evleri ayırmak ama zırt pirt gidip orada bazen bir hafta kalmak sence de mantıklı bir karar mi?
Senin o binanın altında kalacagin varsa zırt pirt gittigin bir vakit de kalırsın. Fay hattı ile anlasma mi yaptın, sen ankaradayken sallansin diye?
Ayrıca bana bencil bir istek gibi geldi 'burasi deprem bölgesi,sen yasa ben Kacayim' demek. Ukrayna'da arkadaşım var, savaşın birinci yılı - tüm ülkeler Ukraynali kadınlarına kapılarını açtığı halde kocası zorunlu askerlik hizmetinde diye o bırakmıyor . söylediğine göre eşi savaşta olan kadınların buyuk çoğunluğu kocalarını bırakmamış. Ki deprem belki olur belki olmaz- ev belki zarar görür belki cami kırılmaz. Oysa savaş bolgesi her an bombalanabilir, elektrik sıkıntı,su sikinti,yiyecek sıkıntı...
Yani bilemiyorum,benim evlilik anlayışıma onlarınki daha çok uyuyor.
Ama hayat sizin hayatınız. Madem mutlusunuz insanlara sizi demoralize etme fırsatı vermeyin